Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2015 15:26 - БОРИСОВ, ЩО НЕ ПОВДИГНЕШ ЕДНО ОБВИНЕНИЕ НА ЦАЦАРОВ? ТО СЕ РАЗБРА ВЕЧЕ, ЧЕ НЕ ТОЙ, А ТИ СИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 17.07.2015 15:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Премиерът и главният прокурор нарушават една от основните норми на Конституцията: РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ В РЕПУБЛИКАТА И САМОСТОЯТЕЛНОСТ ПРИ ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯТА.

Цацаров изобщо няма никаква работа при Бойко Борисов, ако отива като главен прокурор при министър-председател. Тия луди ли са, бе??

Премиерът трябва да ходи в национална следствена служба по нареждане на главният прокурор. По принцип. Но в българията на боко и пеевски това няма никога да се случи.
БОРИСОВ, ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ПОВДИГНЕШ ЕДНО ОБВИНЕНИЕ НА ЦАЦАРОВ? ТО СЕ РАЗБРА ВЕЧЕ, ЧЕ НЕ ТОЙ, А ТИ СИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА
image  image
Няма нормален човек Света да не определи съвременното управление на България като една голяма ПСИХАРИЯ !Повече от 25 години сякаш ни управляват хора с психични отклонения и цели томове книги могат да се напишат в подкрепа на това мое твърдение……….

Държава на абсурдите ……….
И много ясно се откроява ,че точно „лудите“ от АТАКА са най-нормалните политици !!!!!
 Да няма грешка в изказа „Главният прокурор“ или главният простак е Борисов?Щото ни е сме прости и той нали е прост.
СПИ , БЪЛГАРИНО СПИ!!!

ЗАГЛАВИЕТО!: „ПРЕМИЕРЪТ ПРИВИКА ЦАЦАРОВ“. „НЕЗАВИСИМАТА“ ПРОКУРАТУРА ЖАЛКА ПОДЛОГА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ

Браво за заглавието: „Извънредно в БЛИЦ: Премиерът привика Цацаров и правосъдния министър“: „Премиерът Бойко Борисов е поканил на среща главния прокурор Сотир Цацаров и правосъдния министър Христо Иванов. Извънредната среща ще е днес, вероятно след 12 часа, тъй като до тогава министър-председателят ще отговаря на питания в парламента. От пресслужбата на МС обаче отказват да посочат точния час. Най-вероятно срещата е по въпросите за съдебната реформа, както и около промените в Конституцията, които предстои да бъдат обсъдени в парламента идната седмица.

И к’во?
В тази държава „съдебната реформа“ я прави Бойко Методиев Борисов, респективно Делян Пеевски.
А главният прокурор, освен че ходи всяка сряда на оперативка при Борисов, т.е. при изпълнителната власт /?!?!?/, сега го „привикват“, пардон, „поканват“.
Прокуратура – жалка подлога на изпълнителната власт. А „съдебната реформа“ под диктаторската палка на ББ и ЦвЦв. И Пеевски, разбира се.
Аре, Цацаров, бЕгай, че те те избраха в Банкя. Ще припкаш, къде ще ходиш.

„БОЙКО“ И ЦВ.ЦВ. ТОЧАТ КАЛЕМА ЗА ТРИУМФ НА СИМБИОЗАТА ВЪВ ВАРНА. ВАРНА ОСТАВА ПОД ВЛАСТТА НА „ТАРИКАТЧЕТАТА
image

А дали е така ?! ЕС ни попречи да израснем като народ?!

Ако не беше ЕС, вече щяхме да живеем в нормална държава, с нормални хора. Дали щеше да се случи по мирен път или с тояги, не знам, но историята на България нямаше да бъде същата?!

Европейският съюз ни разврати, и вместо да се научим да градим държава, се научихме да крадем и живеем на заем. Теглим все нови и нови заеми, краят му не се вижда на този живот на кредит. Все по-малко знаем как се държи кирка, а хората, които можеха да ни научат, си отиват един след друг.........
ГРЪЦКИ ПЕНСИОНЕРИ живеят в България 6 месеца и пестят 4 пенсии! 100 000 НАШИ ГАСТАРБАЙТЕРИ в Гърция пращат 20 млн евро всяка година.. РУСНАЦИ масово купуват имоти от закъсали гърци!
image

Гръцки пенсионери намериха начин за баровски живот. Те се преселват в България за 6 месеца от април до октомври. За половин година те изкарват нормално с 2 пенсии и по този начин спестяват цели 4. Марката е превантивна, защото не е ясно колко ще им намалят пенсиите. Ако животът в Гърция стане невъзможен много гръцки пенсионери мислят да се преселят в България, където с гръцка пенсия ще са като царе. С 1000 евро пенсия както е сега да живееят в България 6 месеца – с 2000 евро, което е 4000 лв, изкарват половин година и така пестят 4000 евро. Цифри, които българските пенсионери даже не са сънували.
В същото време голям процент от 100 000-те българи гастарбайтери в Гърция може да бъдат принудени да се върнат поради липса на работа. Всяка година всеки един гастарбайтер праща средно по 200 евро към България, което прави 20 милиона гръцко евро.
Ситуацията на юг от нас има и друго измерение. Руснаци масово изкупуват имоти на закъсали финансово гърци. Другите купувачи са албанците. Богатите българи са едни от следващите по сделки.
Българските села край гръцката граница пък са в паника, че остават без приходи, защото досега цели села ходеха за по седмица две в гръцките ниви и оранжерии да работят. Сега ситуацията е различна – за българите няма работа.

Тези гръцки пенсионери искат 1000 евро пенсия както е сега, а не 600. Затова идват да живееят в България за 6 месеца с 2000 евро, което е 4000 лв, изкарват половин година и така пестят 4000 евро. Цифри, които българските пенсионери даже не са сънували.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628285
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930