Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2015 05:10 - Вижте как здравният министър се подиграва с хората! Защо Нова телевизия прикрива безчинствата му?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 16.07.2015 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Наркоманът Петър Москов сложи чадър над Агенцията по лекарствата! Вижте как здравният министър се подиграва с хората! Защо Нова телевизия прикрива безчинствата му?
image

Здравният министър Петър Москов извършва поредните безумия, откакто застана на златния трон, научи ПИК.

 Редовна читателка на медията ни, пожелала анонимност, разкри какви схеми се случват в здравното министерство под "зоркото око" на Москов.

 Вижте цялата история, която ни разказа тя:

 "Министерството на здравеопазването прави реформа и съкращава около 10% средно служители в системата на здравеопазването.

 Единствено в Изпълнителната агенция по лекарствата не се прави такова съкращение. Само там се запазват всички бройки, при положение, че се дава право на директорката да направи структурна реформа, като преобразува дирекции. Когато се прави това преобразуване, има около 28 незаети бройки, които вече повече от 10 месеца са свободни. Въпреки всичко на Агенцията си позволява да запази бройките си.

 Явно министърът толерира изпълнителния директор, който е без административен опит. Структурната реформа, която се прави за освобождаване на хората, е втора. Първата беше направена през месец септември. Тогава бяха освободени около 20 човека. Сега са освободени 9 души.

 От месеци наред дейността в Агенцията по лекарства е тотално блокирана. За това още в началото са информирани министър Москов и главният секретар на министерството.

 Говори се, че агенцията е била спонсор на предишната политическа управляваща сила. Сега най-вероятно е спонсор и на тази, която управлява в момента Министерството на здравеопазването. Защото няма логика да се запази този директор, който е назначен от кабинета "Орешарски". Тогавашният здравен министър Таня Андреева е пуснала заповедта януари месец 2014 г., а тя реално влиза в действие на 16 юли същата година.

 След това неправомерно се назначава служител от Агенцията за главен секретар, който в момента тотално е блокирал дейността. Няма проведена нито една обществена поръчка, няма тонери, няма канцеларски материали и т.н.

 Директорката е и преподавател и съвместява двете дейности.

 Също така в контролната дирекция, в която реално има повече от 13 незаети бройки, отново в момента се увеличава числеността. Там се назначават само конкретни хора, които са достатъчно послушни, за да могат да изпълняват конкретни задачи по проверките".

 Според читателката на ПИК министър Москов продължава да толерира тези безумия в агенцията. "Отправих питане до него чрез Нова телевизия, защото днес той беше в сутрешния блок, но моите въпроси изобщо не бяха зададени. Отправила съм и сигнал до Главна инспекция по труда. Хората бяха уволнени без предупреждение и до ден-днешен не са им предоставени служебните книжки", възмути се тя.

 Нейното заключение е следното: "Тази реформа, която твърди, че прави Москов, е с цел да се уволнят хората, които не са в техния отбор".

 Друг шокиращ факт, който тя сподели е, че дейността на Агенцията по лекарствата се контролира с незаконни камери, включени в работните помещения, като по този начин се изнудват служители с конкретни действия.

Само в ПИК! Вижте какви са новите схеми. Как лекарите ни точат парички под зоркия поглед на министър Петър Москов




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628577
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930