Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2015 15:30 - В МОМЕНТА ТЕЧЕ АКЦИЯ „ОВЛАДЯВАНЕ НА ЦИГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ“ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ОЩЕ....
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2747 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 03.06.2015 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageНа парламентарните избори на ГЕРБ им се изгубиха много цигански гласове. В момента тече акция „Овладяване на циганските гласове“ в цяла България! Някъде е с нощни банкети в махалите, където се отчитат с присъствие и кметове на ГЕРБ, на други места, като Варна, с леки полицейски акцийки и голямо медийно раздухване от услужливи телевизии.
Циганските гласове на местните избори ще бъдат поделени между ГЕРБ и ДПС. 
Нова телевизия се насра от тъпи репортажи и изумяващо позорно отразяване на родната циганска действителност. В циганските махали се върти бизнес от контрабандни цигари, през проституция и крадени коли, до наркотици и купуване на гласове и трафик на хора. Милионер с джебчийство не се става. А всичко останало е невъзможно, ако отгоре няма голям депутатски, меверейски, прокурорски и премиерски                ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН. ДАЛАВЕРАТА ДВОЙНА: КОНТРОЛИРАТ „РЕСПЕКТИРАНИТЕ“ ЦИГАНСКИ ТАРТОРИ И НАСТЪРВЯВАТ БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА „БОЙКО“

imageЦиркът е пълен. Да чакаме ли циганорски протест на родата на арестуваните 20 джебчийки?!
Закопчали двайсетина джебчийки в Игнатиево. Чудо на милиционерско-пожарникарската мисъл, няма що. Транспортирали ги в РУП в Аксаково. И какво? Ченгетата си намериха сеирджийска темичка. Две десетилетия игнатиевските джебчийки се гавреха с варненци и гостите на града. През последните няколко години съвсем се разпищолиха. Кой в града не знаеше, че продажни куки ги пазят. Кой не беше в час – отчисленията вървят „нагоре“. Кой?

Предсезонните акции по времето на ген. Веселин Петров поне удряха някоя и друга измислена мутра. Станалото за кашмер „Пуйче“ беше принудено да „разкрива килъри“ през тази зима, ти да видиш. Предишната „софийска бригада“ набута в ареста кадър на кмета Христо Кирчев – демек „бореше корупцията“. Сегашният „софийски бригадир“ го удари на акции, мотивирани от „експертизата“ на Онази Социоложка.
Джебчийските атаки тормозят много хора. Има натрупано напрежение през годините. Саморазправите са безчет – хванати крадли бяха бити здраво на местопрестъплението. Това са отчели банкенците и са решили да се задействат. Подгряха обстановката с „гражданските патрули“, чиято показна акция от ден до пладне сега се преекспонира поръчково.
Настана времето на демонстративните „прочистващи операции“. Кой внушава, че „Бойко пипа здраво и удари мангалите“, ще му реши етнически вота на премиера?! Кой? Далаверата е двойна по замисъл – хем прибират контролираните от „респектираните“ цигански тартори гласове, хем настървяват омерзените българи да гласуват за партията на „Бойко“.
Кокошкарската тематика по идея трябваше и да отклони вниманието от истинските скандали в държавата. Досега никой не е реализирал дежурните предсезонни акции чрез показно „мачкане“ на джебчийките – Даниел Пашов е първопроходец. Дреме му на нарочения Красимир Добрев, шеф на Трето районно управление на полицията във Варна, той и без това се ПЕНСИОНИРА. И?

Да чакаме ли циганорски протести на родата на джебчийките? Кога Бойко Борисов ще разбере, че става за смях с тези пошли акцийки? Кога? Ако иска варненци да му повярват и неговият човек да спечели на първи тур без нито един цингорейски глас, да арестува бивши и действащи началници, блажили от мангизите, отчислявани от бригадирите на джебчийките, другото е пълна порнография. ЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА „БОЙКО СМЕШНИЦИ! ЦАЦАРООООВ, ИЗЛЕЗ И КАЖИ ДВЕ ДУМИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ СИ ЖИВ!! imageБахо Стоянов, собственик на „Кражби по варненските молове“ ЕООД, ремонтира по обществена поръчка за 300 хиляди покрива на варненската полиция!!!
Еба си !!!!
Наглите царе на комедията!!!
За Варненските полицаи иде реч!!!
ОПГ-то на полицията, охраняващо престъпниците!!!
С извинение към всички честни полицаи, разбиращи мястото си в обществото, кой е работодателя им, скъсващи се от работа, без шанс за израстване и кариера, и вяра в професията си.
Тези думи, плод на озлоблението ми породено от преминатия предел на търпимостта ми, не са за вас!
Цацароооов, излез и кажи две думи, за да разберем, че си жив!!!
Това са моментите, в които трябва да говориш.
Добре знаеш, че и подопечните ти във Варна са в кюпа!!!
Укриват и препятстват доказателства и правосъдие, протектират лъжесвидетелство и ни мачкат на воля и с усмивка!!!
На народа ни с любов, … от „разследващата“ част на правосъдната система!!!
СМЕШНИЦИ!!!
Не ви е срам!!!

ДЪРЗОСТ И КРАСОТА“ В МЕДИИТЕ И МВР. САПУНЕН СЕРИАЛ ОПЛЕТЕ РУМЯНА БЪЧВАРОВА
image  image

МВР „НОВА“ КРИЕ КАСКАДА ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗАД „ДЖЕБЧИЙСТВОТО“, СВЪРЗАНИ С ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА
image



Гласувай:
10



1. shtaparov - Докато има социализъм-комунизъм, ...
03.06.2015 15:53
Докато има социализъм-комунизъм,така ще е!
цитирай
2. fascindoo - Циганите вече празнуват из гетата!
04.06.2015 14:38
В Гърмен беше едно показно от Боковата красавица РУМЯНА БЪЧВАРОВА:
"Не бойте съ, аз и бате ви Бойко сме с вас!"
цитирай
3. dimat - shtaparov,
05.06.2015 12:58
докато има тъп и страхлив овчи "народ",ще бъде така.

Стига този "народ" се е крил зад "комунизъм",социализъм" и разни събития от преди половин век,а се прави на невиждащ, собственото си участие,чрез тотално безучастие, в собствената си съдба,сега.

Само идиотизиран и страхлив "народ" може да издигне това свое поведение в национален спорт.

Само идиотизиран и страхлив народ може да стои,да се крие зад мониторите на компютрите и телевизорите и само да лае,като страхлив мъник.

Само идиотизиран и страхлив народ, може да очаква до 33-то пришествие, нещо различно, от собствената си, кучешко-робска съдба.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628791
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930