Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 08:10 - ЦАЦАРОВ, СПРИ ГИ, ПО ДЯВОЛИТЕ! ТЕ ПАК СА ТУК, И ПАК СА СЪЩИТЕ, И ПАК НИ ОБЯВЯВАТ „ЗА АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ“!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.02.2015 08:18


 Господин главен прокурор!

Господин СОТИР! / На гръцките името означава – СПАСИТЕЛ/
Господин Цацаров! / Фамилията може да бъде повод за иронична алюзия – да се превърнеш в АКУЛОВ/
СПРИ ГИ! СПРИ ГИ, ПО ДЯВОЛИТЕ! 
Те пак са тук. И пак са същите.
Висши полицаи, висши служители на службите. Прокурори.
СЪЩИТЕ.
СПОКОЙНИ СЪНИЩА, ДРУГАРИ ПРОКУРОРИ! НЯМА ЦЕНОРАЗПИС ЗА СТОЙНОСТТА НА УНИЖЕНИЕТО. ИМА ЛИ СЪВЕСТТА РЕГРЕСНО СЪСТОЯНИЕ
Разликата между управлението „Борисов 1“ и „Борисов 2“ е единствено в лицемерието и фалшивата маска на „демократичност“, „коалиционност“ и „кадифени ръкавици“, и още  „ПРЕФИНЕНИ“ мръсни тинтири – минтири.
image
МВР – Вучков е Цветанов с тялото на Вучков. „Гелосаният“ главен секретар на МВР е некадърен слуга на двама /резнали китки/ господари – Бойко Борисов и Делян Пеевски. Специалните служби са СЪЩИТЕ – управлява ги същият кръг, разкрачен между Доган/Пеевски и Бойко Борисов. И единодушно клекнал на американските служби.
Прокурорите, които бяха ползвани като салфетки от Борисов и Цветанов ПАК действат „на договорились“. И това, че ги няма Кокинов и Роман Василев, е все тая. Останалите „дежурни“ по „батальона се строява“ са на линия – послушни, наведени, посрани, слуги на ОНЕЗИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НЕЗАВИСИМОСТТА на прокуратурата.
Филмът е ремикс. „Килъри“ измишльотени на килограм.
Всеки, който не влиза в схемата – арестуван или получава куршум.
imageПАРАЛИЗАТА се връща със страховита сила.
Свестните в МВР са потресаващо отчаяни. Свестните в прокуратурата се чудят къде да се заврат от срам. Свестните в службите се броят до три пръста.
НЕ САМО БЕЗОБРАЗИЕТО С ДЕЛОТО НА НИКОЛАЙ ЦОНЕВ Е ЗА ПРОВЕРКА. ИМА КУП ДЕЛА, КОИТО СА БЪКАНИ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ ЧЕНГЕТА И ПРОКУРОРИ.
МЕРЗКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. И ДУМАТА Е САМО ТАЗИ – ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.
Бившият главен прокурор Борис Велчев не само пропусна шанса си да влезе в историята като достоен главен прокурор, а не като страхлив мишок, но и покри умишлено стотици безобразия.
Ти, господин СОТИР /НА ГРЪЦКИ – СПАСИТЕЛ/, трябва да го направиш!
Не само шут, не само тихо „преместване“, не само безшумно отстраняване, а НЕЗАБАВНИ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКИ ДЕЛА, ОБРАЗУВАНИ СТЪКМЕНО, С ПРЕСТЪПНИ ПРИЙОМИ, И АРЕСТИ ЗА ВИСШИ ПОЛИЦАИ, ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДАНС, АРЕСТИ ЗА ПРОКУРОРИ!
Защото не може да продължава така – тикви и „особени форми на главите“ да ни обявяват за „абсолютни престъпници“, да разрушават съдбите на купища хора, семейства, деца и близки, и накрая народа да им плаща зулумите!
image image 
Защото някога – днешният премиер Бойко Методиев Борисов обяви, че който критикува МВР и Цветанов е „от мафията“. Сега е пак същото. Само, дето Румяна Бъчварова ги учи как да прикриват овълчените си свирепи зъби и да мълчат „за пред хората“.
Защото днес той ПАК Е ПРЕМИЕР и зловещия цирк „хващаме организирана престъпност“ се завъртя пак. Защото Цветанов не е в затвора, а хуква за САЩ при Обама. И аха – да вземе пак заместничката ти Ася Петрова, известна със суджуците.
Защото всички се умориха.
От престъпниците, облечени във власт.
Защото на някой истински ще му писне. И ще хване шмайзера. И с един откос ще просне по паважа, онези, които ПРИКРИВАТЕ!
И тогава вече ще е късно. Защото ще се лее кръв.
Тези мафиоти са като октопод, който си е пуснал пипалата абсолютно навсякъде. Ако се отрежат пипалата му, няма да има резултат. Трябва да се започне от главата му.






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1629825
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930