Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2015 11:26 - Боко обеща разкриване на убийствата до седмица, но дали е забравил за онези 30 неразкрити убийства
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.01.2015 11:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разкриване на всички убийства от последните седмици в рамките на следващите седем дни обеща премиерът Бойко Борисов по време на общото събрание на женската организация на ГЕРБ.

Няма лошо, но нека си припомним какво писаха за него, когато беше главен секретар на МВР. Бойко Борисов е близък съратник на известни гангстери и е свързан с около 30 неразкрити убийства в страната си, пише в поверителен анализ за оценка на риска в България, поръчан от частна банка и цитиран от авторитетното американско издание “Congressional Quarterly” (CQ).

Статията, излязла на 2 март 2007 г., бе разпратена от българското посолство във Вашингтон до президентството, МВР и МВнР, които по свои канали разпространиха информацията към българските медии.
image

Министър-председателят не поясни с какви данни разполагат службите и как ще бъдат разкрити толкова много престъпления за такъв кратък срок от време, но уверението му дойде след съвещание в МВР на най-високо ниво, информира Нова телевизия. В срещата са участвали Бойко Борисов, главният секретар на МВР, заместник-главният прокурор Борислав Сарафаов и шефове на дирекции в МВР.

Нали помните за колко дни Бог създава света. МВР под началството на Началника Борисов щяло било да разкрие показните разстрели за седем дни image

Бойко Борисов обеща разкриване на показните разстрели до седмица. Чудесни са чудесата Бойкови… 
Разкриване на всички показни разстрели от осми януари насам в следващите 7 дни, обеща премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на общото събрание ГЕРБ-Жени, съобщи Нова тв. Мъжкият обет на премиера и незаменим, ех, лидер на ГЕРБ, продра небесата подир извънредното съвещание на най-високо равнище в МВР, проведено под взора на Бойко Борисов. В безпрецедентното неделно съвещание участваха главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, заместник-главният прокурор Борислав Сарафов и директори на дирекции в МВР.

Нали помните за колко дни Бог създава света. МВР под началството на Началника Борисов щяло било да разкрие показните разстрели за седем дни. Броим от неделя. Чудесни са чудесата Бойкови… Да не сте посмели да се подигравате на Б.Б., да не сте посмели да си спомняте как утешаваше Павел Найденов, бащата на Илия Павлов, на 8 март 2003 г., а докато излъчваха култовите кадри „на живо“, разстреляха Степан Рибаков. Седем години минаха и заминаха. И?
И повече ще минат. Обаче не се и надявайте, че меверейците не могат да приберат такива някой Плъх и Мравка като за разстрела на Бай Миле, не се и надявайте, че не могат да съчинят „Килърите“ 7, 8, 9 и т.н. Броите ли вече – на седмия ден чакайте „Килърите“ 7, а в сайтовете на „Шишко“ ще прославят Началника Борисов. Апропо. Защо ли Цветан Цветанов е нахилен на форума, а Б. е мрачен като облак чемерен. Защо?

 Пай’се, народе! До седем да не ви арестуват като „килъри“! Седем дни са дадени на „гелосаната“ „поточна линия“ – да произведе поредните „килъри“. Нали се сещате какво тече в момента – уговаряне на „защитени“ свидетели да блябосват каквото трябва, само и само за седем дни да уловим „килърите“. Няма такъв измислен цирк – срок даден – седем дни – за да бъдат напълнени пеевските медии с „ексклузивно“ – „след като Борисов рече „‘фанете ги“ и ги „‘фанаха“. Калалаблък да става.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628214
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930