Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2014 09:00 - Осъденият на първа инстанция Цветанов коментира правосъдието
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 548 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 22.09.2014 17:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пак сме в страната на чудесата.
Кастинг 240″ прилича на психоотделение на Четвърти километър. Най-привлекателен, направо магнетичен, е Цветанът, разбира се. Следван неотклонно от неизбежният марксист Радун. В обратното класиране води Насето.

Осъденият на първа инстанция Цветанов коментира правосъдието.
 Кольовски пак е в страната на чудесата.
 И няма кой, и няма кой да напише два реда във вестника или да изока от телевизора за апартаментите, за лекарите от Горна Оряховица, за арестуваните и оправданите, за „На колене! Ти си абсолютен престъпник!“…
 По църкви и манастири задъхани иконописци ваят образа на новия светец
.
.Близнашки дебилно ухилен халюцинира „възстановено доверие на гражданите в институциите
Близнашки конкурира по дебилно излъчване ментора си президента Плевнелиев. Тоя измислен служебен премиер изрече, че откакто бил служебен премиер „и вътре в страната било възстановено доверието на гражданите и това личало от … рейтинга на правителството”.

Верно ни управляват лица, които са дебелашки самозабравени и продължават да си въобразяват, че платените „протестиращи” са „гражданите”.
 Близнашки блябосва по „Панорама” пълни глупости с такова ментално излъчване, че незабавно трябваше да влезе психиатър.
 Не влезе обаче.
 Той не разчиствал територии „на някой”, моля ви се, плещеше Близнашки и очите му, ръцете му, жестовете му, лицето му лъжеха нагло. Мерзавски нагло. Той се опитвал да излезе няколко пъти от политиката, но „то е невъзможно“, с идиотско самочувствие изрече Близнашки.
 А „Костинброд” на него изобщо, ама изобщо не можело да му се случи.
 Че от какъв зор да му се случва, като той с ресурса на държавата разчиства и работи за ГЕРБ предизборно?
 Такова диагностично поведение на лице, което с невъобразими комплекси живее в поговорката „Пази боже, сляпо да прогледа“, бе накъртваща гледка по БНТ. Че и не заваля, че да гледаме не по телевизора, а в локвите пълзящи твари като червеи. Суша.

image

КОМЕНТАРИ:

1. Мъжката секретарка на Боко Тиквата Цървулан Генчев , явно пак се е насрал в ефир.Изтървал съм падението му в пропастта.Пак е проявил явно викосоинтелектуален капацитет за развитието на партията на простаците ГЕРБ.Пишете за Цървлан бе хора не го игнорирайте такъв забавен идиот скоро няма да има в политическото пространство ,пише давайте му трибуна все пак народът иска зрелища като няма хляб.

2. Наглостта на ГЕРБ-ажиите е безгранична!
Всички ние сме виновни, че ги избираме…

3. Той не е виновен, а Цацаров и всички останали, които се навеждат пред един престъпник и крадец!!!
4. Толкова ли сме грешни, та Бог ни наказва чрез президента и премиера???!!! Или сме
 си ги заслужили?
5. Види ли, чуе ли Господ, че на върха на държавната власт в България се хилят дебилно нищожества от типа на Близашки, Плевньо, Мутрата от Банкя с цялата му клика и всички помияри -“протестъри“, отхранени от американските ясли, а след тях се влачи оглупялото стадо и доволно блее???
6-  Като гледам нахилените идиотски физиономий на Пурко Близнашки и на Чейльо ПаркинЗа и самодоволната мутра на Мутрата, Шебека Тиквоний в мен се прокрадва следната версия:
 Буда разработва ново психотропно вещество /това си е по неговата част/, но го изпробва именно върху Пурко и Чехльо. Верно, прави ги да изглеждат дебилни и всички го забелязват, но пък има ефект, СЛУШАТ И СЕ ПОДЧИНЯВАТ БЕЗПРЕКОСЛОВНО, затова и главната Мутра е самодоволен

Вижте, българинът е рядко просто животно и голям предател по душа. 7. Ако не вярвате – справка с историята. От там ще разберете колко български владетели – ханове, князе, царе, – са станали жертва на противниците си в битка и колко на среща с Танатос, уредена от българи. За турското робство няма да споменавам, защото тогава на българите им е било хубаво – на тях им харесва да имат господар, да се прекланят пред чужденците и да ближат задници.




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628371
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930