Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 10:13 - Цветан Цветанов - нас червеното знаме роди ни!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1470 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 09.09.2014 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бивш шеф на МВР и създател на партийната структура на ПП ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на ГЕРБ във всички избори – местни, парламентарни и европейски.  Цветан Цветанов завършил ВИФ. През 1987 год. се появява като милиционер с офицерско звание с длъжност специалист в т.нар. СИТАУ-МВР /Служба за „Информационни технологии и автоматизация на управлението”/, което е всъщност изчислителен център в Лозенец, зад хотел „Хемус”. Интерес и недоумение предизвиква какво ще прави един лекоатлет в информационен център, но да не засягаме „специалистите”. Може да ги е подготвял за физическите изпити, кой знае?

Говори се, че баща му Генчо Цветанов е бил шофьор на едновремешния министър на вътрешните работи по Живково време- Димитър Стоянов и той е помогнал за усвояване на милиционерската кариера. Говори се, че служителите в този център са били по щата на ДС, но кой смее да попи

image
Година и девет месеца по-късно на своя специална пресконференция Асоциацията на бившите разузнавачи и контра разузнавачи на 23 декември миналата година в БТА заявява официално новината, че г-н Цветан Цветанов е бил служител година и половина на Държавна сигурност под прякото ръководство на г-н Александър Петров. Той свидетелства, че негов подчинен в изчислителния център на МВР е бил Цветан Цветанов, а в това си качество е бил кадрови служител на Държавна сигурност, тъй като изчислителният център е бил на подчинение и ведомостите са били към ДС?! Дали досега принадлежността на г-н Цветанов към ДС е била скривана или е бил неудобен факт, ще прецените сами?!

Не е без значение и това, че бащата на министър Цветанов- Генчо Цветанов е бил „… личен шофьор на министъра на вътрешните работи (Димитър Стоянов-бел. автора) и на несменяемия председател на КДС последните 35 години, генерал полковник Григор Шопов… (Григор Шопов е бил първи зам.-министър на вътрешните работи и шеф на Държавна сигурност и твърде приближен на Тодор Живков- “ „ Г-н Цветанов освен в изчислителния център е бил и в отдел „Личен състав“ или в това, в което сега се нарича „Човешки ресурси“ на МВР, който също беше подчинен на ДС“, заявява в интервю журналистът Григор Лилов. Ето какво споделя в интервю писателят Петър Христозов от 5 май 2010 г.:

 „Цветан Цветанов веднъж е назначен в МВР като син на шофьора от гаража на МВР – неедонократно ползван от министър Димитър Стоянов и ген. Григор Шопов, и втори път, за да получава по-голяма заплата, е включен в таблицата СКИАД, която е на бившата ДС. А това са над 20 % за агентурна дейност на служител на МВР и служител на Министерство на външните работи.“ Можем ли да направим извода, че имаме вицепремиер, свързан с ДС и с определен етаж от червената номенклатура… Отговорете си сами… През декември 2013 г. бомба хвърли в предаването на Люба Кулезич „На светло” по Нова телевизия политологът Антон Тодоров.

image

Бащата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов е бил много повече от шофьор в Държавна сигурност. „ГЕРБ е наблъскан с ченгета. Бащата на Цветан Цветанов – Генчо, е бил на ключова длъжност в Държавна сигурност“, обяви Тодоров пред сащисаната водеща. Кулезич опита да защити заместник-председателя на ГЕРБ, изтъквайки, че шофьор е незначителен пост.

 Тодоров обаче я контрира незабавно и не позволи да бъде опроверган. Политологът започна да сипе обвинения и по първия в партията на бившите управляващи. Той изрази възмущение от опитите на Бойко Борисов да възхвалява Тодор Живков и посочи, че това показва как представителите на тоталитарната власт продължават да дърпат конците у нас.

Антон Тодоров е категоричен, че Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев са рожби на номенклатурата. ГЕРБ е пълна с ченгета. Такава констатация направи вчера политологът Антон Тодоров, според когото редица от знаковите за партията фигури са рожби на номенклатурата на БКП и Държавна сигурност (ДС). Той даде пример с бившия МВР шеф и зам.-председател на формацията Цветан Цветанов и с излъчения от нея президент Росен Плевнелиев. Бащата на Цветанов – Генчо, е бил на ключова длъжност в ДС, а ГЕРБ е наблъскана с ченгета. И не може Бойко Борисов да твърди, че Тодор Живков е бил велик ръководител, възмути се Тодоров в ефира на Нова тв.

image
Цацаров, кога този престъпник ще се окаже зад решетките?






Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615997
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031