Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2012 16:54 - Мечтание
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове:
23

Последна промяна: 29.07.2012 17:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Много българи мечтаят това да се случи. Каво ли ? Вижте сами:

"Черен ден за българската политическа класа се оказа днешният 29-ти юли. Лидерът на БСП бере душа в правителствена болница, след като пипнал неизвестен вирус, докато бил на почивка на Карибите. От американското посолство предполагат, че става въпрос за модифициран вариант на свински грип, който е все още в процес на разработка и обещаха да разследват как се е появил на Карибите. Вирусът носи лабораторното название BSP1M  и все още не е пуснат официално за разпространение, тъй като няма подготвени ваксини, а и все още не са ясни всичките му странични ефекти. Странна злополука сполетя и бившите коалиционни партньори на Станишев.

По време на оглед на царските гори с цел набелязване на дървета за санитарна сеч, Доган и Царя били затиснати от огромно изсъхнало дърво, което не било отсечено по време на предишната санитарна сеч заради протести на еколози. Премазани са краката и крилата на Ахмед Доган, извадено му е едното око и белият му дроб е пробит. На Царят му е сплескана главата и са му счупени три шийни прешлена, единият му крак е ампутиран, а в момента докторите се опитват да спасят дясната му ръка от подобна съдба.

Злата съдба не подмина и премиера Борисов. Докато бил на обиколка из родопския край, той попаднал на едно от последните оцелели сравнително големи и населени села, но за негово нещастие в селото нямало телевизори и вестници, и селяните не били надлежно уведомени за неговите постижения в сферата на инфраструктурата. Когато той започнал да се хвали, как им построил метро в София и магистрала до морето, простите селяни решили, че им се подиграва. Чашата обаче преляла, когато премиера обещал да им построи църква и да им изкопае мощи на светец, които да творят чудеса и да заместят закритата здравна служба в селцето. Тогава селяните които били мюсюлмани, се почувствали обидени на верска основа, защото взели предложението на премиера за оскърбление, относно възможностите на тяхното божество Аллах и неговият пророк Мохамед, благодарение благоволението на които те и днес оцелявали без лекарска помощ. Истински джихад настанал, селянин камикадзе се взривил и помел охраната на премиера, така разчиствайки пътя, той позволил на останалите яки родопски българи да хванат Бойко и да го смелят от бой, като благодарност за метрото и магистралата. За щастие един от охраната, преди да предаде богу дух, успял да звънне на пилота на правителствения хеликоптер и така да повика помощ и спаси безценната душа на премиера Борисов.

Същевременно лидерът на партия Атака, Волен Сидеров бил побит на кол в столичния квартал Филиповци, след като по погрешка се озовал там. Яне Янев е разкъсан от улични кучета, които били раздразнени от неистовите му крясъци срещу столичната кметица.  Иван Костов е намерен убит в Борисовата градина, според очевидци извършителите са група скинхедс, които редовно пребивали цигани и педераси, шляещи се из парка. Бившият президента Първанов също е мъртъв в следствие на тежка катастрофа на кортежа му, причинена от два турски тира, чиито шофьори заспали зад волана и се блъснали челно във водещата кола .

В този тъжен ден, поради липса на официално упълномощени органи, нашият блог призовава по случай тези тежки и нелепи инциденти, погубили цвета и надеждата на българската нация, да спрем да емигрираме поне за ден, а ако можете да устискате и за три дни."

Т
ази "тъжна" статия, малко преработена, е от  « Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?.

image






Гласувай:
23



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1613479
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031