Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2015 11:03 - Бюджетът на ГЕРБ за местните избори е само 4 млн. лв. Ще стигнат ли 16-те милиарда на Боко за победата- мислат ни за кретени?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.08.2015 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „ПАРТИЯТА НА ЦВЕТАНОВ“ НЯМАЛА „ЧЕРНИ КАСИ“. МИСЛЯТ НИ ЗА КРЕТЕНИ
Бюджетът на ГЕРБ за предизборната кампания е 4 милиона лева, а парите са държавната субсидия на партията, обяви в Стара Загора шефът на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. Той бе в града, за да обяви кандидатите за кметове в областта
НЕ Е ЛИ НАГЛО С ПАРИТЕ ТИ ДА ФИНАНСИРАТ ИЗБОРА НА ОТВРАТИТЕЛНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ
image
„Ние не получаваме дарения. Точно в това е силата на партия ГЕРБ – че няма абсолютно никакви зависимости от евентуални финансови донори“, обясни Цветанов, цитиран от БНР.
ГЕРБ щяла да разчита единствено на средствата от партийната субсидия и нямало да излъчва клипове по електронните медии, освен в последната седмица от кампанията.
  „Винаги съм си задавал въпроса как е възможно малки политически субекти да излъчват от сутрин до вечер предизборни клипове. Повярвайте, това струва много пари“, каза Цветанов. Той обясни, че кампанията на ГЕРБ ще се отличава с националния си характер. На 13 септември ще бъде официалното представяне на всичките 265 кандидати на партията за кметове във всички български общини. ГЕРБ очакват в зала „Арена Армеец“ в столицата да се съберат 14 хиляди човека.
Партията вече обяви целта си да спечели изборите за кметове в над 100 общини в сравнение с 2011-та година, когато те са били 94, както и 1700 общински съветници.
Цветанов обясни в Стара Загора, че трима от настоящите кметове на общини в областта ще бъдат номинирани за втори мандат. Това са кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров, на Казанлък – Галина Стоянова, и на Мъглиж – Господин Господинов.
Подкрепата за кандидата на ГЕРБ за кмет в Нова Загора и от ДПС не е знак за политическа заигравка, нова коалиция или задкулисно договаряне, каза още Цветанов. Просто ДПС били оценили качествата и работата на кмета.
„При подбора на кандидатурите за градоначалник изхождаме от една единствена презумпция – нашият кандидат да е личност, полезна за хората, да върши работа, да има общественото доверие. И когато сме направили добър избор, няма нищо чудно в подкрепата му и от други политически партии“, подчерта Цветанов.
„Имаше заявена позиция преди време, когато се лансира за евентуална кандидатура на Реформаторския блок за Соломон Паси. Знае се, че тогава Лютви Местан от Централата на Движението за права и свободи каза, че това е един доказан либерал и той ще получи подкрепата на ДПС. Трябва ли по тази тема ние веднага да задаваме въпроси на нашите коалиционни партньори: „Вие с ДПС заедно ли играете или получавате една подкрепа, която желаете или не желаете?“, заяви още Цветан Цветанов.
image
„Живи СРС-та“ ще проникват в българската мафия  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1618954
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031