Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2015 07:06 - „НАРЕДЕНИТЕ ИГРАЧИ“ ПАПАЗОВ И ТРИФОНОВ ГУЗНО СЕ НАДЦАКВАТ ЗА ДПС И ПЕЕВСКИ. ВЕРНО ЛИ МИСЛЯТ ВАРНЕНЦИ ЗА КРЕТЕНИ?!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 990 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 12.07.2015 07:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преди време АФЕРА описа нагледно схемата, която тече в момента. Бой и стъпкване на алчните „реформатори“, като ДПС „предоставя“ това на Бойко Методиев Борисов, след което Сокола ще пусне същият Борисов на „руското ресто“. Няма начин да не сте забелязали, че де що има „смела“ надупена, слугинска медия и телевизия, обслужваща по правило едновременно Пеевски и Борисов, си скъсва гласните струни да врещи срещу „реформаторите“ и министрите и властниците им, но мълчат като посрани ЕДНОВРЕМЕННО за Борисов, ГЕРБ, Пеевски и ДПС.
image

Поредното „кайве“ на Борисов и Местан добре е обрисувано от Валери Тарандов така:

 „По повод на това, че ДПС става дефакто реформаторската партия, имайте предвид, че грантодателите не са глупаци. Те искат резултати. Пърформърсите са идиоти и от тях резултат не може да се очаква. Затова реформаторската функция бе възложена на ДПС.“

И като казахме „реформаторската функция“ на ДПС, надзърваме през оградата на НАРЕДЕНИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО, КУПЕН ПРЕДИЗБОРЕН, МАЧ ВЪВ ВАРНА за местните избори.
Трима в лодката. Един „капитан“, дето никога не е плавал като капитан на кораб, един нагушен сегашен кмет, който витае Горе на черешата, и един ухилен точно като Роско президента – „реформаторски“ „Добрин Митев“.
„Реформаторската“ тъпотия на екипа на Чавдар „Добрин Митев“ Трифонов измисли слогана „Пука ми за Варна“ и му тури „знака“:„#‎ПобедиБезДПС‬“.
Да сътвори такова комплексарско „лого“ може само идиот, който изобщо не вдява от Варна и варненци. Във Варна ДПС изобщо ги няма на картата и имат традиционните си около две хиляди гласа. Във Варна, да натрапваш подобна тъпня, като я извеждаш слоган на предизборна кампания, означава само едно – или си комплексар на тема ДПС, или гузен негонен бягаш, че си свързан И с ДПС.

Впрочем, „храбрият“ Чавдар „Добрин Митев“ Трифонов натрапва „#‎ПобедиБезДПС“ поради една единствена причина – намеква и прави алюзия КОЙ стои зад кандидатурата на уж „съперника“ му Данаил Папазов.

И като е така, защото ухиленото човече, а ла Роско президента като ментално поведение, не го каже в прав текст и не го съобщи на варненци?! Ами, защото го е шубе. И защото „реформаторите“, които му крепят задника, политически УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО С ДРУГИЯ МУ „ПРОТИВНИК“ – ГЕРБ /ПОРТНИХ/ И ЗАЕДНО С ПЕЕВСКИ –ДПС. И да не се правят на ударени – ВСИЧКИ, КОИТО В МОМЕНТА СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВЛАСТВАТ ЗАЕДНО С БОЙКО БОРИСОВ И ЗАЕДНО С АВЕРА МУ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.

КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО – НАГЛО ЛЪЖЕ!

Другият нареден „играч“ в изборната бъркалка за Варна – Данаил Папазов, който още „търсел формула“ как ще се регистрира за местните избори, за да поведе общинска листа, пък гузно, ама така гузно, приказва за Пеевски в платено пиарно интервю, че който му го е измислил, си е за бесене.
Впрочем, който още не знае, нека АФЕРА да го кажа в прав текст, кандидат-кметът Данаил Папазов ще се регистрира чрез партията на Мария Капон и направо няма да има нищо общо с Пеевски.
Пред Дарик радио Данаил Папазов, посъветван очевидно пръв да отвори темата за Пеевски, белким олекоти последващи лъсвания на „пеевската“ връзка, казва:
Имам възпитани взаимоотношения с много депутати. Докато бях министър, бях в непрекъснат контакт с всички народни представители, особено с тези, които работят по транспорта и регионалното развитие. Разбира се, че съм се срещал през този период с Делян Пеевски. Познавам го от 1 ноември 2001 г., когато в един и същ ден бяхме назначени в „Пристанище Варна“ със заповед на тогавашния министър Пламен Петров. Тогава се запознахме с Пеевски, той беше на 21 години и няколко месеца. Мога да кажа, че никога не съм имал проблеми с него в работата си на пристанището. След това съм се срещал неколкократно с него в качеството си на министър, а той – на депутат. Съвсем отговорно казвам, че Пеевски не стои по никакъв начин зад кандидатурата ми. Централата на ДПС във Варна никога не съм я посещавал и дори не знам къде се намира. Идвали са много хора от ДПС при мен да искат различни неща и да разговаряме по различни проблеми, докато бях директор на пристанището. Като работих в Министерски съвет, разбира се, че съм се срещал, защото ДПС бяха една от партиите, подкрепящи кабинета. Никога обаче не съм бил във връзки с ДПС – нито като член, нито като кандидат-член, нито като никакъв

Папазов никога не е блестял нито с харизма, нито с особено интересен изказ, но тоя път думичките, които е наизустил пиарно, са просто потресни. Това дългословно, обяснително глупаво слово колко уж няма нищо общо с Пеевски, говори само гузно за едно – колко е туптан с Пеевски.

Няма лошо. АФЕРА вече написа, че знае от края на януари 2014 година лично от устата на Делян Пеевски на кого Пеевски ще заложи като кандидат – кмет за Варна. И изреченото име бе на Папазов.

И от какво го е срам Папазов, че плещи умозрителни бляботения за Пеевски, вместо да изрече истината? От какво го е срам и Чавдар „Добрин Митев“ Трифонов, че и него много го е срам да изрече името на спонсора си, както и да изрече името на спонсора на „съперника“ му? АФЕРА ще изчака радановци, да ги видим колко още ще насрамуват те пък от спонсора си, и тогава ще посочи на Чавдар „Добрин Митев“ Трифонов кой му обезпечава кампанията.

ГЕРБ Портних е ясен. Той каквото може УСВОЯВА „РЕМОНТИРАЩО“, ОТЧИТАЙКИ НАГОРЕ, и го прави завидно устремно, защото във Варна няма нито МВР, нито ДАНС, нито прокуратура. А Бойко и Пеевски и там са в комбина – откъм Портних. Някой да е изненадан?

Тук всичко е СИМБИОЗА „СВИНСКИ ЧЕРВА“.

И все нямат нищо общо с Пеевски и с ДПС. Точно, колкото нямаха всичките нищо общо с Янко Станев, например.
Верно ли, мислите варненци за кретени, а, гиди ниедни лъжльовци? За едни предварително „наредени“ избори питаме.





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625179
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930