Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2015 06:02 - ЗАЩО СЕ СЪРДИТЕ НА БОРИСОВ, ЛЪЖЕЦА, КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ВЕДНЪЖ ДА ИЗГЛАГОЛИ ИСТИНАТА?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо се сърдите на началника, който чистосърдечно си призна, че над него има други началници? Та той за първи път не излъга. Каза истината - зависим е от САЩ и от ЕС. А тия дни погледна към Москва с насълзени очи - поглед на ранена кошута или на каракачанска кучка, която обича стопанина си.
image
Защо се сърдите на Борисов, лъжеца, който се осмели веднъж да изглаголи истината? Какво искате, какво очаквате от индивид, който два пъти яхва властта и се изживява като едноличен собственик на територията и населението? Или забравихте как точно идват във властта ОПГ и главатарят й?
Един път Борисов да каже истината и - вой до небесата. Ни така, ни онака.
ИЗВОД: И лъжата, и истината, изречени от бившия сикаджия, член на БКП и възпитаник на милиционерската "академия", гавазинът на Тато и негов ученик, са еднакво опасни за общественото здраве
.
 Вижте само колко е прост простият, който се разбира с простите!
Бойко Борисов: "Ако не бях направил правителство, сега щяхме да сме като Гърция".
Да сме като гърците, означава да имаме красиви и спокойни курорти, да не ти искат за чадър и шезлонг 30 лева, да имаме хубави пътища, пенсията да е 500 евро, средната работна заплата - 1000 евро, да имаме армия, флота, да произвеждаме, да изнасяме....
НО БОЙКО БОРИСОВ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И НЕ СМЕ КАТО ГЪРЦИТЕ. МНОГО ПО-ЗЛЕ СМЕ!
Боко, защо направи правителство?? Пак?? Не трябваше!

image
АДВОКАТ ГРУЙКИН: В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДНА ЛЕГИТИМНА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ И НИТО ЕДНА ЗАКОННА ТАКСА
БОРИСОВ И МЕСТАН ПАК В БОСТАНА НА КАФЕ. В УТАЙКАТА - „РУСКОТО РЕСТО“

Със среща на 4 очи и кафе приключило днешното „голяяяяямо събитие“ в Момчилград, на което изненадващо пристигнали и премиерът Бойко Борисов и лидерът на ДПС Лютви Местан, пише Агенция БГНЕС.

Първо двамата пристигнали при новата пречиствателна станция край Момчилград и заедно прерязали лентата при откриването й. Местан се обърнал към представителите на двете основни религии, изсипали се от цялата област и специално благодарил на Борисов, че днес е довел министрите си. „Гледам ви в очите и ви казвам следното: силата и зрелостта на един политик и на една политическа сила се изразява най-вече с това да имаш доблестта и коректността да признаеш доброто, което прави един министър-председател дори, когато не е номиниран от твоята политическа сила, дори когато се явяваш в опозиция на неговото управление. Г-н Борисов, благодаря, че сте тук и за приноса ви за този много важен обект и за, признавам и за мен малко очакван, но уникален управленски жест от ваша страна за Момчилград, за решението на кабинета да осигури 8 млн. лева за водоснабдяването на микрорайон Звездел. Тук се ръкопляска!“, прикани той публиката на знаковия спектакъл днес.
На свой ред Борисов благодарил на Местан „за оценките и добрите думи, защото утре половин свят отива да се поклони пред паметта на жертвите в Сребреница“. „Едва ли има нормален човек, който да приеме, че могат да бъдат избити 8 000 души, каквито и да са те – християни, мюсюлмани, будисти, заради една религия да се получи такова нещо няма обяснение“, коментирал той. След финала на церемонията Борисов и Местан се оттеглили от пречиствателната станция и отпътували за Момчилград, когато завалял обилен дъжд. Двамата политици се уединили на кафе на 4 очи.
Шекер, та шекер в Бостана, чак накъртва.
Големи благодарности на Местан към Борисов, голям метанлък на Борисов към Местан.
А в утайката на турското кафе – „руското ресто“.
Когато покрай гепани кинти си като „скачен съд“ с някого, заедно потъвате. Закон от руската спец.практика.


image  image

БОЕКО ВЪЗСТАНОВЯВА ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ, КАТО ПРАЩА РОСЕН ПРИ ПОРОШЕНКО ДА СЕ ПРАВИ НА ЯСТРЕБ
image




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1618885
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031