Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2015 11:01 - Роско ридае: Близнашки, защо ме предаде?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 629 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.06.2015 12:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Продължава драмата на протестърите, че техният човек Георги Близнашки ги предаде знаково, като "зави" към ДПС. Както ПИК вече писа, изтерзаните мозъци на видни активисти от "Протестна мрежа" са стигнали до извода, че проф. Близнашки е бил просто един внедрен агент на Делян Пеевски сред "умните, красивите и интелигентните".
Мистър Плевнелиев буди смях и срам
image

 Сега шоуто става още по-пълно - от президенството също реагираха гневно срещу Близнашки, когото назначиха за служебен премиер на България преди има-няма десет месеца.

 Ето писание във Фейсбук на шефката на президентската канцелария Екатерина Захариева, която бе и вицепремиер на Близнашки:

 „С учудване научих новината, че проф. Близнашки се е съгласил да бъде съветникът на ДПС във Временната парламентарна комисия за промяна на Конституцията. Не намирам причината защо човек, който беше противник на решенията и управлението на партиите в 42-рото НС, сега е яростен противник на промените в съдебната власт и се противопоставя на толкова нужната ни реформа в съдебната система.

 Би било нормално професор по конституционно право да вижда крещящата нужда от реформа в сектора и то не някога, а сега и веднага. За мен не са ясни аргументите за решението му и със съжаление установявам разочарованието, което той поднесе на толкова хора", роптае Захариева, очевидно от името на шефа си Росен Плевнелиев.

 Той пък за пореден път и съвсем по мъжки предпочита да мълчи и да се изсулва от протестърския въпрос: КОЙ, ако не ти, Роско, назначи Георги Близнашки за министър-председател?

Близнашки внедрен агент на Делян Пеевски в "Протестна мрежа". Съсипани, Асен Генов и другарите му скочиха на Плевнелиев

image

Пеевски пак открадна мечтите им. Близнашки, техният премиер, човекът, с когото скачаха на площада за правда и за свобода, стана експерт на ДПС по съдебната реформа. Излиза, че всичко е било лъжа.

 И онези паметни снимки пред Народното събрание, когато загражденията паднаха, а Близнашки пое властта… Тогава Георги се отби при умните и красивите, разцелуваха се за победата над човеконенавистническия режим на Орешарски, щракнаха се за историята…

 Близнашки всъщност през цялото време е бил внедрен агент на Пеевски в „Протестна мрежа”. Използвал ги е и употребил, после е докладвал на агата в сараите. ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК
И ОЩЕ:
ОТВРАТИТЕЛЕН ПИАР НА ГЕРБ НА ГЪРБА НА ПОТОПА В АСПАРУХОВО




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627118
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930