Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2015 05:51 - ПРЕДСТАВИТЕЛЯТ НА СВЕТОВНАТА БАНКА РАЗМАЗА БОЙКО БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1202 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 19.06.2015 06:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Помните ли „формулата“ на премиера Бойко Методиев Борисов за това как трябвало да се прави бизнес у нас: „Така разбирам бизнеса – да намериш ниша, да си направиш проектите, да си направиш бизнес план, и след това държавата да ти помогне.“?
image

Е, днес представителят на Световната банка за България Тони Томпсън буквално размаза правителството на Бойко Борисов и респективно самия него. Разхилена и нелепа като нещо, което ни е неудобно да споменем, Меглена Кунева припкаше до Томпсън в невъобразимо костюмче, съчетано с кичово бели аксесоари.
image  image

Ето какво изрече представителят на Световната банка за България, предаде Агенция БГНЕС:

„Ако сте чужда или нова компания в България и искате да успеете, избягвайте правителствените институции, колкото може повече.
4 правила за това как може да си успешен в България, ако си чужда или нова българска компания, която иска да инвестира на пазара у нас:
- Първо – да се избягват правителствените институции, колкото може повече, независимо, дали правителството е регулатор или клиент. Има достатъчно доказателства за ненадеждност и непредсказуемост на правителствените институции.
image

- Второ – да се минимизират договорите, с когото и да било. Ако внесете в съда дело за договор е много възможно да загубите.

- Трето – да имате стратегия за придобиване на онези умения, които са необходими и много от компаниите имат проблеми с липса на достатъчно квалифицирани хора с необходимите умения. Трябва да имате ясен план за това как да промените степента на умения на работниците.

- Четвърто – да се избягва влизане в отношение със силните на деня на пазара, защото те ще направят живота ви ад и ще ви изхвърлят от бизнеса.

Четвъртото е особено важно: „влизане в отношения със силните на пазара“. И кои са те, аджеба! Хората на „Бойко“ и „Пеевски“.
А сега честито!

СЛУГИНСКИТЕ МЕДИИ ПИКОВО МЪЛЧАТ КАТО ПОСРАНИ ЗА ГИЛОТИНИРАНЕТО НА БОРИСОВ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА
image

Вижте отвисоко: Как върви строежът на Северната тангента“ – това са водещите заглавия на слугинските проправителствени медии, всите под контрола на „Бойко“/Пеевски. Пиково слугинажа реди: „Лукарски: Темповете на ръст на износа са обнадеждаващи“. И нито една медия не отразява в прав текст онова, което изрече представителят на Световната банка, и което буквално размаза премиера Бойко Методиев Борисов.
Докато проправителствените журналя като посрани мълчат и ни карат да гледаме „Бойковата“ тангента отвисоко“, в социалните мрежи се коментира свободно:
image

Стоян Тончев:
Всички сайтове, които не са проправителствени (бокови и пеевски) пишат, че Световната банка е отразяла правителството на Борисов & Co, като е препоръчала чуждите компании да не инвестират в България. Държа да направя едно МНОГО ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ. Не Световната банка, приятели, а САЩ забиха нож в гърба на Борисов с изказването на представителя на Световната банка днес в България. Смятам, че сами вече се сещате накъде отива това правителство и парламент – КЪМ НОВИ ИЗБОРИ.
Доверието на САЩ към кабинета „Борисов – 2″ е свалено. След опитите на Борисов за контакт с руския президент в Баку. Който се опитва да играе със САЩ и Русия, има съдбата на… Илия Павлов. Или най-малко бива изведен от политическия живот и управлението на държавата.
…………..
Пламен Стоянов – Дамбовеца
Вълка от Уолстрийт“ е като „Катерицата от ледена епоха“, пред нашата родна политическа класа! Неговите незаконни доходи са значително по скромни от тези на родните политици! Каква обаче е разликата между, „Катерицата от Уолстрийт“ и родните „Вълци в овча кожа“?
image
1.Той е излежал присъда за финансови злоупотреби. Те изобщо нямат намерение да бъдат съдени.
2. Той е присвоявал частни финанси. Те имат афинитет предимно към публичните, „размерът има значение“ .

3. Той е излъгал много инвеститори. Те лъжат цял един народ, или около 7 000 000 граждани .

4.Той е осъзнал грешката си, поел е вината си и като лектор предава уменията и знанията си . Те не смятат кражбата за грешка и нито се чувстват виновни, нито ще поемат вина по тази причина, нито имат знания, които да преподават в лекции.

5. Той е обвинен от независима прокуратура и съден от независим съд . Те слагат прокурорите и съдиите, за които имат папки и компромати , те са корумпирали всички нива на държавна и общинска администрация, те не искат да проведат никакви реформи, включително и съдебна такава .

ДЪРЖАВАТА Е ТЯХНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,ВИЖТЕ СЪВЕТА НА ( СБ) КЪМ ЧУЖДИТЕ КОМПАНИИ !!!!!
Ако сте чужда или нова компания в България и искате да успеете, избягвайте правителствените институции, колкото може повече. Това посъветва Тони Томпсън, постоянен представител на Световната банка за България.

Любо Кольовски
Обичам Световната банка! Най-сетне се намери една институция, която да каже на глас омерзителната истина за кочината, в която ни набутаха нашите престъпни управници!

Галина Накова:
Имам обосновани подозрения, че Путин е превзел Световната банка.

БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ВТОРА МИШЕНА!
С евентуалното разполагане на танкове и друга военна техника на САЩ на територията на България, България се превръща във ВОЕННА ЦЕЛ, МИШЕНА.
А военните цели се унищожават по време на война или при усложнена военно-политическо обстановка на Балканите и Европа.
Но България се превърна и в МИШЕНА на „Ислямска държава“.
Преди броени дни избухна Международен скандал с взрива в Анево, когато загина американец, а друг американец беше ранен, ранени бяха и българи.
Оказа се, че България изнася оръжие за „умерената опозиция“ в Сирия. А тази „умерена опозиция е в състава на „Ислямска държава“ .
И какво излиза?
image
България въоръжава „Ислямска държава“ при съдействието на частна американска фирма и частни български фирми.
За американските „частни“ фирми е ясно.
Те са прикритие на Военно-промишления комплекс на САЩ, но българските ЧАСТНИ ФИРМИ, нима не са български, а може би са извънземни?
Нека не забравяме, че САЩ и Саудитска Арабия обучаваха, финансираха и въоръжаваха талибаните в Афганистан цели 10 години, когато талибаните воюваха срещу Съветската армия…от 1979г.-1989г., а след това, като най-добри приятели на САЩ и Саудитска Арабия, талибаните станаха най-големите им врагове.
Не само за тях, но и за НАТО.
Може ли Борисов, Плевнелиев, Бъчварова и Ненчев да кажат КОЛКО ДЖИХАДИСТИ от „Ислямска държава“ са вече на територията на България…използвайки за проникване Бежанската вълна?
Знае ли се тяхното местонахождение, техните предстоящи цели и задачи?
Ето че България вече е ВТОРА МИШЕНА!
Не само за Русия, но и за „Ислямска държава“.





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616013
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031