Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2015 12:27 - АЙДЕ ПАК! ВЗРИВ НА ПОЛИГОНА НА ВМЗ – СОПОТ. ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ Е ЗАГИНАЛ, ЧЕТИРИМА РАНЕНИ И ОЩЕ ....
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2280 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 07.06.2015 06:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageНякой да е изненадан? Главният прокурор Цацаров, може би? Или лицето Бойко Методиев Борисов, наречен премиер? Или МВР „Шматка“? Отново загинал и ранени на полигона на ВМЗ – Сопот, село Анево, където се провеждало „учение“.
"АЛО, БОРИСОВ, МОНИКА МАКОВЕЙ Е ВИНОВНА ЗА ВЗРИВА ВЪВ ВМЗ –СОПОТ! И ПУТИН, И ПУТИН...."

Взрив след взрив, граната след граната, прокуратурата си го мести по масонски, МВР въобще не знае къде се намира, службите всяка сряда при „Бойко“ с Цацаров.
Държавата на лицемерните думи и блябосвания след всеки взрив. Държавата на мафията. Както рече коментатор във Фейсбук: „Докато не го приватизират ВМЗ Сопот, няма да се успокоят“.
Толкова.

Военният полигон в село Анево бил отдаден под аренда на „частна американска фирма“, ти да видиш. При „НЕПРИЯТНИЯ ИНЦИДЕНТ“, както го нарече ПО БЕЗУМЕН НАЧИН ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР РУМЯНА БЪЧАРОВА, освен загинал американец, са ранени още двама американци и двама българи, единият от които е бил преводач на групата. Едно от ранените лица, американски гражданин, е с опасност за живота и е настанено в Университетската болница в Пловдив. Другите двама пострадали са приети в болницата в Карлово с разкъсно-контузни рани, които са обработени и вече са транспортирани в Пловдив, съобщава Агенция БГНЕС.
image
Инцидентът е възникнал около 11.30 часа при планови експериментални стрелби с гранатомет на полигон във ВМЗ-Сопот. Взривил се е некачествен боеприпас.

„Много неприятен инцидент, за което съжалявам. Все още нямам много информация“, рекла Румяна Бъчварова, просто да се потресеш. Тая пак няма информация.
Военният полигон в Анево е отдаден под аренда на частна американска компания. „Причината за инцидента е свързана изцяло с частни фирми. Инструкторът, който е бил там и е леко ранен, по договор е човек от частна фирма „Arcos“. Единственият човек, който е пострадал от ВМЗ-Сопот е бил преводачът“, заяви министърът на икономиката Божидар Лукарски и добави, че американците също щели да разследват случая. Според него единственото общо между инцидента в Анево и ВМЗ-Сопот е полигонът. Той се ползва от частна фирма по договор, който е сключен наскоро, с всички необходими заверки. Тоя също не се чува какво приказва.
Полигонът Анево е разположен недалеч от Иганово, където неотдавна също имаше експлозии.


imageРумънският премиер се снима през април с Франс Тимерманс и вече го юркат за корупция
Малииии, ужасссс. Специализираната прокуратура в Букурещ погна румънския премиер Виктор Понта. Припомняме, че в края на април той се снима в Страсбург с Франс Тимерманс, първи заместник-председател на Европейската комисия и вече го подпукаха. Споко. Никакви предположения да не ви объркват и никакви вредоносни внушения да не ви полазват. Бойко Борисов също се нафотка с Франс Тимерманс в „Евксиноград“, но на него му признаха, че има воля за борба с корупцията. Понта явно няма, а само играйка пунта мара.
Според румънски газети Виктор Понта е заподозрян за фалшификации (плагиат…), пране на пари, конфликт на интереси и избягване на данъци. Специализираната прокуратура в Румъния е стартирала разследване, гръмна Ройтерс, а след меродавната агенция подпалиха моторетките и световните медии. Кошмар. В петък сутринта Виктор Понта е засечен да влиза (на снимката горе) в сградата на специализираната прокуратура в Букурещ. Да не сте посмели да строите „неправилни аналогии“ – не е сряда, за да ходи главният прокурор Сотир Цацаров при Бойко Борисов.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: Бойко Борисов избълва купища лъжи как сме задминали Румъния. Верно, задминахме я. В Румъния прокуратурата не  е ЗАВИСИМА ОТ ТАКИВА КАТО ГЕРБ, ПЕЕВСКИ И БОЙКО БОРИСОВ. ТАМ ПРЕМИЕРА ГО РАЗСЛЕДВАТ. ТУК ЦАЦАРОВ ХОДИ ВСЯКА СРЯДА НА ОПЕРАТИВКА НА КРАКА НА ПРЕМИЕРА.

ЕЛИ "СКУМРИЯТА" СЪБИРАЛА ПО 100 ХИЛКИ НА МЕСЕЦ ОТ МИТНИЦИ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НА ГЕРБ
image
БОРИСОВ БЕШЕ В ПОМОРИЕ, ЗА  ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ И ОБЯВИ ЗА КАНДИДАТ-КМЕТ НА ГЕРБ (OT ДПС) ЛИЦЕ, ПРИ ЧИЕТО УПРАВЛЕНИЕ ОБЩИНА ПОМОРИЕ Е ОЩЕТЕНА В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ! НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА "НАПРЕДЪК В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА"
 image




Гласувай:
10



1. staler - частни фирми арендвали полигон ...
06.06.2015 23:14
частни фирми арендвали полигон неотдавна/преди или след инцидента?/и вмз сопот /държавата/нема нищо общо освен преводача,защото всеки знае че военни полигони се отдават под наем винаги в комплект с преводач,инструктор,изстрели за гранатомети от преди 1990г и тук въобще не става дума за доставка на боеприпаси на държ.фирма" сопот" за силно частните амер.фирми/нямащи нищо общо с цру и ам.правителство/водещи частни воини под знамената на ал каида,идил и пргресивния режим на порошенко.разбира се,в такива случаи незабавно се осигурява здравна пътека до наи близкото мед.заведение на реп.българия,която е независима държава,известна с хуманното си отношение към свои и чужди също така и наи вече граждани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627447
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930