Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2015 11:21 - АРЕ, ЦИРКАДЖИИ, ОБЯВЯВАЙТЕ ПРЕСТЪПНИКА ЦЕЦО НАГЛЕЦО ЗА НЕВИНЕН, ЧЕ ВЕЧЕ ОГЛАВЯВА ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ! ПАК!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageОсъденият бивш вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов на две инстанции, на четири години затвор, бе обявен тази сутрин по телевидение, че оглавява предизборния щаб на ГЕРБ. Пак.
От затвора ли ще го оглавява, а?
Блажени са верующите!
ВКС още не е обнародвал съдебното решение на трета инстанция, но ако някой се надява Цветан Цветанов да влезе в затвора, значи не живее в реалността на СИМБИОЗАТА, която управлява България.
image

Или пък триото „Борисов – Пеевски – Цацаров“ може и да са резнали тиквата на Цветанов, а? Засега нямаме такова усещане. Цветанов в затвора би означавало съспенс – или ще залеят редакциите с флашки от черните партийни каси на ГЕРБ, или ексвътрешният министър ще се спомине набързо като Мишо Бирата.
Залози?

А В ТОВА ВРЕМЕ: МАЙКО МИЛА, ПРЕСТЪПНИКЪТ ДЯНКОВ СЪВЕТВА „СИРИЗА“ КАК ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА!

imageБившият вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков в управлението на Бойко Борисов -1 и ГЕРБ, щял да бъде един от най-важните лектори на извънредната икономическа среща на върха за Гърция. Срещата се организирала от базираната в САЩ неправителствена организация „Атлас Нетуърк“, Института „Като“ и фондация „Фридрих Науман“. Целта на форума била да се представи на гръцкото общество и политиците план за избягване на икономически кризи чрез структурни реформи. Дянков щял да бъде основен лектор в панела „Изкореняване на корупцията“. Той щял да даде съвети на управляващата „Сириза“ как се правят прозрачни обществени поръчки и ще предложи мерки за борба с рушветите чрез бюджетни инструменти.
image
Майко мила!
Дянков ще „съветва“ как да се бори корупцията. Янките да бяха набутали на форума и Бойко Методиев Борисов да изнесе „топ“ доклад как сме преборили вече и Румъния в битката срещу корупцията.
Това американците са много смешни човечета, а на „Сириза“ – съболезнования!





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615886
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031