Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2015 07:21 - През м. май започва войната САЩ - РУСИЯ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1401 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 07.04.2015 07:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
През май ще започне война между САЩ и Русия, заяви Волен Сидеров в предаването си "Неделник" по телевизия Алфа. През изминалата седмица в София са идвали трима представители на ЦРУ, които са оглеждали болници, хотели и училища. Целта на това посещение е подготовка за започване на военни действия срещу Русия, като се позова на негови източници.
image
"В края на май ще започне война, в която Америка ще участва пряко с бойна техника, войска, инструктори и военнослужещи на територията на Украйна срещу Русия, за да бъде предизвикана Москва да отговори на военен удар и по този начин да бъде тотално сатанизирана и изолирана“, добави Сидеров. Той разкри, че и в Полша също се оглеждат хотели, които да приемат войски и да се преоборудват в болници или щабове.

"Това се нарича мобилизация и военно положение“, категоричен беше Сидеров. "Ескалацията на напрежението нараства много бързо и се подготвя истинска война, а не някаква въображаема“, подчерта националистът. Сидеров изнесе информация и какво се случва на полигона в Ново село. Той беше категоричен, че не се провеждат никакви учения там. „Тази техника не е за учения, а за война в Украйна срещу Русия“, информира лидерът на "Атака".
image

КОМЕНТАРИ:
И да не е през май, няма да е кой знае колко по-късно! 

За САЩ няма значене, че Русия има ядрена триада и че има опасност от замърсяване на цялата планета в една такава война!
Но няма да им е лесно да си убедят "съюзниците" в Европа, да нападнат Русия! За това трябва много пропаганда и демагогия! Не е лесно и самите военни да убедиш да нападнат Русия, като знаят, че техните домове, техните семейства в Европа са застрашени от противоудара! Лудост е наистина!
Но тези, които управляват САЩ, са готови още днес да ни унищожат! Даже не само "проклетата Русия" ами и ние, цяла Европа сме на мушката!
И ние сме им цел на унищижението! Това трябва всеки добре да го разбере!

С пропагандата, че Русия воювала срещу Украйна не се получи до сега! И Украйна официално не е от Нато! Неофициално обаче вече е територия на САЩ! Много умело се използва до сега този преврат в Киев и гражданската война, за да се укрепи САЩ още по-плътно по границите на Русия а населението на Европа да се подготви "за клането"!

На всички е ясно, че без война с Русия няма да минем вече! САЩ ще органиират пак някой спектакъл, за да оправдаят, че уж те са в "отбрана" и "добрите", а Русия е "агресора"! И ще измислят нещо подобно на "терористичният акт" на 11 септември 2001 година в Ню Йорк, който си беше повод да се започнат войните против "тероризма" в Афганистан и Ирак! С МН-17 също не стана "голямата сензация" и вината не можа да бъде прехвърлена на Русия! Тя прозря тяхната цел и се пазеше много старателно да не бъде вмъкната във войната официално! Неофициално, имаше разни "отпускари" там и много са загинали, но армията на Русия остана на страна! Не се стигна до третата световна!

На Европа й трябва пробуждане! Не успеем ли да разберем какво ни готвят и не се противопоставим, сме обречени!
Задкулисието на САЩ смята, че вече планетата е пренаселена, смятат даже и ядреното отравяне за "приемливо", те ще се скрият в подземните бази а мнозинството и от "съюзниците" им ще бъдат ликвидирани! И населението на САЩ също! Това е планът им!

Даже те ще се постараят, колкото се може повече хора на планетата да бъдат унищожени!
За това няма вече значение, кои сме ние: русофили, русофоби, турци, българи, руснаци, австрийци, сърби..... или каквито и да е!
Трябва да спрем таи лудост! Понеже всичките ние сме предвидени да бъдем премахнати!
Който не вярва, да се запознае с позицията им по време на ВСВ, изказана от сенатора Хари Труман 41-ва година, по-късно станал президент и отговорен за използването на атомните бомби в Япония!

http://en.wikipedia.org/wiki/Bait_and_bleed
This strategy is exemplified in then-U. S. Senator Harry Truman"s statement in 1941 regarding the Nazi invasion of Russia, "If we see that Germany is winning we ought to help Russia, and if Russia is winning we ought to help Germany, and that way let them kill as many as possible."[4]

Ако не се вразумим и не играем в тези игри, няма да могат да ни унищожат! И Русия не иска война, но те ги принуждават и тях!

Волен не е човекът, който може да ме въодушеви , че е лумпен не го отричам, но че е неизбежна войната за която той говори ДА така е .. Ако не се случи иде другото зло - колабса на Уолстрийт , който за американците е сценарий по-страшно от армагедона..Ще сме свидетели на събитията , но ще видим ли края на филма , както е тръгнало - едва ли ..... :(

Ясно ли е на всички, че това дето го говори Волен е пълен абсурд - ясно е.
Може ли да се провери, дали "фактите", върху които си гради тезата са истина - може. Истина ли са? - Не са, лъжа са.
Луд ли е Волен да си пуши пурата от Варадеро на терасата на Жорж Сенк в Париж - не е луд.
Е тогава, каква трябва да му е мотивацията зад поведението? А кого обслужат точно тези лъжи и истерия? Кой има интерес? Е не бе, няма хибридна война, няма путинова пропагандна


Е, на Воленчо много неща могат да се похвалят, друг е въпрос с какъв стил го прави...

Но тук - месец май т.г. почва война! Е, това вече иде ми множко. Тук неведнъж вече съм казвал, какво означава война в съвременния свят. Война не "локална", някъде в "туземните" територии на САЩ срещу туземци. Война в Европа с участието на САЩ. Това ознагава не по-малко от глобална ядрена война между двете сили.

Не напразно ядреното оръжие се нарича "възпиращото оръжие на страха". Защото някой ако започне война с конвенционални средстав, то неминуемо някоя от двете страни ще почне да претърпява загуби. И тогава тя ще употреби тактическо ядрено оръжие, а другата оперативно - и после и двете стратегическо.

Това ясно ли ни е? На много от нас - сигурен съм - "ДА". Но явно на Воленчо - "НЕ".




Тагове:   война,   май,   започва,   През,   САЩ-РУсия,


Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627523
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930