Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2015 11:58 - ДПС вече не е етническа партия. Тя е партия за пране на пари.
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1406 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 24.03.2015 14:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Да поробиш етноса, заради който си бил създаден...ДПС вече не е етническа партия. Тя е партия за пране на пари. Ние българските турци нямаме нужда от партия - осланяме на България" Послание от една туркиня: Драги ми ДПС, престанете да промивате мозъците на бедните хорица. Те не са играчки. Г-н Местан, ако българите и турците се сбият, в коя държава ще се скриете?
image

Гласувайки за ДПС българските турци изгубиха надеждата да живеят спокойно в България. С вашия електорат, драги ми ДПС, насадихте изкуствена омраза между българи и турци. Лошо ли ни беше, когато българите толерираха езика ни и ни разрешиха да го изучаваме като свободно избираем? Но не, вие искате той да е задължителен. Лошо ли ни беше, когато ни отвориха джамиите и си изповядвахме религията? Но, не, вие сложихте мегафоните и ги надухте до максимум децибели да дразните християните. Лошо ли ни беше когато България призна пенсиите на двойните граждани в Турция? Какво ви пречи, драги ми ДПС, в този рахатлък? За какво използвате на митинги турския език? Защо събуждате заспалия звяр на българина? Кой ви дава право да говорите от мое име, от името на туркиня, която е против вашата въшлива политика? Кой ви даде право? Циганите, които ги купихте за 20-50 лв. или автобусите от Турция? Говорете от името на циганите и от името на турците, живеещи в Турция.
image
Не използвайте моята вяра и етнос за вашите кирливи дела !!! Аз съм Български Гражданин с турско потекло и вяра мюсюлманска, а не продажна сган от ДПС. Престанете да насаждате омраза между българи и турци!! Вършете си работата, за която ви плащаме с нашите данъци и с нашия труд. Оставете българските турци да живеят в мир със своите съседи и приятели! Оставете ни на мира!!!“

Вие сте една от малкото туркини, които се противопоставят на машината на ДПС, защо го правите, какво ви подтикна да напишете тези редове?
Неграмотността на старите ни хора, подвеждането им под фалшиви лозунги, заплашването на селски бизнесмени с данъчни от страна на служители на ДПС, плашенето ни с партия АТАКА и манипулациите с двойните граждани на последните избори ме накараха да напиша това послание. Не съм единствения човек, който не подкрепя политиката на ДПС. Баща ми (Бог да го прости) беше един от първите членове и присъстваше на всички конференции на ДПС. Ако беше жив, щеше да бъде заедно с мен.

Какво искате да кажете на българските мюсюлмани?
ДПС се създаде, за да имаме права и да ни зачитат като част от българското общество. Браво! Те успяха. Имаме си турски имена, ходим и в джамия, имаме си Мюфтийство и права като всеки български гражданин. Работата свърши. Народът се успокои. При спокоен и мирен етнос как ще правят пари? Народът се ограмоти и вече не гласуваше. Решиха да ни събудят с нови проблеми от рода на АТАКА и тем подобни интриги. Почнаха в листите си да слагат хора, на които им плащат, а не които милеят за етнос и език. Наблягането да се учи задължително турски е с цел да насъскват хората и да се породи хаос в Държавата. Това са номерата от Босна и Херцеговина. Народът живееше в мир и се стигна до война.
Ние българските турци нямаме нужда от партия. Ние се осланяме на България. Който иска да заминава където си иска и да взема каквито си иска гражданства. Но хората, които искат да живеят в България искат спокойствие и разбирателство. Не е нужно да обичаш властта, за да обичаш родината си. Ние си имаме права и благодарим на всички българи, които ни приемат такива каквито сме.
image
Какво е посланието ви към ръководството на ДПС?
Драги ми ДПС, престанете да промивате мозъците на бедните хорица. Те не са играчки. Те имат право да живеят нормален живот. Получавате ужасно много пари от Българската Държава не за да ни правите глупави, а за да сме част от България. Посланието ми към Местан е: "Господин Местан, ако българите и турците в България се сбият в коя държава ще се скриете?"

Местан открито заяви, че смята за ненормално всички оратори да говорят на български, той смята това за аномалия, която няма нищо общо с ценностната система на Европейския съюз… Как ще коментирате?
Никой в Европа не говори от трибуната на майчин език по време на предизборни кампании. Във Великобритания, в Парламента им има представители от най-различен етнос. Никой не настоява в училищата да има арабски, турски...и т.н. Който иска да си изучава майчиния език отива на курсове, а и повечето нямат нужда, защото родителите им ги учат. Религията е въпрос на избор, а и храмовете са един срещу друг. След като Лютви Местан говори свободно каквото си иска означава, че е купил и Прокуратурата и ЦИК. Това своеволие, след като все още не е наказано, трябва да накара Съдебната власт да се срамува, а не българите. Ние сме правова държава и си имаме прекрасни закони. Но кой ги спазва?
image  image
Българските мюсюлмани е редно да наблягат на официалния език, за да не ги подвеждат и за да са грамотни. Защо толкова много настояват да сме изолирани от българите? Чудовища ли сме? Заразни ли сме? На ДПС не им трябва умен електорат, защото умните разбират каква им е схемата и не гласуват за тях. Проекти, строежи, работа, администрация....плъзнали са навсякъде като вирус. Една туркиня ми писа, че ме подкрепя, но не може да коментира от страх да не изгуби работата си. Който не е с ДПС - значи е против турците. Каква жалка картинка. Да поробиш етноса, заради който си бил създаден: да ги пазиш и да им защитаваш правата....ДПС вече не е етническа партия. Тя е партия за пране на пари.

ПРОДАЖНИЧЕСТВОТО НА ГЕРБАДЖИИТЕ Е БЕЗПРИМЕРНО. БОРИСОВ ГИ ПРЕВЪРНА В ОРТАЦИ С ДПС



Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1618983
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031