Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 10:45 - „РИТУАЛНАТА“ РУМЯНА БЪЧВАРОВА – ОЧНАТА ЛИНИЯ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, КОЙТО „ДАВА ДА СЕ МИСЛИ"
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3832 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 05.03.2015 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Това беше „ритуално подадена оставка“, рече вице премиерката Румяна Бъчварова по Нова телевизия. Дръпнала тоя път очна линийка, Бъчварова също рече, че Борисов имал „ситуация“, в която бил поставен в „или – или“ – или Писанчев и Лазаров, или Вучков. Ама „още повече“ в „такъв ден“, в който бил шефът на ФБР тук, а оставката била „изненада, която не можеше да не бъде приета, защото изглеждаше като натиск“.

Румяна Бъчварова – колко пъти да го напишем? – е крещящо доказателство що за „екип“ има премиера Борисов.
Борисов щял да ги смени Писанчев и Лазаров, ама не сега, той щял да каже кога. Ама изобщо не бил казал, че ще ги смени.
image

Ама защо трябва да има сделка с ДПС? – облещи невинно очна линия Бъчварова. Нямало разумно обосновано предположение, че имало зависимост между премиера и ДПС.
Защо премиера да имало зависимост с ДПС, плещи Бъчварова жалка, глуповата в обясненията, че имало злонамерени такива, моля ви се, внушения.
Бъчварова е изумително смешна. Писанчев – да, бил одобрен от правителството на Орешарски и ДПС, ама „не забравяйте, че Писанчев бе одобрен и от първия мандат на Борисов“. Браво бе, Бъчварова, почти точно цитира АФЕРА, и първа изплю и сдъвка „шефа си“.
Румяна Бъчварова каза още, че в службите имало „прекалено много интереси и хора, които работят за себе си и имат собствени интереси“.
Бъчварова направо застреля Борисов от упор. Ами след като службите работят за СОБСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ, А ШЕФОВЕТЕ ИМ НЕ СЕ СМЕНЯТ ОТ ПРЕМИЕРА, ЗНАЧИ БОРИСОВ ОБСЛУЖВА „СОБСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ“ НА ТЕЗИ ЛИЦА! АНАДЪНМО, БЪЧВАРОВА?
image
Румяна Бъчварова е една непохватно сложена очна линия на Борисов.
Толкова непохватно, че вади очи. Вучков „му ДАДОХМЕ да мисли“ а „новият вътрешен министър трябва да Е СЪС СЪЩИЯ ПРОФИЛ„, заяви Бъчварова.
Някои хора видяха, че не могат да притискат премиера, обяви Бъчварова, хванала Борисов за … шлифера. Тази жена трябва да бъде пускана всяка сутрин по телевизията. Ама задължително. Няма по-бърз начин всички да се отвратят окончателно от ГЕРБ.
image

ТаЯ мрънкаща монахиня Бъчварова се е взела на сериозно-това безкрайно мънкане,това безкрайно пъшкане и НИЩО КОНКРЕТНО-докога ще я показват по телевиите -и тя като всичките вицепремиери говорят едни и същи ПРАЗНИ ДУМИ-но важното за тях е -да ги показват и да видят хората колко са умни……………………………….Скучнаубезбична физиономия,НО и затова се иска талант да ти се пълне банковата сметка.




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625116
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930