Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 11:00 - Аман от реформатори-деформатори, псевдопатриоти, разни пудели -нагаждачи и мн. др. политици-престъпници
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1600 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 20.02.2015 11:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Човек като дойде на власт вири гребен, като падне сe мисли като наклавтан петел.
Тая година сме ние, догодина пак ние, и ако не се осерем, като първия път, пак ние, и тогава вие
Върнахме се бе, върнахме се. Айде пак сме във властта.
Викат, че си бил прост. Прост, прост, ама ги навърза на фльонга всичките му там патриоти-матриоти, реформатори-деформатори, абевейци-жепейци и други Куневи.  
image
  Как ги мота само един месец с тия преговори, както футболист мота топката в ноемврийска кал… Гледам в едно списание са те сложили на локомотива като Сталин. Така трябва да бъде-пипаш ли меко не стигаш далеко! То и Наполеон го е казал: "Хората трябва да се водят с юзда, която ние сме надянали сега, а не с тази която им е била надяната". Аз в началото се бях малко объркал и бях хукнал към демократите, ама един приятел от Кенана ми вика: "Неправилно си се насочил пак. Пак Бойко ще дойде. Внимавай, момче, да не вземеш да водиш пак само хорото на Нова година. 2015 - нови ужаси!? Насочвай се смело!" И пак към теб вярно се насочих.
image
Те другите хич не са за насочване. Знам ги до един. Те като трябва да си направят сами по една … нали се сещаш… ходят да питат майка си. Добре, че върна Веждито. Той много изстрада с тия ка-те-бе-йци. Сега гледам оправил се е. Пак е навирил гребена. Абе, така е, човек като дойде на власт го вири тоя гребен, а като падне сe мисли като наклавтан петел. Ами ние сега за падане няма да мислим, ще мислим само за вдигане. Даже гледам някои протестират срещу Веждито. Кротко бе, интелектуалци, то си има ред в тая работа! Тая година сме ние, догодина пак ние, и ако не се осерем, като първия път, пак ние, и тогава вие. Аз Веждито го знам още га пиехме в апартамента на Мариета, бог да я прости, и Дидо Мачев ходеше да носи бира от "Аида", щото я даваха от задния вход на ресторанта.
Имаше един сервитьор, Йоско, турче, и таман беше започнал тоя възродителен процес и Йоско ми вика: "Питай ме как се казвам" и аз го питам: "Kак се казваш", а той: "Едно дете на три дена може ли да ти каже как се казва?"
Между другото Веждито ми беше подарил една картина, щото спа при мене няколко нощи, та ако се наложи ще я вадя тая картина…
image
Сега, Бойко, щял си да слагаш камери на катаджиите. Файда от камери йок! Един мой познат нямал застраховка и на Църна маца го спрели от КАТ. Глобата-500 лева и се почва "кво ще правим сега" и хъката-мъката се разбрали за 100 лева. Нашият рекъл - "Aми ако ме спрат пред Пазарджик ?" "Ако те спрат" рекъл катаджията "кажи, че си се оправил с Кака Сийка". И вярно, спрели го пред Пазарджик и той рекъл "Aз съм се оправил с кака Сийка" и те го пуснали.
Иначе камерите не хващат декиш. Щото те пътните полицаи крият парите, дето са взели, под камъняците около пътя. Демек, ако дойде проверка, обръщат джобовете и сме чисти като бълбукащи планински ручейчета. И после бъркат под камънаците и пълнят джобите…Аз ще ти дам един акъл- направо ги махай от пътя! От тях файда нямаш и за теб не гласуват, щото та смятат за пожарникар! Пожарникар, пожарникар, ама ето боса на северна Корея Ким Чен Ун казал на севернокорейския премиер Пак Пон Джу да те поздравят за избирането… И външният министър Ри Су Йонк и той те поздравява… Браво, те от времето на бай Тошо много ни тачат! Обама що не го поздравиха? Даже един "селям" не му направиха… Ето и някакъв фен от Свищов песен ти е посветил: "И тръгна дружина сговорна,
image
Бойко войвода им стана, но който слушка ще папка…" Aма да не я караме като циганите до края. Кротнал си се обаче яко! Вече я караш лежерно. Няма те по телевизиите, не се обаждаш, кротуваш…Само им гледаш сеира на тия младите демократи -ленинисти. Прав си, трай и гледай как ще дойдат да те молят да гласуват с тебе. И то защо? Защото са гладни. Ей сега цялата група на Барека ще ти дойдат на крака. Дай им там по някой кокал да ръфат и ще отпереш още четири години. Нали Раданчо и Валерианчо се дръвчеха …дръвчеха се, ама като разбраха, че ще останат извън палатката и омекнаха като турски домати. Дето викаше татко ми: "Голям го вадиш, ама мек". Така е, не е важно оная ти работа да е до коленете, важно е да ти е до пъпа. Сещаш се, нали?
image
Иначе, голяма Коледа и Нова година бяха…Големи свети нощи, особено за Кауфланд, Билла и другите германци! Хората се биеха в магазините, влачеха се за косите и псуваха "майка ти дейб… остави тоя салам аз го взех". Влачеха се, а веригите извлачиха всичко по техните си държави и сега за тях наистина е тиха и свята нощ, нейде на Малдивите, Акапулко и други Шехерезади. Фасебука ми се задръсти от картички с бутилки, салами и мръвки…Честито, честито, честито! Ама само на картинки… Ако тия картинки във фасето бяха наистина- четири, пет години нямаше да пазарувам нищо. Както се казваше - "очи пълни, ръце празни", ку…. И последно- Бойко, тия ЕРЕ-петата пак надигнаха глава. Внимавай да не стане като миналия път! Искам те твърд като трудовак на шест месеца служба. Люркай ги без вазелин, щото ако ти не ги люркаш, те ще те излюркат. Айде, желая ти здраве и късмет, тоя телефон, дето ми го даде преди пет шест години в бизнесцентъра, ако е същият, ще ти звънна! Трябва да ти кажа НЕКОИ СЪОБРАЖЕНИЯ…Защото към закона, от памтивека, спада дългът да се помага на оня, който страда.






Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625567
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930