Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2015 09:38 - ДПС са българските братя Куаши!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1022 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 14.01.2015 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "ПФ не подкрепя кампанията "Аз съм Шарли". Във всяко нещо трябва да има граници. Не приемам, че можеш да се подиграваш и гавриш със Светия дух или Мохамед, колкото и да е войнствена мюсюлманската религия. Тези хора са се гаврили и с България. Не мога да приема това."

 Това каза в студиото на сутрешния блок на БТВ Валери Симеонов, съпредседател на Патриотичния фронт. Той коментира атаката срещу редакцията на френския сатиричен вестник "Шарли Ебдо".
image

 "Това е една търговска кампания. Този вестник е фалирал три пъти, а сега ще излезе в тираж от 3 милиона. Нещата трябва да се разграничават. Ние не приветстваме решаването на проблеми с автомати, но този вестник трябва да спазва някакви норми, обясни той. Франция сама си е отгледала терористите. Тя страда от много тежки расови и дискриминационни проблеми. Братята Куаши са израснали във Франция. На първите демонстрации в подкрепа на "Шарли Ебдо"  нямаше нито един негър или мюсюлманин. Това говори достатъчно. Самата Европа не си върши работата добре и не може да се справи с интегрирането на чужденците. Това в най-силна степен важи за Франция", продължи Симеонов.

 "Интересно беше и как Франсоа Оланд поздрави Ахмед Давутоглу на митинга в неделя. Всички други лидери ги прегърна и целуна, а на Давутоглу подаде само ръка, формално. Това говори много. Това означава едно неприемане на съболезнованията. Трябва да се разчитат тези знаци. Цялото това събиране на толкова много лидери нямаше смисъл, според мен. Тази среща може да се трансформира в удар срещу Ислямска държава. Само времето ще покаже", прогнозира депутатът.

 "Като гледах как действат френските спецслужби, нашите направо ми се издигнаха в очите. Толкова неадекватно действие не бях виждал отдавна. Френските служби действаха некадърно. Те трябваше да хванат терористите живи, за да могат да ги разпитат и да се стигне до истината. С убийството им те хвърлиха завеса върху всички свои пропуски", каза още Симеонов. 

"За България основният проблем не са бежанците. Основният проблем е ДПС. Те трябва да бъдат изолирани от всякакви властови механизми, за да се спре с разграждането на държавата. Не мога да бъда толерантен с партия, която работи срещу националните интереси. ДПС са българските братя Куаши", направи сравнение Симеонов.
image

 "Ако се наложи, армията трябва да участва в охраната на границата. Президентът Росен Плевнелиев се изказа за пореден път неподготвен по тази тема. Защо от турска страна да може да има армия, а от наша не? Не виждам никакъв проблем български войници да помогнат при спирането на всичко, което Турция се опитва да ни прехвърли", завърши Симеонов.

Валери Симеонов пред ПИК със сензационно интервю за "Шарли", "Ал Кайда", коктейлите "Молотов", Сергей Станишев, Меглена Кунева и Александър Морфов!





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616002
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031