Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2014 15:20 - Аферим „патриоти“, правителството с ваша подкрепа назначи турчин за зам. – министър на отбраната
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1452 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 05.01.2015 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Аферим патриоти ! Аферим Симеонов ефенди ! Правителството, което подкрепихте ни сложи политик представящ се за турчин в ръководството на МО ?! Човек на Касим Дал зае зам. – министърското кресло в Министерството на отбраната ?! Мерхаба аскер !
Орхан Исмаилов, дългогодишен кадър на ДПС и понастоящем в листите на Реформаторския блок, беше назначен за заместник-министър на отбраната. Исмаилов напусна ДПС, след като Касим Дал и Корман Исмаилов основаха Народната партия „Свобода и достойнство“, част от Реформаторския блок. image

Едва 24-годишен, през 2003 г., Исмаилов е назначен за заместник-председател на Комисията за сигурността на информацията. Тогава правителството на НДСВ и ДПС закри Комисията по досиетата, ръководена от днешния депутат от ГЕРБ Методи Андреев и на нейно място създаде Комисията, в която Исмаилов прекарва четири години. Методи Андреев остро протестираше срещу решението на правителството на Симеон Сакскобургготски за закриване на ръководената от него комисия.

Днес обаче Андреев и Исмаилов са част от управляващата Четворна коалиция. В периода 2007-2012 г., Орхан Исмаилов е заместник-председател на създадената от Тройната коалиция Комисия по разкриване архивите на бившата Държавна сигурност и Разузнавателното управление на Българската армия. В последните две години Исмаилов е избран за втори мандат като член на Комисията. На предсрочните парламентарни избори на 5 октомври 2014 г. Орхан Исмаилов е водач на листата на Реформаторския блок в Търговище, но не успява да стане депутат.

За разлика от министъра на отбраната – лидерът на БЗНС Николай Ненчев, който сам призна, че е служил 27 месеца като трудовак в поделение в Стара Загора, неговият заместник Орхан Исмаилов има доцентура от 2012 г., както и докторска степен по въпросите на защитата на класифицираната информация в условията на кризи. 35-годишният доц. д-р Исмаилов има диплома по право от Университета във Велико Търново, както и диплома от Академията на МВР. Възпитаник е и на Националното военно училище „Васил Левски“ във Велико Търново, съобщава БГНЕС.

Сигурно нашите „патриоти“ скарали се на Велизар Енчев сега са още по-щастливи с назначението на човек имащ се за турчин да бъде турен на ръководен пост в Министерството на отбраната …

Може би ще му бъде званието Паша Орхан ?!

"Патриотичен“ другарски съд срещу Велизар Енчев по повод гласуване срещу Борисов

„Никъде в програмата ни не пише, че подкрепяме Бойко Борисов. Ако го бяхме казали това в кампанията си, нямаше да получим никакви гласове. Навсякъде по време на кампанията ни питаха дали ще се коалираме с Борисов и аз навсякъде съм казвал: Никога!. Не мога да плюя в лицето си и в лицето на всички избиратели. Затова съм гласувал против избора на Бойко Борисов за премиер“, посочи Велизар Енчев от Патриотичния фронт.

Бях помолен да не го правя, но аз го направих. Другарски съд в партията ме порица и усещам, че искат да ме изключат от парламентарната група дори, посочи Енчев. Той обяви, че в партията готвели поправка в устава „антиенчев“, чиято цел била да го махнат.

Всички го подложили на атаки и го обвинили, че руши дисциплината. Енчев обаче е твърд за позицията си, която е изразил и пред избирателите.
image

Виж видеото с речта на Велизар Енчев тук  линк 
 
Само аз и Слави Бинев бяхме с резерви против подписването на споразумението с ГЕРБ. В програмата на Националния фронт за спасение на България няма никъде записано, че ще се коалираме с партията на Борисов. Ние изневеряваме на избирателите си, посочи още Велизар Енчев, който е прочут с разгромяващите си коментари срещу Борисов по телевизия СКАТ.

Да попитаме „патриотите“, това ли им е „патриотичното“ и демократичното в тяхната коалици




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624521
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930