Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2014 09:45 - Трите влъхви и женското съскане срещу проспериращите политици-тарикати
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1024 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 18.10.2014 09:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вече цяла седмица трите гербаджийски влъхви Цоцка, Мунда и Рума  се надлъгват за власт след леки циркови номера.

Вероятно за по-малко от две седмици вместо Близнашки ще имаме някой Тризнашки на власт, който хем ще е „десен“, хем ще е „патриотичен“ и по „Меркелски“ европеец и предан на ЕНП, която признава дори българските милиционери и ДС-ари за десни и демократи.

Това, че има политическите разногласия между партиите, които са в РБ, както и между някои от тях и  ГЕРБ, няма да са пречка за обединение, което ще е уж идейно и националноотговорно, но в същност ще си е игра и хапване от кокала на властта.
Истински лъжи от Меглена Кунева-Пръмова _ НОВИНИ и АНАЛИЗИ от FROGNEWS

Ябълката на раздора не е  Радан Кънев, а характера и амбициите на Бойко Борисов, който е жертва на собствените му приказки и хвалби за победи и мераци за абсолютна власт, която уж да бъде парламентарна, а на практика нищо да не зависи от останалите парламентарно представени партии.

Болшинство, което е сигурно в подкрепата на „Патриотичен фронт“ и задкулисната подкрепа на ДПС, които уж били врагове с ПФ, както и в подкрепата на АБВГоце …

Май ГЕРБ са нещо КАТО БОЛШЕВИКИТЕ …

image

Оказа се, че
 Патриотичният фронт би подкрепил правителство, зад чиято програма ще застане и ДПС. Неотдавна ПФ се обяви за "заличаване на ДПС".
Патриотичният фронт не е против с ДПС да подкрепят кабинет 
Браво бе, Вальо, май ти си най-жаден за власт! "Патриоти" в опозиция - мисията невъзможна. От времето на Бай Ганя такива патриоти вероятно подобни на него в опозиция не са оставали и за това дължим това „развитие“ на България … Тези „патриоти“ с или „без цензура“ са усвоили техниките на Бай Ганя и ги ползват успешно.
„Докопа ли кокала – дръж! … Тупай брашнения чувал, майка му стара! Тупай! Той пуща…“ Па и за почитание ако дойде думата, аз пак не се давам. Ти ще цалунеш ръка, аз – двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз – краката; ти ще цалунеш на друго място, аз – на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?“
ГЕРБ категорично няма да включи в управляващото мнозинство “България без цензура”, нито пък иска парламентарната подкрепа на Николай Бареков.
 
"Няма откритост, няма камери - няма "Атака", заяви  пред БНТ пък Волен Сидеров. И постави като задължително условие пред фиксираните за днес преговори с ГЕРБ те да се излъчват на живо.
image

Николай Бареков плаче за бедните с богатите си приятели. Поне плачеше за тях преди да стане евродепутат. Не се посвени да похарчи близо два милиона за евроизборите, въпреки че милее за родните беди.
Политиката на Бареков е ясна:
1.
Масово и по-много брутално лъгане. Който се хване на въдицата да гласува за мен. Факти. Разкриването на 1000 000 работни места и т.н. Хала на народа не го интересува.
2. Партньорско-корпоративен вот. Ще обещавам, обещавам, обещавам........само да гласуват. Факти. Масовото лъготене на миньорите относно заплати, възраст на пенсиониране и т.н. Хала на народа не го интересува.

3. Ползва финикийските похвати. Е.....Тука като я няма ТВ 7, нещо заскърца машината, но кампанията и по другите медии ще помогнат да се пласират измислици към избирател
ГЕРБ попари надеждите на ББЦ за участие във властта: Не подкрепяме такъв морал в политиката, разговорите приключиха!
Изплащаме близо 140 млн. лв. субсидия на партиите. Не са прости политиците, а избирателите.
И още: На Първанов /агенг Гоце/  краката са къси, а жаждата му за власт е огромна.
Това ще проличи утре на поредните и предпоследни разговори с партията на диктатора агент БУДА.




Гласувай:
9



1. fascindoo - Шаржовете са жестоки, копвам ги с авторските права!
18.10.2014 09:54
Поздравления!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624662
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930