Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 11:30 - Какво става в "Afera.bg"? Чака ни мизерна зима!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1495 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 04.09.2014 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Идват езбори и старите муцуни с ново настървление налитат за власт. А вече ги видяхме що за стока са, особено ГЕРБ овците, начело с Боко пророко и другият престъпник Цецо Наглецо. Ето интересна информация в Афера.бг.
image
1. АФЕРА.БГ _ Ексклузивно! „Не е вярно, че дядото на Борисов е убит от комунисти. На Борисов да му се каже, че не бива така да се лъже и умрелите хора да се използват, за да се отиде към властта“
2. АФЕРА.БГ _ Четиво за Деформатори!_ Помнете лъжците Бойко Борисов и Костовия Добрин Митев! Днес пак са заедно!
3. АФЕРА.БГ _ EКСКЛУЗИВНО! ИМА ЛИ ДОКЛАД С ЧЕРВЕН ПЕЧАТ С ВИДЕОМАТЕРИАЛ ОТ ИЗРАЕЛСКИ СЛУЖБИ_ ФИГУРИРА ЛИ В НЕГО ИМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ_
4. АФЕРА.БГ _ ИЗВАДЕТЕ РАПОРТ РЕГ.№ 2826_27.05.2003 Г. – МВР, СВЪРЗАН С ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!
5. АФЕРА.БГ _ Защо Борисов активира Яне срещу Бареков_
6. АФЕРА.БГ _ ЕКСКЛУЗИВНО! УБИЙСТВЕН РАПОРТ НА БИВШ ШЕФ В КОНТРАРУЗНАВАНЕТО, КАСАЕЩ И БОЙКО БОРИСОВ_ „ПРОБЛЕМИТЕ В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА ЗАПОЧВАТ НАЙ-НАПРЕД С РЪКОВОДСТВОТО НА МВР!”
7. АФЕРА.БГ _ Прокуратурата – висш и последен стадий на правосъдието. Новият НК да започва с чл. 1_ „Този кодекс не се отнася до „генерал Б.Б.“
8. АФЕРА.БГ _ СЛУЖЕБНИЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР – МЕТАЛУРГ СЕ СЪВЕТВА С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
9. АФЕРА.БГ _ Лиляна Павлова „избухва“ на 9-и септември като внучка на партизани

image
image

                                                 Чака ни мизерна зима
                              Олигарси ни обричат на студ и тъмнина

Най-сетне дочакахме хубавото време. Изведнъж започна да ни става много топло и слънчево. Този природен комфорт обаче ще свърши само след няколко месеца, когато отново ще трябва все някак да се отопляваме, ако не искаме да измръзнем като кучета, каквито всъщност вече сме, но по други параграфи. "Любимите" ни управници решиха да посрещнат Джулай Морнинг с реализацията на една "гениална" идея, а именно вдигането на цената на тока с близо 2%.

Явно в последно време им е доста тясно около врата и са сметнали, че трябва да се понагушат с още тлъсти пачки, докато имат тази възможност. Нима забравиха протестите през февруари? Нима забравиха, как бат Бойко като попарен се измъкна от гнева на народа като подаде оставка, за да се върне днес ударно, все едно нищо не е станало и той няма никаква вина за случващото се?! Днес всеки знае, че се готви коалиция ГЕРБ-ДПС, а БСП ще остане настрани, за да събере сили за следващите избори. Смешни са нашите управляващи, жалки дори.

Междувременно лидерът на ББЦ Бареков поиска мораториум върху цената на тока. Той апелира да не се повишават цените за електроенергия, докато на власт не дойде ново правителство, което да поеме отговорност за настъпилите промени. Бившият телевизионер е категоричен, че група олигарси "командват парада в енергетиката" и призовава главния прокурор Сотир Цацаров да направи задълбочена проверка "кои знаково известни в медиите български олигарси, единият е с фамилия П, а другият с фамилия В, са се занимавали с политически назначения и кражби в енергетиката, чрез подставени лица, назначени от тях". Той иска да се провери кои са политиците, които са разрешили това да се случи и дали те са свързани с БСП.

Проблемът с цената на тока не е в сметките на хората, а в системното източване на енергетиката през последните години от ГЕРБ, ДПС и БСП. Няма случайно назначен нито енергиен министър, нито голям шеф в българската енергетика, ако не е обвързан в икономико-олигархичната схема с двама, трима от ключовите български олигарси, твърди той.

Даваме ли си сметка какво всъщност се случва? Този път токът се увеличава през лятото, а когато усетим тежестта на сметките през зимата, ГЕРБ ще се оправдаят с правителството на Орешарски и пак ще изглеждат невинни като роса. Въпросът е до кога ще им го позволяваме?
 

image













Гласувай:
12



1. getmans1 - Сигурен ли си че досега е имало намаление?
04.09.2014 11:46
Аз не съм!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616927
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031