Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2014 17:12 - Нови предсказания и разкрития
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2297 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 15.04.2014 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Открито е невероятно пророчество на Дънов: дългогодишен изследовател д-р Стоян Бахчеванов е открил посланието в една от беседите на Великия учител от края на 1938 г. Думите са шокиращи в контекста на събитията днес.

"Ще дойде ден, когато Голямата птица със стоманени крила ще изчезне без следа в небето. Много хора, много народи ще я търсят, но никой няма да успее да я открие. Това е птицата, която носи със себе си смъртта. След нейното изчезване на земята ще дойде кръв, ще дойде и Третата война, последната...", пише черно на бяло Дънов.Според д-р Бахчеванов това е недвусмисслена препратка към изчезването на малайзийския боинг, търсен  безплодно от няколко нации, техните флотилии и авиации. Излиза, че Дънов е видял в този инцидент знамение за началото на Третата световна война."Дано Учителя не е бил прав, дано да става дума за случайност", стиска палци неговият изследовател.

image

„На Земята ще има трета световна война, но тя ще бъде енергийна. Няма да се използват познатите на човечеството оръжия. Единственото, което ще ви помогне да решите енергийните проблеми, е собствената ви добра воля”. Това пророкува от отвъдното създателят на философията на Бялото братство, Учителя Петър Дънов. Контактът с него осъществи медиумът Евелина Лютова.

 Предричайки „енергийна” война, Дънов обаче е убеден, че ще я превъзмогнем. „Велик е българският народ и благословен, затова ще се справи”, категоричен е Учителя.Той споделя чрез Лютова, че на небето е заедно с великите ясновидци дядо Влайчо, Ванга и Слава Севрюкова. Четиримата най-силни гадатели на XX век признали, че от време на време слизат на Земята. За да подшушнат по нещо на някой български политик. „Пък той започва да се мисли за велик и много умен. Ние не му се сърдим. Човешко е”, казал Дънов. И допълнил, че не бива да се ядосваме на крадливите ни управници. „Те са такива. Но ще дойде денят за разплата. Тогава който е грабил, ще бъде грабен”, пророкува още Дънов.Създателят на Бялото братство знае, че по неговия път са тръгнали много хора. „Много народ облече бялата роба на любовта, само че лошотията у хората още върлува. Но скоро ще дойде новата епоха и децата ще променят света”

И още:

Зловещо предсказания за България изскочи от негова беседа от 1938 г., пише "Ретро"."През 21 век ще дойде Годината с Голямата мъгла. Дни и дни наред всичко ще е непрогледно. Ще изчезнат градове, всичко ще тъне в пелена. С Голямата мъгла ще дойде и Голямата кръв по улиците на София. Брат ще убива брата си за пари и за власт. В тази същата година ще настъпи управлението на Високия водач. Той ще е висок и физически, и духовно. В него е надеждата ни, на него се уповавайте", казва сензационно Дънов през 1938 г.Мнозина коментатори побързаха да свържат загадъчното пророчество с безпрецедентната едномесечна постоянна мъгла, налегнала столицата и страната ни. При това - според синоптиците, без никакъв шанс да се раздигне скоро.

 Прав ли е Дънов и ще донесе ли мъглата "кръв по улиците"? Наистина ли властта ще се смени и ще дойде "висок водач"? Още повече, че се задават решаващи за съдбата на България избори? Времето ще покаже.







Гласувай:
7



1. raders - Само му обръщате кокалите на чов...
10.04.2014 17:24
Само му обръщате кокалите на човека. Мъглата е в главите ви.
цитирай
2. dartanjan - Много пророци, врачки и гадатели се ...
10.04.2014 18:08
Много пророци , врачки и гадатели се появиха напоследък. Човек направо започва да се препъва в тях на всякак крачка. Шарлатанството е бизнес за някой, но тука явно по-скоро се търсят някакви булевардни сензации. Сайта се задръсти вече с мамбо-джамбо истории, коя от коя по-шокиращи. Явно ще е нещо от вестник Шок или подобни.
Единствено твореца знае миналото , настоящето и бъдещето. И неговите пророци, чрез които праща послания на хората. Хората могат да правят прогнозите на база някой тенденции с определена вероятност. Тези прогнози са толкова по-точни, колкото са по-краткосрочни. Врачуването е шаманизъм, практикувано от окултисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627121
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930