Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2014 10:59 - Националните предатели на България и Дудука
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 03.04.2014 11:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Николай Бареков допусна груба, катастрофална грешка, която може да му изяде главата и да сложи прът на мечтаната от него бъдеща, успешна политическа кариера!
Той публично обяви хората, които България без цензура и той смятат да подкрепят за еврокомисари – но за жалост, Баречето не е отчело факта, че тези хора не само са абсолютно компрометирани, а и огромна част от България ги счита за национални предатели!

Ето ги еврокомисарите на „новия” политик – старите муцуни:                                                                      1.    Петър Стоянов
                     2.    Соломон Паси
                     3.    Симеон Сакскобурготски
image

Петър Стоянов – човекът, изиграл огромна роля да разцепи и разбие автентичното, истинското СДС. Член на борда на директорите на фондацията учередена от Бил Клинтън „Глобална инициатива за справедливост”. Той е и основател на друга фондация със същите глобалистки цели – „Център за глобален диалог и сътрудничество”. Петър Стоянов е и човекът, който доведе и запозна Бареков с американския военнопрестъпник и шистов лобист Уесли Кларк.
На всичко отгоре е зависим от Бареков и в пряка връзка – дъщеря му Фани работи за „България без цензура”, назначена на огромна заплата.

Соломон Паси – потомствен масон. Разследван за шпионаж в полза на Израел – а делото е прекратено след жесток политически натиск. Греховете му към България са огромни.

Симеон – хубаво казваха навремето умните хора: „Този добър старец от Мадрид съвсем не е толкова добър…”. Ама кой да ги чуе тогава?
Човек, който се върна в България, само и само да заграби имоти за десетки милиони евро. След като къде законно, къде абсолютно незаконно, се нагуши с дворци, палати, гори, ниви и златни имоти по Черноморието, Симеон си вдигна чуковете, заряза държавата и се оттегли в Мадрид. В пъти по-богат, отколкото когато дойде в София…

И точно тези хора Бареков иска не само да ни представляват в Европа – но и да станат еврокомисари!
А всъщност, ако в България имаше закони, и тримата отдавна трябваше да лежат по затворите и да си плащат за натрупаните грехове

Бележка на редактора: стара народна поговорка гласи: Нов бардак със стари курви – не се прави! До тука обаче, под шапката на „България без цензура” се събра куцо, кьораво и сакато. И всички стари курви, изхвърлени от всички политически бардаци. Всички политически отрепки, преминали през известни и неизвестни политически формации и сдружения се обединиха, за да ни покажат „човешкото лице на капитализма”. Една плеяда национални предатели и дискредитирани политически и „граждански” лица, отново са в люта надпревара за кокала на властта. Кокал, който ще измъкнат отново с лъжи и измами. Кокал, до който се докопват, с цената на твоята кожа народе. Така създалата се политическа ситуация, обаче ражда още народни поговорки – „Бареков без мозък” и „България без цензура” – синоними! Уважаеми бедни народе – ето кой ще ти бъдат еврокомисари – тези, заради чието управление стана още по беден.

image












Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1618817
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031