Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2013 10:25 - Извадка от коментари за партия ГЕРБ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1570 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.04.2013 07:47


 Предлагам ви нова извадка от коментари на честни българи за партия ГЕРБ, канеща се отново да управлява България:

ГЕРБ народът ви изгони .Не можахте един мандат като хората да задържите. То не бяха кражби, калинки, уволнения, убийства, корупция, рокади.... простотии. Е, поне си имате президент. Роско е с вас !

Как едни безволеви хора, с лош подбор на кадри, министри на ротационен принцип за един месец си изградиха воля, подобриха си здравословното състояние и бяха в санаториум за успокояване на нервите. Същият този, който до вчера говореше колко много му били отговорностите и как не може да се справя. Днес те говорят как щели да управляват по-добре. Те си тръгнаха насред проблемите като сърдити деца, а днес искат да им повярваме отново. Това няма как да стане. Те загубиха. А народът дълго ще помни обидите, глада, унижението.

Ала бала е тази работа „Имаме воля” ? Къде Ви беше волята уважаеми от ГЕРБ! Може би в джоба на Бочко и Цвъчко!

За три години и половина-шест апартамента.В следващия мандат-шест хотела.Че къде ще му излезе края?
Ебах ти гьонсуратлъка!


ТОЛКОВА ДЕБЕЛООКИ ХОРА - ПРОСТО Е ИЗУМИТЕЛНО!!!!!!!

"Ялов и мами", така се чете слоганът на герберастията. Сами се отказаха да довършат мандата си, под натиска на протестите на стотици хиляди българи и сега се натискат пак да грабят, като си мислят че хората помнят само по 2 месеца. Никога повече герберастия, мутри и физкултурници в управлението на държавата, ако искаме да има България, а не колония на САЩ и Израел. 

Не наглост, а истинско безумие е след всичко, което причиниха - срива на икономиката, тоталното обедняване на хората, никаква борба, а напротив увеличение на корупцията ,неколкократните откази за шенген, най-масовите протести в българската история, самозапалванията на хора, ГЕРБ да иска пак да управлява.

И вие сте тръгнали, ама не знаете на къде... За 4 години управление, то не бяха такси, то не бяха лихви по депозитите на хората,че дори и на най бедните, цени се вдигаха, сметки, но за заплати никой не говореше! Кризата не ви излизаше от устата, а Бойко ни изкара, че сме мързеливи и трябвало да работим, като германците, за да ни се повишат доходите?!  И сега да тичаме да гласуваме за вас?!? Ние българите не сме мързеливи, напротив, работим много повече от германците, а проблема е във вас господа политици, че ни крадете! За 4 години вие се оправдавахте с кризата, народа и предишните правителства! А сега с вас си ли ще се оправдавате? То не остана с кой! Искаме виновните за разграбването на България в затвора и по високи доходи! Вие защо не го искате същото? Когато народа мизерстваше най много, вие си накупихте лимузини и си вдигнахте заплатите, защото работите повече от германците ли?!

Гласувайте, гласувайте роби с робите ви. Най-лошото е, че когато пасмина прости хора гласуват, и най-важното тези прости хора са мнозинство, те не остават шанс на умните хора, които мислят и разсъждават с главите си. Когато си прост и това ти е манталитета, не можеш да проумееш действителността и се оставяш в ръцете на заблудата, сладките приказки и лъжите на медиите.

                                 За ГЕРБ има новина -
                               казват, че била добра:
                               И в Централния затвор
                               има футболен отбор!
                               Бойко ще е капитан,
                               Цецко също ще е там!
                               Миро мършата вратар,
                               той на плонжове е цар.
                               Лъчко мозъка съдия,
                               ще им свири със уста.
                               Дянков там ще е защита,
                               ще прецака тази свита.
                               Ляля Цецка с очилата,
                               влачи кофата с метлата.
                               Деса дуловска принцеса,
                               тя на Нунев е метреса,
                               ще им цери махмурлука
                               та да имат те сполука.
                               А Фидоска мажоретка,
                               абе, просто ГЕРБ са супер гледка!!!


За морал, да - нямат, но нямат и срам.
И каква е волята? Отново да крадат по най - безочливия начин и след година да докарат българите до нови самозапалвания.
Те не са в ред, отдавна е ясно, ние обаче дали сме в ред, щом можем да търпим природни недоразумения като Цветанов? ББ не се нуждае от коментар. Бандит/и/.


Наричайте ме червена пачавра, колкото си искате, не ми пука!!!Аз съм гласувала и винаги ще гласувам за БСП, защото не искам да са бълароубийците от ГЕРБ!!!

Тези хора се мислят за богопомазани. Поне да се замислят докъде докараха българския народ и да се засрамят ,те отново се натискат за власт. За тях единствено смърт ще ги накара да се осъзнаят какво са причинили на цял един народ

Без обесени политици няма да има промяна към добро.

Репликата " имаме воля " ми е толкова комунистическа, че ми се повдига ! Имате воля- за какво- власт на всяка цена ? Ако кажат - имаме воля да направим живота на българина по добър, бива! Ама такова нещо не чух! 

Ясно е че българубийците от герб и техните подлоги, ще загубат изборите на 12 май.Чудно ми е след загубата на герб, къде сте се скрият Бойко тиквеника, Цецо лъжецо и подлогите им,

Ние, Българите мразим всички българоубийци от герб начело с Бойко тиквеника, Цецо лъжецо и техните герберски подлоги, които унищожиха държавата

Вярно е само воля имате, алчни, прости, малоумни, необразовани, крадливи престъпници от ГЕРБ!!!!

Няма такава наглост!! Да умират хора заради тях, а те да се връщат все едно хората не съществуват!!!!

Тези срам нямат ли? Вместо да се скрият вдън земя те седнали листи да редят,че даже и на по 2 места! Обръщам се към журналистите-защо по дяволите тичате да им отразявате глупостите,които обещават?????Ако имате поне малко мозък ще ги елиминирате от информационния поток-4 години ни надуха главите с некадърни глупости-време е да се сложи край,щом те явно не са осъзнали колко са вгорчили живота на хората!Отврат!!!

ГЕРБ, БСП, ДПС, КУНЕВА И СДС НА БЕСИЛКАТА!!!

Герб е мафия, Боко отговаря за амфетите и в момента се реди на опашка в Кипър, за да си изтегли кинтите от банката. Не се взимайте толкова на сериозно

Преди оставката, ГЕРБ витаеха в облаците!
Сега били стъпили на "двата си крака"!
След изборите ще лазят по корем!
С две думи - пълна деградация!


В НАШАТА ФИРМА НИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ. КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ, ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН, А НИЕ СМЕ 700 човека. САМИ СИ ДАЙТЕ СМЕТКА ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОСА ЗА МАФИЯ И КОРУПЦИЯ.

image

image

На Герб беше идеята да събират данни за политическите си противници, както и за семействата им и ако имат и неморални постъпки, което беше направено като анкета, по инициатива на Цецко, за да могат да ги отстраняват с компромати или да ги манипулират.Забележете, че у нас по закон никой няма право да събира лични данни от хората, ако не е от държавната администрация. Такива данни събираше обаче герб, и това е противозаконно.Ако се спазваха законите в страната досега да са по затворите.Те смесиха партийната с държавната власт, и събираха информация за гражданите от името на държавата, и то със цел бъдещо компроментиране.Нашия кмет например е независим земеделец, и след като спечели, герб оспорваха три пъти избора му във съда, а четвъртия път го съдиха на базата на битов компромат.Кажете, възможно ли е при това положение да изпълнява задълженията си.Тук говорим за използване на съда и прокуратурата за чисто партийни интереси и лансиране на кандидатите на герб.Тези неща показват че герб имат изграден механизъм за печелене на избори, и прилагат някои незаконни прйоми както преди, така и след изборите.Така че изборите за тях не започват и не забършват със вота на избирателя.Вота на избирателите е последното нещо от което се интересуват.Те имат свои собственни методи на водене на избори, които са заимствани от ДС и службите.Тези неща които ги правят в нормалните страни се наричат политически преследвания, а видяхме при случая с Доган че не се двоумят и да отстраняват политически, чрез чисто физическо премахване.

Най-големите палячовци и лъжци,видяхме ги колко могат,но тъй като са наглеци, искат пак балъците да гласуват за тях!

image

ГОТОВ СЪМ ДА ГИ ИЗБИЯ ВСИЧКИТЕ НАРЕД,АКО РАЗПОЛАГАМ С НУЖНИТЕ УСЛОВИЯ.ДОРИ АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ЖЕРТВАМ СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ!

Доказани Некадърници, които народът изрита от властта.

Работещи да - ама като коне с капаци - никакъв поглед отстрани или напред. Насила бутате по партийна линия Калинки и други некадърници и след това - уволнения..... и то през ден. Не знам какво кадруване се прилага, ама резултатите са плачевни. Добре, че и Станишката се подвежда по тоя модел.... Изобщо всички партии нямат подходяща платформа, с която да си привлекат избиратели и да спечелят изборите... Един миш маш ни чака в следващото НС. Поне да бяхте намалили броя на безгръбначните хрантуници.

Сега осъзнах, защо Ръководителя се е скрил и не се показва, а само Цецо се пъчи по медиите: ако загубят (а няма как да не загубят при днешното положение в страната), Бойко ще обвини Цецо, че не е направил читаво предизборната платформа и пак ще излезе сух от водата. 
Голям хитрец е, голям. Все пак е комунистически възпитаник!


Трябва да си толкова малоумен,колкото са Цв.Цветанов и неговия ръководител Б.Борисов,за да застанеш на една снимко до него и повтаряш олигофренните му твърдения и обещания

Много тъжни и уплашени, ами ако не взамат властта, а вече и поставеният от тях главен прокурор ги погна-Мирослав Найденов.ТЕ не работят за нас, а за себи си, прав си 1259.В
Герб има само едно нахалство и хвалби, при тях има пълна липса на скромност.


Какви "Интелигентни" физиомутри, че на човек му иде да се издр...а! Този завършен тъпунгер Цв. и момченцето, което "откриваше" документи в кашоните на министерството, кошмар! Народе!!! 3 години лъжи, кражби, геноцид над собствения народ и сега отново.....

Трябваше да изгонят ерп-тата и ББ щеше да се докаже като отговорен лидер, който мисли за благото на народа! Вместо това си замина, цяла Европа ни се присмива, а тези чез и евн ще започнат да си правят още по-големи гаври. 
Погледнете си следващите сметки за ток...


Ало понеже сте супер, и бюджета ви е супер, защо ми дължите 20 000 лева ДДС вече половин година. То не бяха проверки, то не бюха ревизии, и какво, като излезе, че всичко ми е наред, започнаха проверки от пожарната, от ХЕИ, от светия синод. Ама утре трябва да ви платя корпоративен данък 8000 лева, който ще си искате веднага. Още на 7 април ще имам предупредително писмо. Тия гербавите са най-големите лъжци, пък Борисов и Дянков са им учителите.

До ОТКАЗАН ГЕРБЕРИСТ- И АЗ ГЛАСУВАХ ЗА БОЙКО И СЕГА СЪМ ОТЧАЯН, НЕ МУ ВЯРВАМ , А НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ, НЯМА НОВИ ПАРТИИ И ХОРА.

Вие сте гадове за затвора. Ти ,Буда, джуджето Дянков, дебелата Павлова....всички от герб сте гадини. В затвора да плащате за кражбите.

"Не сме чудотворци, а работещи момичета и момчета!" Не вие сте гадове,начело с най-големия гад господин Тиква.Омръзна ми да гледам деформираната глава на Цветанов и това момиче с наднорменото тегло(как се казваше)Само да не пропусна земеделския министър Българо-убиец,мисля,че никога няма да може да замръкне в Странджа.


Не сме чудотворци, а работещи момичета и момчета! - въздух, нищо, нула, гола вода, некадърници, калинки - ето това сте. По зле сте и от триглавата ламя.

Според международно соц. проучване ГЕРБ ще спечели изборите с 30 %, а БСП ще вземе едва 16 %. Ако това е истина, браво народе, стигаш дъното! До преди месец ги гонихте с камъни и протести, сега ще гласувате отново за тях.

ГЕРБ се гордеели с растежа на икономиката (който само те виждат) и с плоския данък, който смуче от бедняка за сметка на богатия... Да си ги прилагат в Тамбукту, българинът повече не издържа на мизерията...

Ние, живеещите в циганската махала сме сигурни, че като прочетем програмата на ГЕРБ, която е 200 страници, ще се превърнем в убедени герберисти. А като сме убедени герберисти сме сигурни, че ще гласуваме за ГЕРБ. А като гласуваме за ГЕРБ сме сигурни, че ГЕРБ ще спечели, А като спечели ГЕРБ сме сигурни в предполагаемото доказателство, че Цветанчо ще ни дари единия си апартамент и ще остане с пет.

Галсувайте за ГЕРБ. Те трябва да спечелят пълно мнозинство в парламента (51%+) и да направят правителство. Така те ще трябва да си изсърбат попарата, която надробиха последните години и до есента ще се отървем от тия паразити веднъж и завинаги. Всичко друго е мъка и агония.

ГЕРБ - Грабливи Еретици Разграбили България.
Народа трябва да се е побъркал тотално, за да Ви даде отново властта.
ГЕРБ, могат да спечелят изборите, само ако манипулират вота!!!!


Боже, само ти май ще ни отървеш от тези кърлежи, само в теб ми е надеждата!

Да се смея ли да плача ли??.. Това правителство, което дойде за да вкара в затвора крадците, то пък не само че не ги вкараха, ами премиера го хванаха как покрива един бирен бос (покойник)..Всичко което направиха беше да строят транспортните коридори на западняците, разбиха малкия и средния бизнес с НЕКАДЪРНОТО си управление, свиха парите на хората за здравни осигуровки и по цял ден висяха в телевизиите - ебати работещите момчета и момичета! Повръща ми се от такава наглост!!!!!

4UDOTVORECA CVETANOV, KAK VI ZVU4I??? A SEGA SE OHRANQVA OT NSO ZA6TOTO BIL ZAPLA6EN!?!ZAPLA6EN E OT NARODNATA LUBOV. I TOZI TUPAK TAKA I NE RAZBRA, 4E POQVI LI SE VUV VLASTTA BUNTOVETE PREZ FEVRUARI 6TE MU SE VIDQT KATO DETSKI ROJDEN DEN. TOI, BORISOV, DQNKOV-IZBQGAL VE4E V JUJNA AFRICA, KALIN GEORGIEV I FLOROV TRQBVA SERIOZNO DA SE ZAMISLQT ZA VSI4KO KOETO STORIHA NA DESETKI KOITO BQHA ARESTUVANI BEZ OSOBENA PRI4INA,IMA6E I PRI4INA, DA NE SE RAZKRIVA MINALOTO NA BORISOV S NARKOTICITE.

ГЕРБ=БЪЛГАРОУБИЙЦИ.БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ МУТРИ.АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИМ ДАДЕМ ВЛАСТ,ТРЕТИ ПЪТ НЯМА ДА ИМА ЗАЩОТО:ТЕ ЩЕ ЗАЛИЧАТ БЪЛГАРИЯ.

Относно УЖ анкетата 30% на 16%?!

Българи,аз от устата на ченге залък не съм взимал!
От муцуната на мутра кокал не съм взимал!
А пък на популист, който е и ченге и мутра,
Боже Господи!
Та помислете си!
Никога,ама никога повече
мутро-ченгета във властта!
Никога!


Защо няма да гласувам за ГЕРБ.
1.Останах без работа(заради идеите на великия Дянков)
2.Не вдигнаха пенсиите 3,5г.
3.Въведоха данък в/у депозитите
4.Приятелите ми които пушат се мъчат на студа
5.Дянков и Борисов се подиграваха 4 г. с пенсионерите(тука има,тука нЕма)
6.На вратата на джипито има съобщение:"направления за изследване и специалисти няма"С други думи-"мри".
7.Лятото на 2012 се вдигнаха с голям процент цените на ток,парно и вода.


Колкото по-бързо изчезнат тези българоубийци, толкова по-добре. Докараха до отчаяние народа, да се самозапалва и осакатява.

Ние сме лошите момчета, идем за втори мандат да ви оберем! 
Радваме се, че ни съдействате това да стане отново, за което много ви благодарим!
"Атака" е бъдещето за нас, от там ще си вземем недостигащите гласове. Много беше лесно през миналият ни мандат да си купим 10 депутати, че дори и повече. Аз искрено им благодаря на тях. Надявам се Сидеров да се съгласи на постна пица, иначе ще трябва да заделим повечко за него, за да си гарантираме подкрепа и пълен 4 годишен мандат.


Аз бях песимист , сега съм отчаян. Мислех , че след всичките тъпотии на триото,ББ Цв.Цв и Тянков, бунтовете, самозапалванията, че най после сме се оттървали от тия дебили, но НЕ. Сега май пак ще се гласува за тях. Много стегнаха куфарите, тоя път май е края на БГ. От мутрите отърваване няма.

Оптимист съм за България. След като тази пасмина отново иска да управлява, значи не всичко е откраднато в страната. Сега важното е народът да не допусне тези некадърници отново до държавната хранилка.

Ако тези пак дойдат на власт, то  значи, че  ний ще сме най простия народ.

ЦВете няма да се отървеш за откраднатите осем апартамента и всички други безобразия. Прокоратурата души следите ти,като граничарско куче.Няма да ти помогне НИКОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.АМИНЪ.

ДОН ЦЕЦО ВЯРВА ЛИ СИ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА МУ ПЛАТИ ХОНОРАРИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА НЯКОЛКО ИЗНЕСЕНИ ЛЕКЦИИ..ТОВА СИ БЕ ЧИСТО ПРАНЕ НА ПАРИ
И ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА С НИЩО ПО ЗАСЛУЖЕНИ ОТ ПАРИТЕ ПОЛУЧЕНИ ОТ ДОГАН
ДОН ЦЕЦО КЪДЕ Е ТВОЯТ МОРАЛ В СЛУЧАЯ...


Дедо Боко нито е работещ, нито е момче. Хвалипръцко!

Не чудо, а ужас ще бъде ако тези пак спечелят.

В ПРЕДИШНАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ ..ЧЕТЕМ ПРИОРИТЕТ Е ПРИЕМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН
ПРИОРИТЕТ Е ПРИЕМАНЕТО НА ЕВРОТО...

ХУБАВО НАПИСАНИ НЕЩА АМА НЕ ГИ ИЗПЪЛНИХТЕ А НИЕ ВИ ПОВЯРВАХМЕ...
АКО НЕ БЯХТЕ ПОДАВАЛИ ОСТАВКА А БЯХТЕ ИЗЛЕЗЛИ ТОГАВА ЧЕСТНО ПРЕД НАРОДА ДА НИ ОБЕЩАВАТЕ И ДА ВИДИМ КАК РАБОТИТЕ ДО ИЗБОРИТЕ ЩЯХМЕ ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ А ВИЕ СЕ ИЗНИЗАНТЕ БЕЗОТГОВОРНО...СЕГА НЕ ВИ ВЯРВАМЕ КРАДЛИВИ ОВЧАРЧЕТА


Малкият и среден бизнес беше тотално разрушен по времето на ГЕРБ. Това е безспорен факт и ако има несъгласни, значи напълно са изперкали. Говоря от личен опит като съдружник в малък бизнес и мога да кажа, че такива глоби, такси и данъци не сме плащали никога както през последните 3-4 години... Не се издържава вече. 90% от малките компании пък не са плащали осигуровки за последните 2 години, защото просто няма как...

Абе, баш сте си чудотворци, щото това чудо дето ни докарахте, едва ли някой си го е представял и в най-песимистичните си мисли! 
Иначе, да, вярно е - много момичета и момчета сложи Боко по министерствата, бих казал дори келеши, ама не работещи, а нагли, некомпетентни и крадливи... 
К"во да правиш - материал...


Цецо крадецо нареден пак на първа линия.Цецко какво стана с Шенген?Докарахте я като всяка ваша работа до крив макарон.Боко влезе ли отново в болница?

Цветанов,какво свърши ти персонално за 4 години.Като мантра повтаряше непрекъснато как бориш организираната престъпност,а нито един престъпник не е в затвора.А битовата престъпност ескалира през това време,но ти не и обърна никакво внимание.Единственото за което се сещам е,че фалшифицира изборите и твоите хора изнасяха чували с бюлетини.Хората не могат да те гледат,а ти пак се надяваш да спечелиш.Пак ще фалшифицираш нали?За друго и не ставаш.Дано този път глупаците са по-малко.

А къде е бати? Седи си в къщи и рисува шедьоври и от време на време дига телефона да даде нареждания.

Боко бил водач на две листи.Да се чуди човек,хем болен,хем пак зор за власт.Циркаджииските им номера край нямат.И кой ги излъга че ще вземат 30%.Някой умишлено ги заблуждава.Народа масово се отврати от тях,самоубийствата се увеличиха неимоверно от отчаяние поради мизерия и безперспективност,а те пак се надяват на власт.Такова безочие не е имало до сега.

Вие сте малоумници, които докараха българския народ до просешка тояга и не сте никакви момчета и момичета, а сте курви щом имате наглостта пак да претендирате за управление.

Партията на мутрите, чалгарите и комунистическите аутсайдери.

Всеки има право да гласува както му отърва!
Ако го влече в ляво-ще гласува за бсп.
Ако е националист-за атака.
Ако е с ориенталска нагласа-за дпс.
Ако е все още мечтател за демокрация-примерно за сдс,дсб или друга десна партия.
Но да гласуваш за мутро-милиционерска клика,която съсипа за 4год. 99% от хората в страната,сътвори безброй безумия,съсипа всички ценности в България,без самия ти да имаш полза от това да те управляват ченгета, наркодилъри и агенти на дс, е това не мога да си го обясня!


Това са само няколко десетки мнения от две статии за партия ГЕРБ, от  хилядите, изказани в dnes.bg. Ако си българин, прочети и гласувай, но не за тоталния срив на България! Бог да пази страната ни от ГЕРБ!





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615923
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031