Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2011 15:51 - И за лъжеца Сидеров?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3393 Коментари: 2 Гласове:
19

Последна промяна: 29.05.2012 06:19


 Ето и един анализ от в.  "Сега" за партиа  "Атака" и големият лъжец Сидеров, според депутата Камен Петков:

Сидеров си отива, но избирателите му остават, коментира "Сега". Партия "Атака" си отива. Доказват го резултатите от последните избори и последвалите ги вътрешнопартийни раздори от семеен характер. Явлението "Атака" обаче продължава да съществува. За такава формация просто има ниша в българското общество, голяма част от което се маргинализира. И всеки, който има достатъчно ресурс - финансов, обществен и т.н., има сериозно поле за изява в тази плоскост. Тя за съжаление става все по-широка с всеки изминал ден.

image

И вероятността за рестартиране на "Атака", макар и под друго име, никак не е малка. Въпрос на време е и намирането на подходящ лидер. Партиите с претенции за нормалност така и не успяха да оценят явлението "Атака" и не направиха нищо, за да му противодействат.

В миналия мандат това явление вкара своя партия в парламента, но останалите се правеха, че тя не съществува. В този националистическата формация се самоуби, след като лидерът й от фюрер се превърна в пудел на Бойко Борисов.

Сидеров се оказа един голям лъжец, твърди Камен Петков, депутат от партия "Атака", която напусна след скандали със записи на заповеди за стотици хиляди лева, които лидерът Волен Сидеров е принуждавал депутатите да подписват за лоялност.

image

В интервю за "Новинар" той разкрива: "В прокуратурата сме дали да се провери по какъв начин се харчи субсидията, искаме също и проверка на ремонтите на офисите, за които се твърди, че са много скъпи.

Трябва да разберем дали наистина са на реалната цена. Също така трябва да се провери дали всичките рекламни материали, които са се правили, дали са били надувани цените им. Изобщо искаме да разберем точно как са похарчени парите на партията и кой е виновен за това. Ще търсим сметка за всяка стотинка къде е отивала."

image

Петков допълва, че Волен Сидеров никога не е имал големи финансови възможности. В един момент те се появяват отнякъде. Сидеров има пари и показа на всички това. Просто  живее като невидял. За разводите му четете ТУК, аза негово изказвана за БТВ - ТУК. Вижте и в книгата за истината за него ТУК.

Вижте и няколко клипа за Сидеров. Правете си сами извод какви ни управляват.








Тагове:   атака,   лъжец,   Сидеров,


Гласувай:
19



1. sande - Сайдеров- големият лъжец!
30.11.2011 17:41
Има талант. Безспорно.

Лъжец и манипулатор опасен, има дар слово, излъчване, но ... лъжец!

Опасен.

Българите са наивни. Вярват на нови месии. На спасители.

Обичат лъжеца. Обича Остап Бендер.Той е чаровен.Но се събуждат накрая. Окраден, излъган и отчаян. Бесен.

цитирай
2. zlatko1 - Така е
01.12.2011 06:43
Коментарът Ви е точен, управляват ни политически импотентни лъжци и манипулатори, които с яловите си закончета се стремят да доунищожат прекрасната ни страна, но наивността и овчедушието на българите, робската ни психика и държание ще ни доведат до пълно ликвидиране като нация. И този ветропоказател Сидеров, който ближеше управляващите, сега се опълчи срещу тях. Ако беше истински българин, нямаше никога да допусне това унижение, но пък беше заменен от още по-голям близач Яни Янев, с който половината българи се подиграват. Срам и позор за нацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624895
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930