Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2015 17:04 - Над 100 бесни депесари псуват и замерят Лютви Местан. Шут за Лютви!?
Автор: zlatko1 Категория: Технологии   
Прочетен: 909 Коментари: 0 Гласове:
15

Последна промяна: 10.10.2015 17:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гостувал му на Василица в Боровец, а се прави на луд. ДПС ще съди Цветелин Кънчев за клевета, съобщиха от партията. Защо ли? Защото усещат, че са нагазили в блатото...
image

И нямат друг полезен ход. Ама никакъв. И този не е много полезен, де.

Ще вземат да се намерят свидетели.

Или разчитат на Темида и нейната слабост към движението.

Лидерът на ДПС Лютви Местан е бил на гости на Пиже в Боровец.

Г-н Местан добре познава Пиже и чудесно знае, че е втори в листата на ДПС. Кандидатурата му е съгласувана в централата на ДПС, заяви Цветелин Кънчев по Нова телевизия. Цял лидер на „Евророма“, не някой циганин дето може да си лъже, както се изрази мъдрецът Пиже. Него го знаете кой е, нали?

Той е вече националноизвестен бабаит, който трепе журналисти и много други. Официално е кандидатът за общински съветник Трайчо Василев, замесен в нападението над екипа на Нова. Оттеглен вече...От немайкъде.

А какво правим с Местан?

Ще се окаже, че той просто е един лъжец, който трябва да плати за лъжата си. Както се прави в политиката. В нормалната политика, де. Иначе вчера думите му прозвучаха достойно, за малко да го похвалим. Щяха всички да ни се смеят, че се сме се доверили на приказките на такъв изпечен ...политик

Г-н Местан много добре познава Пиже. На Василица Местан и други хора са били гости на Пиже на Боровец, категоричен е Кънчев. И няма защо да лъже, той говори конкретно.

Забележете - навръх Василица, циганската Нова година.

Свят ден за всеки от малцинството. Когато високият гост е висока чест.Знаем, че такъв голям лидер не се посреща на гола трапеза, особено в Боровец, особено на Василица.

Било е три дни ядене, пиене и веселби.

Може да са се попели, да са се поцелували, както е редно в тези среди. Едно е сигурно, запознали са се. Ако вече не са били приятели. И Лютвито не казва истинята. Най-меко казано.Да не речем, че лъже.

„Не бива Местан да прехвърля отговорността върху бат Сали за случая с екипа на Нова телевизия в Самоков“. Това каза по Нова телевизия лидерът на Евророма Цветелин Кънчев. И какво излиза.

Веднага ще припомним на г-н Местан собствените му думи:

"Ако се окаже, че сред участниците в инцидент с нанесения побой над журналист на "Нова телевизия" има и регистриран кандидат за съветник от листата на ДПС, настояваме незабавно да подаде заявление и да напусне листата на ДПС", продължи Лютви Местан.

А какво се полага на лидер, който е излъгал, че не познава този човек, че е дал свобода на батката Сали и той го курдисал, подвеждайки вожда. Полага се депесарски шут, ако трябва да използваме метафората на Ахмед Доган от миналото. Ако ДПС беше нормална партия, де. Да подава заявление! И без това му кроят капа, както подочухме. Така ще излезе от политиката с достойнство.

Цветелин Кънчев явно има много да каже по въпроса: Той обясни: „Не бива да се размива отговорността. Политиката на ДПС е такава- изтисква някои цигански лидери като лимон и ги изхвърля, обясни лидерът на Евророма. И пак ще цитираме Местан:

Като председател на ДПС от името на целия изборен щаб и ръководството на партията безусловно и без всякакви уговорки осъждаме покушението срещу журналисти от "Нова телевизия" и настояваме разследващите органи много бързо да приключат с разследването и да се приложи цялата строгост на закона.

Време е разследващите органи да докажат, че не са васали на ДПС и да тикнат в дранголника новоизлюбения политик. А Местан да се разкара.



Тагове:   шут,   пее,   пие,   лютви,   Пиже,   местан той,


Гласувай:
15



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624707
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930