Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2011 14:28 - Българската демокрация - висша форма на експлоатация
Автор: zlatko1 Категория: Политика   
Прочетен: 1309 Коментари: 0 Гласове:
19

Последна промяна: 13.10.2011 11:29


 Както и преди, българите, лишени от препитание са били превръщани в роби, така и сега управляващите искат да го превърнат в стадо за стрижене, използвайки хитро измислени закони, данъци, правила /ДДС, осигуровки, мед. обслужване и т.н и т. н./. От друга страна, в невъзможността да задоволи елементарните си битови нужди, българинът е впрегнат като добитък в колата на много други държави. Нац. чест и гордост на българина са поругани - стотици хиляди българи са превърнати в слуги на гърци, испанци, германци, италианци, араби, та дори и на американците.
 Създадоха се полицейски, съдебни, митнически и много други наказателни инстанции с орди от паразити, без които властвуващите не могат да изсмукват и последните жизнени сили на народа.
 В съвременната многоактна политико-криминална драма борбата за власт, наречена българска демокрация, се е превърнала във висша форма на експлоатация. Животът на цели поколения е пожертван за изграждане на "светлото соц. бъдеще", на влизането ни в НАТО, в Европа, в Шенген и къде ли не още, с перспектива за достигане на европейското ниво след 50 год., за разлика от цените, които надвишиха европейските.
 Глутница от властници, опиянени от празнодумието си и яловите си закони, само раждат беззаконие и насилие, корупция и привелегии /замениха "активните борци" с "пострадали от режима", замениха "дружбата с Русия" с такава с "братска Америка" и винаги с такава необходимост "както въздуха и слънцето за всяко живо същество".
А кризата на бълг. демокрация е повсеместна - в науката, образованието, религията, културата, спорта, мед. обслужване и духовният живот.
 Изтеклите 22 год. са продължение на погрома над българите - от политически тероризъм до икономически погром и невъзможност за възпроизвеждане на нацията. Властта и парите, чрез подходящи игри и измами, са концентрирани в шепа хора, изплували като боклуците в морето, за които е важен само хонорарът от 20-25% и изнасяйки парите в чужбина, построиха цели квартали за синовете и дъщерите си.
 Взаимните обвинения и привидните противоречия, превръщат българските демократи в "господари на властта", без които нито така наречената приватизация, нито европеизация, нито каквито и да била реформи, са възможни. И никой не може да ги смени, защото те са "най-добрите". Те са готови да се съюзът и с дявола, за да блестнат на повърхността, използвайки най-съвременни форми на "Байганьовщина". Новоизлюпените политици са опиянени от властта, като вампири от кръв и се мислят за несменяеми.
Фабрикувайки собствени паразитни закони и успокояващи социалната безизходица с мизерни подеяния и празни обещания, те се стремят да се задържат колкото се може повече във властта.
 Бандитизмът е станал бизнес, а грабежите и убийствата - героизъм и база за забогатяване. България гъмжи от престъпници, пияници, наркомани, корумпирани типове. Поколението се изражда. В училищата се чуват крясъци, цинизми, обиди, внасят се цигари, алкохол и наркотици, деморализирани тинейжари се превръщат в човешко стадо.
Затварят се десетки училища, а учителите замеряни в час с какво ли не, даже с развалени яйца, оплювани и унижавани, са в края на силите си.
Много от тях напускат, но не могат да си плащат здравните осигуровки, под заплаха за конфискация на имуществото им и  ако са болни, трябва да умрат като улично куче / впрочем много от кучетата в приюти живееят по-добре от милионите пенсионери/. А страхливият ни народ, често нареден на дълги опашки, плаща какви ли не данъци, осигуровки, винетки и т.н., мъчейки се да угоди на властвуващите.
Какви Крумови закони в 21 век! Каква държава?
Насилието над народа ни е повсеместно и ако през турско е плащал десятак от изработеното, сега плаща 2/3 от мизерните си заплати и пенси /ток, вода, газ, телефон, асансьор, чистачки и т.н./. Нетродолюбивото и лошо подбрано стадо според управляващите, е обречено на бавно унищожение.
Господството на малцинството над мнозинството , се е превърнало в съвременна политика, в нова "демокрация" на заробване и унищожение, като осъзната необходимаст. 
ДОКОГА?
Аз не съм политик, нито кандидат за държавни постове. Аз вече не издържам!
Не издържам това беззаконие, този геноцид към народа и в частност към мен.
Стига вече!?








Гласувай:
19



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624509
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930