Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2015 07:00 - Стамен Стаменов 01.11.2015- за децата на извънземните
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 4471 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 04.11.2015 10:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
https://www.youtube.com/watch?v=7BGllqv9rt8  

Стамен Стаменов е завършил “Електрооборудване на самолета” и “Автоматика и телемеханика” във ВМЕИ “Ленин”, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, захвърля всичките си дипломи в тази област. Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация. В момента е председател на асоциация “Феномени”.

- Г-н Стаменов, в свое скорошно телевизионно интервю говорихте за прокопани от извънземни тунели под София, както и за бази на инопланетяните на Витоша. Има ли в България други подобни места?
- Такива тунели и бази има на много места у нас. Нашата земя е свещена и крие невероятни тайни. Имам предвид територията, която обхваща Мизия и Тракия, особено Централна, Южна и Югоизточна Тракия крият много тайни. Те нямат само археологическа стойност, но са и изключително сакрални и важни за бъдещето. Не само под Витоша, но и под София има тунели и тунелни съоръжения, както и огромни пещерни зали, които са обитавани преди милиони години. Една част са естествени, а други имат изкуствен произход или са донаправени. Има дори цели коридори.

- Възможно ли е част от тези съоръжения да са оставени от траките?
- Аз съм от етрополския край и там има една интересна легенда за траките. Те са били много интересен народ. Траките са уважавали божествените закони. Те са тачели майката Земя като собствена майка и са се обръщали към нея като към майка. Целият им живот е бил направо ритуален, затова и намираме такива интересни съоръжения, оставени по нашите земи. Траките спокойно могат да бъдат наречени свещен народ. Те са били и най-многобройният, но и най-мистериозният народ, който човешката история познава. Според мен траките са и един от най-ограбените народи. Спокойно може да се каже, че ако не 50 на сто, то поне 30-40 процента от гръцката митология е взета от траките. За съжаление обаче за траките много малко се говори и пише. Благодарение на наши историци и археолози темата "Тракия" присъства все повече и повече. Само преди месец и половина в Ню Йорк завърши голям семинар, посветен на древните цивилизации и по-специално тези на Балканите. Учените бяха категорични в заключенията си, че земите на Мизия и Тракия са били обитавани от працивилизация, която е била много високо развита. Тази цивилизация е съществувала по нашите земи преди Потопа, а той се е случил преди минимум 8000 години. Траките са имали космогонна религия. Те са възприемали и Космоса, и Земята като индианците. Индианците са категорични, че Вселената или Космосът представлява един голям човек, а самите ние сме един микрокосмос.

- Това означава ли, че първоизточникът на знанията на траките и индианците е от извънземен произход?
- Категорично мога да отговоря на този въпрос с да. В североизточната част на щата Аризона в САЩ живее индианското племе хопи. Те са изключително затворена общност и не контактуват с останалия свят. Хопите са племе, което твърди, че е дошло от Космоса и че всичките им знания за света и Вселената са дадени от богове. Подобно нещо твърди и африканското племе догони. Интересното е, че и при догоните, и при хопите, и при траките светогледът и знанията за мирозданието са едни и същи. Днес все повече водещи учени и изследователи приемат, че в миналото планетата ни е била обитавана от високоразвита и глобална цивилизация, която дори е била по-високо развита от нашата.

- Атлантида ли имате предвид?
- Да, говоря за Атлантида, както и за още две цивилизации – Хиперборея и Лемурия. Намереният на мексиканския полуостров Юкатан Троански манускрипт, който сега се съхранява в Британския музей, дава изключително ценни и точни описания на една изчезнала свръхразвита цивилизация, наречена Му. Това е цивилизацията, населявала легендарния континент Лемурия в Пасифика. Тя е изчезнала за броени дни или часове във водите на Тихия и Индийския океан. В документа се споменава, че тази цивилизация е била обитавана от 64 милиона души. Разкритията на земната и подводната археология показват, че лемурийците са имали комуникация с Космоса, могли са да летят без помощта на летателни апарати. Оказва се, че лемурийците са имали съвсем друго отношение към планетата и към целия Космос.

- Тогава смятате ли, че тези открития нарочно се крият от публиката и някъде се укриват намерените артефакти?
- Определено да. Ще визирам светилището на египетското божество Бастет в Странджа. Там също има подземия, също има полигони. Не съм бил свидетел, но съм убеден, че слуховете накрая излизат истина, а официалната версия е чудовищна измишльотина. Това е срам и за науката, защото има хора, които са продали душите си на дявола. Те не служат нито на познанието, нито на истината. От подземието на божеството Бастет се твърди, че са изнесени невероятни ценности, които са откарани в Съветския съюз.

- Чувал съм за изнесени камиони със злато.
- Да, камиони със злато, тоест земите ни са окрадени отново. Знаете ли, че златните съкровища на България са оценени на над 1 трилион долара. Да не говорим за рудните ни залежи.

- Казахте, че населяваме една свещена земя. Някои хора твърдят, че срещу България има световен заговор. Вярно ли е това?
- Абсолютно е така. Срещу българите и срещу тази земя се водят постоянни задкулисни игри. В момента световната мафия в лицето на разни тайни и полутайни общества са си направили стратегически план до 2029 г. българският етнос да бъде ликвидиран. На световната мафия й трябват земите ни. Земите на дедите ни. На тях ние не сме им нужни. Говорихме за Атлантида. Да, доказано е, че тя не само е съществувала, тя е била много високо развита, но е загинала заради жестоките и хищнически апетити на нейния елит.

- Съществува ли такава опасност и за нашата цивилизация?
- Ние вървим точно по нейния път. Атлантите са владеели т. нар. свободна енергия. Онова, което Никола Тесла показва, че съществува на днешния свят, и затова го ликвидираха. Атлантида е имала огромен централен генератор. Както я описват историците, тя е била концентрично разположена – с център и с периферни провинции. Една от провинциите е била тук. Ние живеем върху свещена земя, която обаче никак не уважаваме. Случайно ли е, че древните владетели са идвали тук да се лекуват, а персийските царе са се покланяли на тези земи и са ги наричали божествени.

- Добре, а каква е причината тайният елит да има такова негативно отношение към нашия народ?
- Причината е дълбоко историческа, защото българите са имали огромна държава. Тя е била империя преди над 18 000 години. Намерени са артефакти, колкото искате, но те също са скрити. Българите дори са научили съвременния свят да носи панталони, тъй като преди това този феномен е бил непознат. Българите са били конен народ, почти целият им живот е преминавал върху коня. Те са били перфектни воини. Не случайно навремето германският канцлер Ото фон Бисмарк е заявил: „Българите са прусаците на Балканите”. Българите са поставени на аптекарски космически везни. Третото българско царство ни беше подарено от висшите космически сили. Както ми каза великата наша пророчица Слава Севрюкова: „Трябваше да се пролее чиста българска кръв, за да се измие срамът”. И знаете ли кога е била пролята тази чиста българска кръв? Само за три минути на онзи паметен ден 11 август 1877 г. на Шипка с чутовния подвиг на българските опълченци. Слава започна да описва една картина, която беше изумителна. Тя ни каза, че е видяла самия архангел Михаил, който предвожда светлото небесно воинство, да помага на опълченците. „Точно в най-важния момент той хвърли огнения си венец на победата с думите „Да бъде България!”, каза тя тогава. Тогава турската армия, каза тя, буквално се отля обратно, а аз като бивш военен много добре запомних тези думи. Тогава нашите деди са защитили с чутовен подвиг името „българи”, измили са срама и ние сме получили даром Третото българско царство.

- Казахте, че древните са идвали тук да се лекуват, къде в България има такива лечебни енергийни центрове?
- Къде ли не? Цяла България е енергиен център. Аз наричам страната ни лечебницата на света. Ние все още сме един остров, в който могат да се използват неизчерпаемо богатствата на природата и Космоса. Ние имаме 35 планински масива, които наистина са свещени. Това е концентрирана космическа енергия. Отделно от това немалка част от т. нар. конични върхове са с изкуствен произход и представляват добре прикрити пирамиди като босненските.

- Къде има такива пирамиди у нас?
- Знам, че връх Баба над Етрополе е много интересна конфигурация и е твърде вероятно той да е пирамида. В Етрополе има много тунели, за които има сведения, че по тях траките са се движели от източния връх на планината към западния и обратно.

- Къде другаде има такива мрежи от тунели?
- На платото край Шумен, където е Мадарският конник също има. Има в Северозападна България, също в Родопите и Странджа.

- Тоест цяла България е опасана от подземни тунели?
- Да, цялата страна и всъщност целият свят. Отдолу има подземно царство, опасано с тунели. Руски учени например са открили 22 000-километрова тунелна система под Южна Америка. Тоест всички материци са свързани под земята.

- Тайното световно правителство използва ли тези подземни мрежи?
- Сега най-активно се използват тунелите на територията на Северна Америка. Там са разположени над 130 подземни бази, свързани с модерна подземна мрежа от тунели. По нея се движат свръхскоростните влакове на световната мафия. Те затова ги и използват – да работят скрито срещу човечеството. Единственият ни шанс като българи против световния заговор срещу България, ако не се научим да пазим и уважаваме свещените си земи, са висшите космически сили. Само те могат да ни спасят.

- Има ли извънземни, които ни пазят?
- Има, защото те имат бази тук, но те никак не са доволни от нас и това, което показваме.

image






Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1613534
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031