Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2015 11:04 - МУТРАТА БОРИСОВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА ОФИЦИАЛНО В МУТРЕНСКА ФИРМА. ВСЕ ОТНЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СТАРТИРА ВСЕНАРОДНО ДВИЖЕНИЕ СРЕЩУ ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2346 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.11.2015 11:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!
Преди всичко искам да ви кажа, че не мразя никого, най-малко народа си! Нещо повече – обичам Родината си толкова, колкото не можете да си представите! И тъкмо заради това си позволявам да отправям остри реплики към всички мои братя и сестри, българските граждани – защото искам най-после нацията да стане субект на собствената си история, на собственото си настояще и на собственото си бъдеще!
image
Мутрата Борисов като всяка българска мутра има една основна слабост – ТОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ВАС
Впоследствие искам да споделя, че едва ли вие мразите ченгетата, които днес протестират, повече от мен! Нещо повече – поне от 10 години говоря, че ченгетата в България са част от организираната престъпност в страната! Дори нещо още повече – от същите тези години твърдя, че след идването на Мутрата Бойко Борисов в политическото на България и особено от превръщането Му в Шеф на държавата, ченгетата окончателно се превърнаха в официалните Мутрички на страната, през които преминава легалната продажба на дрога, на контрабандни цигари и всякакви мафиотски схеми! Нека да повторя – Мутрата Борисов превърна държавата България официално в мутренска фирма, защото Кретенът от Банкя не знае нито какво е държава, нито какво е политика, нито какви са реалните проблеми на хората! Мутрата си е Мутра, тъй като е заинтересована единствено от успеха на собствената си Мутренска фирма, каквато е ГЕРБ!
image
Накрая обаче, искам да кажа, че най-вероятно не всички ченгета са от порядъка на Мутричките на Мутрата! Нещо повече – искам да ви помоля да не отричате техния протест, а по-скоро обратното – да се опитате да се включите в този процес! Защото, скъпи мои, все отнякъде трябва да се стартира всенародното движение срещу Мутрата Борисов и Мутренската групировка ГЕРБ!
image
Уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, казвам всичко това, защото повече от 80 процента от народа живее под и на прага на бедността – с доходи от 300 и 400 лева на месец! Защото банките в България дават кредити на моя народ с поне седем пъти по-голяма лихва от банките в другите страни-членки на Европейския съюз! Защото целият политически елит се е обединил в идеята си да оцелява и да просперира, но на гърба на нацията във всичките й съставни части – обикновени българи, обикновени турци, обикновени цигани и т.н.!
Въпросът ми е, уважаеми сънародници, дали ще позволявате всичко това да продължава?

 



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1613532
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031