Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2015 12:48 - Избирателите се довериха на ПИК и наказаха жестоко РБ, където Радан Кънев се заигра с мафията
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1356 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 31.10.2015 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 През последните седмици ПИК разкри серията от зависимости между лидера на ДСБ и самообявил се кандидат за президент Радан Кънев и лица на мафията в България. Резултатите на местните избори доказаха за пореден път доверието, което стотици хиляди българи имат в нашата агенция – избирателите наказаха тежко Реформаторския блок именно в областите, където Кънев вилнееше и партията му събираше мръсни пари от подземния свят.
image

 Кандидатът на РБ във Варна катастрофира с по-слаб резултат от листата си. Скандалният Чавдар Трифонов, осъден за шофиране в нетрезво състояние, се ползваше с мощната подкрепа на подземния бос Дидо Дънката. ПИК разкри, че Дънката финансира ДСБ и БЗНС още от парламентарните избори и не е спирал да кадрува в министерствата, които са под контрол на двете партии. Информираните избиратели в морската столица отхвърлиха категорично опитите на Трифонов да се добере до кметското място и да обслужи спонсорите си.

 Кандидатът на РБ във Видин също претърпя позорно поражение. В серия от статии в партньорство с легия Антимафия,  ПИК разкри безсрамното участие на местните лидери на ДСБ в организиран канал за трафик на хора, започващ от Хасково, преминаващ през цяла България и завършващ във Видин. Радан Кънев наложи силово свой кандидат във Видин, за да прикрие и продължи престъпните схеми, но сметките му излязоха без кръчмар – видинчани го наказаха тежко. Резултат на РБ във Видин спада почти двойно спрямо резултатите на Синята коалиция през 2011, а кандидатът им отново остава под листата.

 Подобно е и развитието в Хасково, откъдето и започва каналът за трафик на хора, сред които вероятно и опасни за Европа терористи. Местният феодал Георги Иванов, преминал през всички партии, но прегърнал се с Радан Кънев през последните 4 години, пада позорно от кандидатът на ГЕРБ на първи тур. Очаква се освободените от страха хасковлии да набият мощен шут на Иванов на балотажа.

 Реформаторският блок се срина и в област Благоевград, където под диктат на Радан Кънев, коалицията се прегърна с екорекетьорите и се превърна в единствената спирачка пред устойчивото развитие на туризма в региона. В община Благоевград, резултатите на РБ спрямо изборите през 2011 са с около 20% по-ниски, а кандидатите на ДСБ са твърдо на последно на място. В Разлог спадът е с над 30%, в Сандански костовистите дори не издигат кмет, а подкрепят кандидата на екорекетьорите от ПП Зелените, който събира 0.4% (дори роднините му не са гласували за него. В Банско РБ логично се нарежда на последно място, а банскалии застават твърдо зад сегашния кмет Икономов в борбата му за втори лифт и овладяване на строителството в самия град.

 В същото време, Реформаторският блок отбелязва добри резултати в областите, където залага на нормални и честни хора. Но това никога не са кандидатите на ДСБ – арогантният Кънев подцени българските и реши, че с мафията зад себе си може да чупи ръцете както на коалиционните си партньори, така и на избирателите.

 Сметките му, обаче, излязоха без кръчмар.




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616034
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031