Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2015 05:33 - НЕма такава държава
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1111 Коментари: 0 Гласове:
17

Последна промяна: 27.10.2015 07:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Какво да ти кажа-това е България. И въпреки местните ИЗРОДИ… надежда за България има! Изборният ден (слава Богу) вече отмина, но размислите и страстите все още не са изстинали. Даже напротив-разгорещават се все по-повече и повече.
Вера беше хубав, слънчев ден. Чобаните изкараха подбраните си стада, да видят обещаната тучна паша. Овците дадоха радостно гласа си: бе,еееееееееееееее! Сега за оФците  идва време за  доете, стрижба и курбат....Ха да ви е хайрлия!

image

Най-вероятно сте следили случващото се вчера, най-вероятно сте гледали и изявленията на единствените три партии, решили да дадат пресконференция и 100% сте станали свидетели на поредното среднощно изпълнение на Сидеров.

Какво забелязахте? Пълен политически провал в изборния ден!!?

Нещо направи ли ви впечатление? И не, не изреждайте издънките на народните представители, или пък нарушенията им, не изреждайте и многобройните сигнали за купуване на гласове в страната или абсурдните и нелепите ситуации, на които станахме свидетели. Спрете.

Огледайте се и помислете: Чували ли сте подобни или поне сходни новини като тези, които вчера заляха страната ни, по време на избори в чужбина?

Чували ли сте малцинства да бъдат превозвани като добитък до изборните секции, само и само да дадат продадения си вече глас? Чували ли сте баби да влизат с попълнени вече бюлетини в тъмните стаички?
Събитията от последните 48 часа поставиха въпроса… Препоръчително е робите да не четат!
image

Чували ли сте кандидат-кметове да заплашват избирателите си?

И в другите държави ли бюлетините се попълват с хамикал, чието мастило изчезва след минути? Получават ли малцинствата в другите страни пачки, за да дадат гласа си? Малцинствата в чужбина биват ли извозвани към избирателните секции така явно с партиини коли? Купуват ли партиите гласовете на народа?

Той от своя страна - продава ли гласа си за кюфте, кебапче или скромна сума пари, достатъчна за две бутилки ракия?

Припадат ли хора от избирателните комисии по време на преброяването на гласовете?

Нахлуват ли народни представители в държавни учебни заведения?

Замислихте ли се? Отговорихте ли си на тези въпроси? И не, не твърдя, че другите страни са раят на Земята и управниците им са безгрешни, но защо по време на избори единствено в страната ни се изля такава помия?

Защо?
Инициативен комитет от шоуто ще инициира подписка за референдум

Този въпрос, както и споменатите горе започнах да си задавам вчера, по време на извънедния ми работен ден, посветен на местните избори. И друг път съм следяла новините, но никога толкова въпроси не са нахлували в съзнанието ми.

В морето от новините в информационните агенции, съзнанието ми изискваше да подбера най-важните и актуалните в момента новини, които да представя на читателите.

Но кои бяха те?

На изборите по-преди 
народът ни избра. 
Добре се всеки подреди. 
Ура! Ура! Ура! 

Ура! На власт сме - затова 
събрани на софра. 
Над нас небе и синева.
Ура! Ура! 

Ура! Кои ли ще ни спрат!
Е, хайде, викайте "ура"!
 
...Тъй се напъна този път, 
че се насра?

Поредният скандал, поредния абсурд, купуването и продаването на гласове или нелепите нарушения? Скандалните заглавия за секунди заливаха мрежата.

Всичко беше полудяло.

Но защо? Защо в другите страни изборите протичат нормално и цивилизовано? Защо това се случва в страната ни? Този въпрос зададох на няколко човека. Всички те вдигаха рамене и смирено отговяряха "Какво да ти кажа-това е България.", НЕма такава държава.

Страната ни за пореден път доказа, че се отличава от другите страни, че е различна, но за съжаление не за добро. НЕма такава държава.

image

Пълен смях: Походни легла в коридорите на „Арена Армеец“!



Тагове:   нема,   държава,   такава,


Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625587
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930