Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2015 08:24 - Вижте новата президентска двойка! Уникална снимка!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1362 Коментари: 0 Гласове:
20

Последна промяна: 15.10.2015 08:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Политиката, която водят някои родни „личности“ по-скоро кара хората да се смеят, а не да гледат на тях с доверие, както се случва с Радан Кънев.
image

 

Колажът се разпространява и споделя от стотици хора във Фейсбук. Политиката, която водят някои родни „личности“ по-скоро кара хората да се смеят, както се случва с Радан Кънев.

Пишман реформаторът даже се изказа в студиото на БТВ тази сутрин, че след местните избори ще каже дали ще се кандидатира за президент.

Първата, която даде заявка е Луна, която разсмиваше цяла България с обясненията в любов към Бойко Борисов, но активните потребители в мрежата видяха друг тандем – Радан - Луна.

„Новата президентска двойка... Гласуй народе !!!!
И магаре да сложи ще го изберете.“

Това написа Георги Динев, който разпространява колажа, който е споделян масово.

И отдолу коментарите са безброй, но ето някои от тях:

„Като се замисли човек по добре да е МАГАРЕ!!!“

„Защо баце се държи за главата, като те са негова проекция?“

„Новата президентска двойка , да живее България. Хахахахаах.

 И ОЩЕ НОВИНИ:
Путин ще праща Ислямска държава да добива петрол в Сибир
image

Армията на Башар Асад ще предава на Русия всички пленени бойци на „Ислямска държава”, но само ако не са сирийски граждани, съобщава La Voix De La Libye, като се позовава на източник от ливанското движение „Хизбула”. Според източника, терористите ще бъдат настанени в специални лагери в близост до сибирските петролни находища, където ще бъдат използвани като работна ръка. Така с бачкане и при жестоките сибирски температури и белите мечки, терористите ще бъдат „превъзпитавани”, пише Блиц.

Споразумение за тази операция ще бъде подписано между руски и сирийски представители, съобщава либийския вестник. Вече е определен и транспортен самолет Ан-124, с който пленниците от Саудитска Арабия, Кувейт, Турция и Емирствата ще бъдат превозвани в Русия.

Москва вече обяви, че възнамерява да разшири добива на петрол и природен газ в Красноярския край, като определи проекта за един от най-важните в следващите 10 години. Проблем обаче е недостига на работна ръка в района, който се намира зад полярния кръг.

Затова лагерът за превъзпитание на терористите от „Ислямска държава” ще бъде построен именно там. В района минусовите температури се задържат 8 месеца в годината, а рекордните стигат до минус 60 градуса по Целзий. Бягството също е доста трудно, предвид огромните пространства и гори, населени с гладни бели мечки, а най-близките селища са на 1000 километра.

Мат! Русия шокира САЩ с фантастично оръжие (ВИДЕО)
image

Днешният Гърмен и някогашният град при победата Места





Гласувай:
20



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624736
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930