Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2015 08:36 - "Ислямска държава" призова мюсюлманите за свещена война срещу Русия и САЩ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1024 Коментари: 0 Гласове:
20

Последна промяна: 15.10.2015 06:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Групировката „Ислямска държава“ се зарече да победи Русия и призова мюсюлманите да започнат свещена война срещу Русия и САЩ, съобщи АФП.

„Русия ще бъде победена“, заяви говорителят на терористите Абу Мохамед ал Адани в аудио обръщение, разпространено от джихадистите по техните сайтове, в което призова „мюсюлманите навсякъде по света да започнат джихад срещу руснаците и американците“.
Извънредно! Легендарен джихадистки лидер от "Ислямска държава" зове американския сенатор Джон Маккейн да спре Путин в Сирия (видео)
image

image

Говорител на „Ислямска държава“ потвърди убийството на втория в командната йерархия на джихадистката организация при американски въздушен удар по-рано тази година, предаде Фокус.

„Америка се наслаждава на убийството на Абу Мутаз ал Кураши и смята това за голяма победа“, каза говорителят на терористите Абу Мохамед ал Аднани в аудио запис, разпространен от джихадистите в техните сайтове в мрежата.
Русия е ударила 40 позиции на „Ислямска държава”

По данни на Белия дом, Кураши, известен още като Фадхил Ахмад ал Хаяли или Хаджи Мутаз, е убит на 18 август при американски въздушен удар срещу автомобил близо до иракския град Мосул.
image

image

Какво ни чака след края на „американския мир“?
image
Мюсюлманите в Норвегия искат отделна държава
image

Мюсюлманите в Норвегия сега искат отделна ислямска държава и заплашват с терористични действия, ако не бъдат изпълнени исканията им.

В Норвегия вече е завършил третият етап на ислямизация. Вижте кои са етапите на ислямизация.

Етап 1: Когато мюсюлманите представляват 1-3% от населението. Тяхното поведение в обществото е достойно и ненатрапчиво.

Етап 2: Когато мюсюлманите съставляват 4-20% от населението, започват политически искания, като например изграждане на джамии, забрана на християнските ритуали и събития, честването на мюсюлманските събития и празници като Рамадан.

Стъпка 3: Когато мюсюлманите представляват повече от 20% от населението, започва свещена война (джихад). Мюсюлмански квартали на града (гета) стават недостъпни за немюсюлмани. В гетото действат в пълна сила законите на шериата и в същото време започват атентати за отцепването и създаването на ислямска държава.

Норвегия вече се намира в третия етап. Терористичната организация Ансар ал Суна заплашва, че ако държавата не признае норвежката столица Осло за мюсюлмански град и мюсюлмански народ, те ще обявят свещена война с всичко, което произтича от това. Лозунгът на тези ислямсти е:

„Ние не искаме да бъдем част от норвежкото общество.“






Гласувай:
20



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624693
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930