Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2015 06:30 - БАВНО НИ АНЕКСИРАТ И ПОТУРЧВАТ !
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3971 Коментари: 2 Гласове:
14

Последна промяна: 02.10.2015 14:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В един не много далечен ден, ще се окажем отново под турско робство! Докато крадливите ни и продажни депутати мислят скудоумия, като облагане с данък бабите на село, още един общински данък до 2%, безумни глоби за неправилно паркиране, при липса на инфраструктура изобщо за някакво паркиране, плашене на населението с премахване на незаконно поставените маркизи , с повишаване на тока, горивата, храните, парното, водата и други безобразия, незаконно присъстващите в Народното събрание „депутати” на ДПС вършат нагло и безнаказано антидържавната си дейност! По всякакъв начин, заедно с комунистите от БСП те провокират, пречат и дестабилизират страната.  
image
   След потурчването на помаците и циганите, следва и нашият ред! Един ден ще се събудим в своето легло, но на отсрещния покрив ще се вее турско знаме! При това без да е гръмнал нито един куршум. Защото, докато българите биват принуждавани да напускат родината всекидневно, поради безработица, ниско заплащане на труда или открит геноцид, в почти целите Родопи и Южна България, в Разградско, Силистренско и около Дулово вече се говори предимно на турски, а от безбройните джамии в тези райони се чува вой на ходжи, какъвто дори в Мека няма! Управата на десетки общини и области е съставена от верни кадри на ДПС, които кадруват единствено и само свои хора!  
image
   В държавните и обществени сгради се говори на турски, без да се зачитат дори малко законите и конституцията на България! Краде се от тютюн и земеделски продукти безогледно, с цел дестабилизацията на държавата, рушат се структури на съда и правораздаването, за да се внуши у народа усещане за анархия и безнаказаност. И докато ибрици като управата на СЕМ разрешават многочасови предавания по националното радио на турски език, а от големите телевизии налагат в праймтайма си турски сапунени сериали, зомбирането и потурчването продължават, а българите също като жабата в постепенно затоплящата се вода, накрая ще се окажат в турска провинция! За това спомагат и немалкия брой Кирияк – Стефчовци, готови на всякакви предателства и нарушения, с цел лично обогатяване и издигане на ръководни постове. Защото ДПС защитава правата и свободите на българските турци, БХК и три дузини цигански и други неправителствени организации защитават циганите и гейовете, а се оказва, че в собствената си родина българите не са защитени нито от закона, нито от органите на реда! Един ден също като в Крим, ще се окаже, че съвкупността от турци, цигани и бежанци около нас, е по-многочислена и като такава иска преобразуване в турски протекторат. КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА ?!
 
КРАСИМИР БАЧКОВ image    


Сценарий: България вече е разпределена! Пиринският край става част от Евромакедония с център Солун
image



Гласувай:
16



1. bojinkata - Така ще е докато ни управляват на...
02.10.2015 14:09
Така ще е докато ни управляват наследниците на Б К П !!!!!
цитирай
2. injir - И кой ще ни освобождава тогава?
02.10.2015 21:00
И кой ще ни освобождава тогава?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615932
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031