Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2015 10:32 - 160 българи напускат страната всеки ден и още за краставато куче България, Меркел - ханъм и заспалият Свети Синод!?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1222 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 29.09.2015 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Последните години от България трайно емигрират около 50 000 – 70 000 души.Всеки ден между 150 и 160 българи напускат страната. image

Основно това са млади и образовани хора, които след това раждат деца навън.“, заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров пред Нова телевизия.

Той цитира и данни от изследване на Икономическия и социален съвет сред завършилите гимназия младежи. Проучването показва, че всеки пети дипломирал се българин през тази година възнамерява да емигрира. „Една част ще напуснат страната, за да учат навън, но друга част, заради ниските доходи“, допълни още Димитров.

По думите му в момента се наблюдава тенденция в сектори, в които България е изнасяла работна ръка до преди години, сега да внася кадри.

За пример Димитров посочи ИТ сектора, където се има недостиг на служители, след като допреди 3-4 години родните програмисти масово заминаваха за Германия. Сега от ИТ сектора са принудени да внасят работна ръка, най-често от страни извън ЕС, с помощта на „синя карта“.

От следващата година се предвиждат облекчения по издаването на нужния документ, за да могат родните фирми ИТ да наемат по-лесно служители от трети страни.

Краставото куче България в ЕС върти опашка и за филия хляб
image

Европа на Меркел-ханъм ритуално се самоубива

Не ни трябват пришълци, при това – от враждебната на нашето християнство религия, която те ще се опитат да ни наложат след години – така, както са го правили по време на 5-вековното турско робство. Изобщо не мога да разбера наивните изявления на президента: че сме щели да ги интегрираме. Да, интеграция ще има, но – в обратната посока. Както съм казвал пред вас и друг път: в момента либералничеща Европа, водена от Меркел-ханъм, си извършва ритуално самоубийство. Това коментира пред Фрог нюз социалният медик д-р Тотко Найденов по отношение на бежанците.
Но коя е Меркел, че ще си позволява да ни заплашва, да налага на нашата 1300-годишна суверенна държава какви „горещи точки“ да разкриваме, с колко евро ще ни глобява, ако не приемаме натрапените ни бройки пришълци? Да си ги приемат и отглеждат в Германия колкото искат. Лошото е, че тези бройки ще трябва да се добавят нови и нови всяка година, ако не – по 3-4 пъти годишно, ако изселването продължава с това умопомрачително темпо. Цяла Африка и целият Близък и Среден изток ли ще се изсипят в Европа, и откъде-накъде чужденци, нечленове на ЕС, ще имат нашите права за свободно придвижване на хора? Ние свободно ли се придвижваме в Саудитска Арабия? И можем ли там да построим църква, без риск още при първия камък да ни резнат главите?, пита д-р Найденов.  

Много, много е прав дядо Николай, който казва: „Ако тук нахлуят няколкостотин тъмни субекти, голяма част от които при всички случаи са джихадисти-фундаменталисти, това ще означава КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ! И докато нашите управници се ослушват, съсредоточени само в местните избори и личните си облаги, ние, гражданите, трябва да се борим срещу това цунами, което ще ни отнесе, заедно с децата и внуците ни“. „Приемаме ги безрезервно!“, каза вътрешната ни министърка-недоразумение. Безусловно?! Та ние нямаме ли национални интереси и достойнство, защо не се поучат от Орбан, защо не си спомнят за Стамболов?! Ако нахлуят, ще ни отнесат, ще ни претопят, ще завладеят без бой страната ни! Ще го допуснем ли? 

image

Поврага на такива ценности, за които с такова изкуствено вълнение говорят политически маргинали и трупове като Плевнелиев, Петър Стоянов, Филип Димитров, Ал. Йорданов. Какви са те?! Да пускаме свободно, дори без паспорти, неидентифицирани тъмни субекти, част от които несъмнено са главорези? Да се радваме, когато чужди сили разтурват цели държави, претекст, че им махат диктаторите?

Когато от ЕК заявиха, че било позорно в България гей-браковете да не са узаконени, ще ни ги наложат и тях, и дори инцеста, макар че според Семейния кодекс, който е закон, брак се сключва само между жена и мъж, и когато някои общественици се противопоставяме на тези идеи, ни обвиняват в хомофобия или инцестофобия? Че България нали е суверенна държава, как така някои чиновници щели да ни налагат сексуалните практики?! Няма да се учудя, ако започнат да налагат хетерофобията, след като единствено хетеросексуалната любов, между мъжа и жената, възпроизвежда живота и движи света!

Ако целият този чужд на народопсихологията ни евроатлантически диктат продължава, по-добре за България ще е да излезе от ЕС!, смята социалният медик.

Какво проспа Светият Синод

Един православен свещеник се появи в телевизионния ефир, за да разясни позицията на Българската православна църква (БПЦ) по бежанския проблем.

Съвсем накратко тя може да се сведе до следното човеколюбиво, християнско послание: „Бедни сме, няма пари, да не идват повече“. В подкрепа на изявлението на Синода отецът спомена две числа, които днес се цитират от всеки втори сайт, вестник и радиопредаване:

„За живота на БГ пенсионер – 150 лв., за бежанец – 1000 лв.“

В тази връзка – ето още няколко числа и суми, далеч по-сериозни от тези 1000 лева, поне част от които държавата би могла да задели за пенсионери, но не е. А Светият синод би могъл да се възмути, но не е.

80 хиляди лв.* месечно е била заплатата на Иван Искров (според Вежди Рашидов);

1,5 милиона лв. беше хонорарът на Ахмед Доган за консултация;

1,5 милиона лева е държавната субсидия за освободената от данъци БПЦ;

3,5 милиона лева е дал парламентът за 70 автомобила;

20 милиона лева отидоха за ремонт на Цариградско шосе (който не издържа и една година);

180 милиона евра струват дотук консултантските услуги за АЕЦ Белене;

700 милиона евра и отгоре са другите разходи за АЕЦ Белене;

3,5 милиарда до 10 милиарда лв., според различни сметки, ще ни струва фалитът на КТБ.

След промените през 1989 г. Църквата уж се посъбуди – колкото да заклейми Мадона, хомосексуаността, ин витро забременяването, сурогатното майчинство и йогата – все особено тежки грехове, които наред с бежанците могат да затрият християнска България.

Но проспа блажено, без възмущения и грижа за бедните, практическия фалит, в който БКП през 1989-а и БСП през 1997-а оставиха страната, разграбването на банките през 90-те, зараждането и възхода на чалга културата…

Така и не намери сили да заклейми комунизма и тоталитаризма, които я докараха до днешното й състояние, както и всичко останало, заради което пенсионерите ни наистина са най-бедните в Европа.

* Използваните числа са от различни публични източници и вероятно не всички са съвсем точни. Но това се отнася и за числата на отец Силвестър – издръжката на един бежанец у нас е по-малко от 1000 лв.



Тагове:   ден,   напускат,   Българи,   всеки,   страната,   160,


Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625591
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930