Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2015 15:39 - Посланиците в парламента станаха пишман! И Янаки Стоилов и Каракачанов им скочиха след Волен (снимки)
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 848 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 11.09.2015 15:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Посланиците, които днес бяха поканени в парламента за обсъждане на проблемите с корупцията у нас, станаха пишман. Дипломатите бяха поканени на заседание на Комисията по външна политика, за да обсъдят неприемането на закона „Кунева“ за борба с корупцията по високите етажи на властта. Присъстваха и лидерите на парламентарни групи, които изказаха своите мнения.
image
„Гвоздеят на програмата“ обаче бе изказване на водача на „Атака“ Волен Сидеров, който обвини чужденците за състоянието, в което се намира държавата ни. Той директно скочи на дипломатите и обяви, че техните страни са корумпирани, а не България.

 Според Сидеров западните страни всъщност били виновни за окаяното положение на държавата.
Сидеров разпиля посланика на Франция Кабан! Сравни го със земята и го посъветва да не поучава България как да се бори с корупцията!

 Посланиците обаче получиха атака, макар и в по-културен тон, и от още две формации.

 Първо Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт обясни, че поведението на чуждите посланици е вид посегателство спрямо националния ни суверенитет. Той отправи критики и към председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заради квотите за бежанците.

 После и Янаки Стоилов от БСП обясни, че посланиците създават впечатление за наставничество. Повод за думите му беше писмото, с което дипломатите разкритикуваха парламента за неприемането на закона „Кунева“.
Ментето Кабан вече спец и по санирането. Защо ни изпращат за посланици само най-големите клоуни?

 Преоценете тези форми на комуникация, защото хората у нас остават с впечатлението, че всички важни въпроси не се решават от институциите ни, а че сме просто говорители на външни сили, добави Стоилов.

 От БСП и Патриотичния фронт обясниха и защо са гласували против закона „Кунева“.
Радвайте се, че все още сте живи!

 Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се наложи да се извинява на ошашавените посланици. Той уточни, че те не са дошли като ментори в парламента, а са били поканени на дискусия.

 Вероятно обидени от упреците 20-тината дипломати така и не взеха думата в дискусията. Изключение направи само представителят на Нидерландия, който каза формално няколко думи за около 2 минути, за да замаже конфуза.

Смут в парламента! Посланиците не посмяха да вземат думата след атаката на Сидеров! Цветанов им се извинява (снимки)




Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628346
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930