Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 11:30 - Рамадан се провъзгласи за Бог! Кунева и Лукарски били смешни и политически несъдържателни!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3436 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 31.08.2015 15:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Исторически резил на политическата сцена за Реформаторският блок!
Разпад преди изборите в РБ! Заваляха заплахи с извиване ръце и чупене на пръсти!

image
Лидерите на партиите в Блока
са на път да унизят всеки, но тяхната дума да е по-тежка. Това е заключението, което може да се направи след сутрешната шумотевица, която вдигнаха Радан Кънев и Меглена Кунева в две национални телевизии.

Докато Кунева се лееше по Нова ТВ, че единството, видиш ли, ще го има, Радан Кънев обяви действията на Кунева и Божидар Лукарски за политически несъдържателни, но в ефира на БТВ.

Късно снощи Кунева и Лукарски излязоха с обща позиция - „От СДС и ДБГ изразяваме категоричното си несъгласие с опитите на партньорите ни от Реформаторския блок да подменят сериозния политически разговор за единната регистрация на блока на местните избори с неистини, представени пред медиите. Несъгласуваната акция, на която сме свидетели, е тревожна и изразяваме силното си политическо притеснение, че е пореден опит за бламиране на Учредителното споразумение и заменянето му със задкулисни договорки, за които СДС и ДБГ не са информирани“.

На въпрос защо ядосвате Меглена Кунева и г-н Лукарски, Кънев каза: „Не знам защо беше тази реакция вчера.
Наглецът Рамадан си изпусна нервите! Протежето на Костов усети жега и започна да пищи!
image

Учуден съм. Намирам я доста политическа несериозна и политически несъдържателна. Ние се каним и разговаряме от шест месеца“, добави Радан Кънев. От думите му стана ясно, че единството липсва, а това означава, че малко след формирането на правителството и участието на РБ във властта, самите „реформатори“ са поставили началото на разпада, който вече не може да бъде прикрит и напрежението ескалира.

Кънев обяви, че няма съгласие за единна регистрация с партиите на Кунева и Лукарски. „Опитите да се срещнем с телефонни разговори са многократни. Днешната среща съм я организирал аз, срещите не падат от небето.

Поканих ги и с имейл, в който написах, че между три от партиите има съгласие и това правене на изненадани ми е направо смешно“,допълни той. Кънев се изживява като вожд, но без армия и заяви, че не дължи отчет никому: „Не, не се отчитам за пресконференциите си“. Това означава, че самосиндикално Кънев е решил да се направи на тежък и вчера отново скандализира.

И защо да чакаш да ти направят реклама, ако сам не се потупаш по рамото. Радан Кънев каза, че телефоните му били изпушили от прозвъняване на кандидат- кметове, а думите били: „Радане, моля те, направи нещо, стегни ги!“

„Когато няма път към единството, всеки започва да се чувства слаб. Шест месеца празни приказки и никакво решение. Докога ще ги чакаме тези неща, докога ще ги търпим“,

каза Кънев, с което заявката за печалния край на РБ беше дадена в национален ефир.
Шефът на "Антимафия" разкри лицата на поръчителите на атентата срещу видинския кмет! Според него част от мутрите работят за тандема Костов-Радан Кънев! (взривяващи снимки)




Гласувай:
11



1. fascindoo - Не!
31.08.2015 20:59
Бог може да бъде само Боко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624924
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930