Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 06:55 - Бареков:Настоявам Борисов да уволни незабавно Яне Янев, подавам сигнал срещу него при Цацаров! Той е плазмодий, който клечеше пред кабинета на Цветан Василев
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 31.08.2015 11:21


 "Яне Янев е един плазмодий в българската политика. Той си позволи да окаже недопустим натиск на главния прокурор по отношение на мен. В ролята на обслужващ персонал е и "Медиапул". Настоявам премиерът Бойко Борисов да го уволни", заяви пред ПИК Николай Бареков.

 Лидерът на ББЦ съобщи пред медията ни, че Яне Янев си позволява да притиска прокуратурата да му повдигне обвинение за престъпление, което не е извършил. Припомняме, че вчера Янев призова магистратите да разследват Бареков по случая с източването на КТБ.

"Яне Янев сега обвинява Цветан Василев, но само преди няколко години лично съм го виждал да клечи пред неговия кабинет. Той го наричаше българския Буров, а сега се измята", подчерта Бареков пред медията ни.
image

 Бареков попиля Яне Янев: ББЦ и аз не се чувстваме на място в компанията на политически пачаври! Помияри с нежни ръчички атакуват партията ми!

"Очевидно болонката на властта е била посъветвана от господаря си да оттегли подкрепата на изчезналата си партийка за Данчо Лечков. Това е чудесна новина и за самия Лечков, особено ако е решил да играе докрай срещу ГЕРБ и статуквото на изборите за кмет на Сливен". Това пише Николай Бареков в профила си във Фейсбук по повод факта, че лидерът на РЗС Яне Янев реши да оттегли подкрепата си за кандидатурата на Йордан Лечков за кмет на Сливен, който е подкрепен от "България без цензура".

 "Новината е чудесна и за мен и ББЦ, защото по хигиенни съображения не се чувстваме на място в компанията на политически пачаври", допълва Бареков.

 "Аз оставам принципна опозиция на Яневите господари и не съм мръднал на милиметър от това, въпреки гнусните атаки срещу мен и моята партия от страна на помияри с нежни ръчички", казва още лидерът на ББЦ.

БАРЕКОВ, НЕ КРАДИ! С ЧУЖДА ПИТА НЕ ПРАВИ ПОМЕН НА МОСКОВ. АРЕ, БЕГАЙ ПРИ „ШИШКОВЦИТЕ“, ТАМ ТИ Е ЯСЛАТА!

След като АФЕРА публикува журналистическото си разследване вчера в 17,31 часа: „КАК МОСКОВ ЗАТРИ НЕЗАКОННО БОЛНИЦА „ПАПУРОВ“, ХВЪРЛИ НА УЛИЦАТА БОЛЕН И ГО ДОСЪСИПА ЗЛОВРЕДНО“, сайтчето на Николай Бареков – BNews.bg, в 19,07 часа е ПРЕПИСАЛ ДОСЛОВНО МАТЕРИАЛА НА „АФЕРА“, Т.Е. ОТКРАДНАЛ ГО Е, и го е пуснал под заглавие:„Москов убива пациенти, за да краде в болниците“, подписвайки публикацията с „BNews.bg“, без да се позове на автора „АФЕРА“.

Направете „разликите“ сами.
Бареков, не кради! С чужда пита не прави помен на Москов, а бегай при „шишковците“, там ти е яслата!

П.П. Точно в 9, 54 часа, днес, отговорният редактор на сайта bnews.bg се обади по телефона за да поднесе извиненията си на Веселина Томова, заради това, че поради „техническа грешка“ и „неопитност на редактора“ е било пропуснато да бъде цитирана като източник „АФЕРА“. Извиненията на Bnews.bg са приети.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627911
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930