Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2015 15:24 - НАГЛЕЦ ЦВЕТАНОВ, НАЙ-МНОГО ВИ НЕНАВИЖДАТ ТОЧНО СЛУГИТЕ ВИ – ЖУРНАЛЯ!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2453 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 25.08.2015 15:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се обърна към журналистите да гласуват за ГЕРБ на местния вот, предава БГНЕС: „Когато отидем на изборите на 25 октомври молбата към медиите ми е да бъдем обективни, нека и действително да има истинско политическо състезание, сблъсък на идеи на предложенията, които правят кандидатите за съответните региони. Надявам се, че и вие, когато отидете да гласувате по съвест, да гласувате за ГЕРБ“, обърна се той към представителите на медиите.
image

„Що се касае до усилията, които полагаме в ГЕРБ е не само да се подготвим за изборите и да се регистрираме първи, а преди всичко това са 8-9 години неуморен труд на всички кметове, общински съветници, депутати и министри, които са били част от управлението на ГЕРБ и са участвали активно в политическия живот през последните 9 години“, обясни Цветанов. ГЕРБ се подготвя за 10-ата си поредна победа, не с това, че искаме на всяка цена да сме победители, а с това, което можем да покажем като видими резултати след два пъти участие в местната власт“, заявил зам.-председателят на партията.
image

Бившият вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов, обвиняем, и твърдящ нагло, че ГЕРБ нямали „черни каси“, я докара дотам в нескончаемата си арогантност, че призова журналистите да гласуват „по съвест“ за ГЕРБ.
image
Цветанов, ако имаше малко повече от физкултурен акъл в особената форма на главата си, щеше да знаеш, че най-много ненавиждат господарите и чорбаджиите си именно слугите! Да, те изпълняват всички гадни и отвратителни заповеди, но дълбоко в себе си ненавиждат и мразят онези, на които ближат задниците. Така че, наглецо Цветанов, не чакай гласове за ГЕРБ точно от журналята, които сте превърнали в помияри. Комплексарството им и пъзливите им душички, които не смеят да се изразят гласно и ясно, точно в „тайната стаичка“ с омерзение ще гласуват против ГЕРБ. Защото всички мразят онези, които ги унижават. А още повече ненавиждат онези, които нямат никаква възможност да го покажат явно. Така че, Особена форма на главата, пак си се объркАл. Което, впрочем, ти е обичайното състояние.

Ето и няколко коментари:
Тоя тъпанар не знае ли , че господ бави но не забравя , но бие там където най-боли – децата.

За втори път Европейският съд осъжда България, заради този престъпник,а Върховния съд на България се чуди как да не потвърди осъдителните му присъди тук.Американците само с такива човешки недоразумения могат да си служат,за да досъсипят България.

СЛУЖЕЙКИ НА ИЗРАЕЛ И САЩ, ТЕЗИ Б.Б.И Ц.Ц. ЩЕ НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ

Да припомним 13 МАРТ 2012.. И тогава са спрягаха клетви за УЖ липсата на ЧЕРНИ каси:
… „Парите от скъпите лекарства не отиват в ГЕРБ. Заклевам се – да пукна, ако тези пари са отивали в черна каса на ГЕРБ“. Обаче в „Стандарт” така го разказват, че едва ли не ГЕРБ изобщо нямат черна каса: „Премиерът се прекръсти и закле в ефир, че ГЕРБ няма черна каса, в която да са влизали част от завишените цени на лекарства.”
Според нас премиерът се кле, че парите от горницата на лекарствата не са отивали в черната каса, а не че изобщо няма черна каса. Кой няма черна каса? Хелмут Кол, който след Бисмарк най-дълго е бил канцлер на Германия, „Почетен гражданин на Европа“, си отиде заради черна каса. Ами Ширак във Франция, ами Бетино Кракси в Италия… Та ГЕРБ ще измисли безкасово управление! Айде, бе, не сме чак пък толкова залюхани!
Основният проблем с черната каса на ГЕРБ е високата степен на централизация. Хората, които имат достъп до нея, „се броят на пръстите на едната ръка на невнимателен дърводелец”. (Л. Станев) Което действа демобилизиращо на останалите. Щото каузата е хубаво нещо, но, ако пада и некой лев, е още по-хубаво… А като не пада, някои почват да се изнервят.

Профил на гласуващите за ГЕРБ

Въпреки всичко което се случи през близо 4 години властване на ГЕРБ за тях ще гласуват на изборите на 12 май българи със следния профил:

* Цигани – захранени с кебапчета и бира и някоя банкнота на челото, мотивирани от местни цигански босове и особено тези работещи в „Титан“
* Държавни чиновници и администрация – около 230 000 души и семействата им, които бяха назначени с протекции на местните и централни структури на ГЕРБ. Сред тях ще са и служителите на МВР
* Общинска администрация в общините оглавени от кметове на ГЕРБ и семействата им
* Онези българи, за които измамата, че Борисов се бори против комунистите е нещо реално
* Носталгиците по управлението на Тодор Живков
* Персонал и подчинени на обръчите на фирми около ГЕРБ като разни „котараци“ и т.н.
* Медии захранени с пари и обществени поръчки от ГЕРБ
* Прости хора, които харесват как Борисов им говори просто и простотии и те се разбират защото са прости
* Любителите на асфалт и бетон, които вярват, че само Борисов прави нещо от времето на Тодор Живков насам
* Изселници от Турция повлияни от бившият турски премиер Месут Йълмаз

Членове на ПП ГЕРБ Помислете си колко трябва да бъдеш зависим или замаян, или дори прост за да гласуваш за шайката ГЕРБ начело с Винету и Цвинокио и ако това все пак е вашия избор потърсете помощ от психиатър. 





Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616150
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031