Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2015 05:43 - ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯКОЙ УПРАВЛЯВА ЛИ Я, ИЛИ БОЖЕСТВОТО САМО СИ ПОЛИВА ГОЛАТА ТИКВА СЪС „СВЕТЕНА ВОДА“. И ОЩЕ...
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 920 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 14.08.2015 05:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гледам кадрите от катастрофата на Витиня, гледам загиналите деца, гледам блъснатия човек в Пловдив, гледам, гледам и питам: има ли пилот в самолета. Тази държава някой управлява ли я, или божеството само си полива голата тиква със „светена“ вода.
image

Тази бездарна, алчна върхушка, качила се нагло на главата на целокупното население не й пука за ставащото по пътищата, в градовете, по селата. Опиянена от заграбената власт тя се самозабрави.
Какъв е тоя измислен министър на вътрешните работи, къде са му полицаите, къде са му контролните органи, къде е началника на РПУ – Угърчин, къде са всички тия с държавните заплати призвани да ни пазят и управляват?
Къде са?
Няма държава, няма власт, всичко се е изпокрило, снишили са се и чакат да дойде поредната буря. Народе, тази върхушка прогонва и убива децата ти по пътя, възрастните хора по селата и по домовете им. Спри я народе. Тя е вредна, спри я докато не е станало късно, ако вече не е.

ТАКА Е. КОГАТО ИДИОТИ ИЗБИРАТ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ИДИОТИ.
image

Старият път София-Варна, който все пак е една алтернатива на АМ „Хемус“, от години е затворен поради едно свлачище в района на Витиня. От години! През това време управляваха ГЕРБ, БСП и отново ГЕРБ. Свлачището не е пипнато!
Не знам колко и какви средства са нужни за отстраняването му. Знам само, че другият възможен път, през Арабаконак, когато затворят магистралата, е невъзможен за преминаване, защото дупките са грандиозни.

Знам още, че ние ги инсталираме тия идиоти във властта. Това свлачище можеше да се превърне в нещо повече от Сингапурския пътно-транспортен възел с парите, които премиерът потроши, за да лети с разни футбалери, проститутки и други фолкгърли.
Ето защо ви съветвам на местните избори да гласувате за гербаовите кметове, на президентските избори за Борисов, а на парламентарните избори гласувайте за ГЕРБ.
Така е. Когато идиоти избират да ги управляват идиоти.

КАНДИДАТ РАЙОНЕН – КМЕТ НА ГЕРБ СПОДЕЛЯ: „БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ!“ И „НАИСТИНА НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ“
image

Настоящият кмет на район Младост във Варна – Христо Христов (линк към профила), който е член на ГЕРБ и е номиниран за за втори мандат на предстоящите местни избори от същата партия, споделя хейтърски снимки през Фейсбук, но забележете – споделената снимка е във група, която се казва „Наистина никога повече ГЕРБ“, а на заглавната снимка на групата е изписано: „Боже, пази България от ГЕРБ и всички други идиоти!!!“

Редакционният екип на MestniIzbori.com е наистина объркан, но какво да кажат симпатизантите на от ГЕРБ във Варна?
Иначе на въпроса под снимката – „Къде е това мекотело?“ – познатият ни от протестите Янаки Ганчев и лидер на „Движение Орлов мост“ още преди 20 дни обяви, че ще се кандидатира за независим кмет на София, за да бори корупцията.
Ето статия по темата:
„Янаки Ганчев се кандидатира за независим кмет, разкрива корупцията в Столична община“

Измекярството като начин на живот
image

Това у нас не може да се случи: Президентът на Швейцария чака влак без никаква охрана
 Една на пръв поглед тривиална снимка раздвижи духовете в социалните мрежи: Мъж стои на гарата и чака влак.

Въпросният мъж обаче е държавен глава: Дидие Буркхалтер, президентът на Швейцария. Край него не се забелязват никакви охранители, а само други хора, които също чакат влак. „Това в България и в сънищата не може да се случи….!“, пише смаяна потребителка във Фейсбук, разказва „24 часа“.

Снимката всъщност е от есента на миналата година. Припомнянето за нея сега е заради Закона за НСО, който президентът Плевнелиев не върна въпреки очакванията.

Буркхалтер вече е не е президент на Швейцария. Но на 3 септември 2014, когато медиите в страната пускат кадъра, все още е – мандатът му е до края на годината. Снимката е направена на гарата в Нюшател.

Там Дидие Буркхалтер чака влака, за да отиде на работа. „Той пътува като стотици хиляди швейцарци всяка сутрин за работа с влака“, пише в. „Блик“, най-тиражният в страната. Снимката е направена от местния журналист Серж Юбен (Le Temps) и пусната във Фейсбук с кратък коментар.

image

Реформаторите и Патриоти – вън от парламента

Още като се заговори за промени в Конституцията, имайки пред вид състава на 43-ото Народно събрание, бях убеден, че в него ще се съберат необходимите 180 гласа за промените. И това се случи. Проектозаконът вече е в деловодството на НС. Малките парламентарни групи, участващи в управлението днес, след спешни пазарлъци подкрепиха с подписите си законопроекта. И те докрай ще подкрепят това правителство, каквото и театро да разиграват.

 Така е, защото ако го бламират, следват парламентарни избори. А за РБ, за ПФ и за АБВ тогава важи поговорката: „Я камилата, я камиларят.” Я влязат в новия парламент, я не влязат. И ДПС подкрепиха с подписите си законопроекта, защото те си клатят феса и наляво, и надясно. Според интереса си. Имат си твърд електорат и могат всичко да си позволят. Колкото до парламентарната група на БДЦ, това е последният валс, който танцуват в НС.

 А съдебната реформа, която ни се предлага, е много шум за нищо.

image




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627523
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930