Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2015 07:38 - БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА С НЕЯСНИ ПОСЛЕДИЦИ - ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ХОРА ЗА ВЪОРЪЖЕНА СЪПРОТИВА Е В ХОД!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2166 Коментари: 1 Гласове:
16

Последна промяна: 13.08.2015 07:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Държавният глава не наложи вето на закона за НСО и срокът за това изтече! Въпреки, че беше призован достатъчно и от широк крък лица и обществени организации. Противоконституционните текстове са вече законов факт, но разбира се няма да има кой да сезира този съд. Друг е въпросът, че целият този закон е концептуално сгрешен. Груба политическа и държавническа грешка. Резултатът няма да закъснее!
image
С това си действие президентската институция се превърна в неделима част от подкрепата на модела #‎КОЙ за възстановяване на УБО в най-уродливият му вид! Вече съвсем законно.
Слабите лични и обществени авторитети, дори конюктурно да достигнат до царският престол си остават недъгави за историята! Именно това за мен е справедливостта!

ГЕРБ е политически продукт заченат, развит и контролиран от финансова и политическа симбиоза между Ахмед Доган и Георги Първанов. Това е организирана престъпна група, която е най-голямата заплаха за националната сигурност на България! Доган, Първанов и Борисов трябва да бъдат веднага и спешно отстранени от държавната власт и осъдени за злоупотреби с власт и присвояване на пари в особено големи размери. Ако не се разбере по-скоро това и не се случи, България е пред гражданска война с неясни последици. От това ще се възползват и външни фактори, което ще превърне държавата ни в пустиня за много кратко време. Не може трима човека да разиграват и погребват милиони честни хора! Уверенията за стабилност са пълна заблуда, а организирането на хора за съпротива е в ход! Въоръжена съпротива.
Свалете и осъдете тези гадове веднага в едно с престъпните им планове!
Събуди се овца, управлява те мафия!
Полк. Николай Марков  image

БОРИСОВ, СПРИ БЕЗОБРАЗНИТЕ РОКАДИ, ГОТВЕНИ ВЪВ ВМЗ – СОПОТ! В МАФИЯТА СИ, АКО НЕ ГО НАПРАВИШ!

Докато премиерът Бойко Борисов го поливат с развалена „свещена вода“, АФЕРА настоятелно го предупреждава, че МУ ПОДЛИВАТ ВОДА, с онова, което се върши във ВМЗ „Сопот“, и че ако продължава да се прави на успан, не „ръчна граната“, а ще закачат на врата му цял завод, който ще му гръмне главата. Божидар Лукарски също е крайно време да се изяви като мъж и да смаже котилото, което е зинало да лапне военния завод за жълти стотинки.

АФЕРА вече изнесе на показ, че: „ДАНС САБОТИРА ВМЗ – СОПОТ. БОРИСОВ, РАЗЧИСТИ КОТИЛОТО ДО ДЪНО, ИНАЧЕ ОСЪМВАШ С НОВ ВЗРИВ!“.

Утре обаче се очакват нов набег на „котилото“, което очевидно е готово на всичко, за да не изпусне лапането на входа и изхода на ВМЗ – Сопот. Подалият оставка председател на борда – скандалният Илиян Насков вече е спретнал „схема“, която се очаква утре да „проработи“, разкри АФЕРА.

Подмолните кръгове, стоящи зад Насков и печално известния ексшеф на ДАНС – Варна Тодор Дичев, готвят да пласират за изпълнителен директор Иван Гецов, който както писа АФЕРА прави „взриватели“ в … хотел в Хисаря.
За заместник – изпълнителен директор на завода пък се прави опит да бъде пробутана Цветанка Бодурова, близка до ексшефа на ВМЗ – Сопот – Стоенчев и ексначалничка на цеха в Иганово, който злополучно гръмна на два пъти!

Синдикатите във ВМЗ – Сопот са категорични, че ако цялото това безобразие се случи – СПИРАТ РАБОТАТА В ЗАВОДА И ИЗЛИЗАТ В ТОТАЛНА СТАЧКА.

Назначенията на Насков и Дичев във ВМЗ – Сопот са очевидна грешка на министър Лукарски, но ако сега завода бъде оглавен от фигури, които „проспаха“ взривовете досега в Иганово, това вече ще е абсолютна абдикация на държавата в полза на съмнителни корпоративни интереси.
И ако Лукарски не може да удари по масата и да разчисти цялата тази компания, то премиерът Бойко Борисов е длъжен да го направи.
Ако Борисов за пореден път не реагира, това ще означава, че и той участва в мафията.





Гласувай:
16


Вълнообразно


1. bojinkata - Ха, че борисоф е шефа на мафията!
12.08.2015 17:59
Ха, че борисоф е шефа на мафията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616086
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031