Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2015 06:57 - Наглост: Борисов обвини бедните, че протестите им „изяли“ 10 млрд. лева
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 902 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Премиерът пресметна загубите от бунта срещу монополите и мафията на хората, които не не могат да си плащат високите сметки и измират от глад заради некадърните му министри.
Две години и половина, след като падна от власт под давлението на мощни протести заради цените на тока, премиерът Бойко Борисов обвини недоволните граждани, че действията им са довели до 10 млрд. загуба и спрени еврофондове.
image
Лидерът на ГЕРБ, който неотдавна сподели, че се е нагладувал, докато е бил на 30 години и майка му го е наричала картофено момченце, защото живеели в бедност, сега обвинява бедните хора, които не могат да си плащат високите сметки, че протестите срещу монополите и мафията са „изяли“ парите и светлото ни бъдеще. Той изчислил загубата, след като журналисти се престрашили да го питат в Луковит дали цените на тока ще се вдигнат и дали утрешните протести на бизнеса са основателни.
Това е ужасна наглост! Търпеливият български народ през зимата на 2013-та излезе на улицата не защото Сорос си разтвори портфейла (както през лятото на същата година), а защото гладът е по-силен и от страха. Тогава българите палеха сметките си за ток и крещяха „Монополите вън! Грабителите на съд!“. Тогава Борисов се изплаши и подаде оставка, защото нямаше как да изпълни исканията на хората, излязли на улицата, за да се избавят от корпорационното иго. Народът се разбунтува срещу политическата хайка, която продаде на безценица «Мариците», ЕРП-тата и излъга надеждите на хората. Тогава кабинетът на Бойко Борисов подаде оставка, но не и мафията. Акциите срещу грабителите и политическите башибозуци под наслов „Да запалим монополите“ не доведоха до промяна, а до подмяна. Едното пипало на октопода, наречен елит, даде шанс на другото да се разположи върху руля но потъващия кораб „България“ и исканията на българите останаха неизпълнени. Задкулисно ни управляват от 25 години едни и същи хора, които стриктно изпълняват плана „Ран – Ът” за унищожение на България. На тях им е ясно, че ако се променят изборните правила, кукловодите ще загубят своето влияние. Затова правят избори, но без съществени изменения в Изборния кодекс, които да дадат право на народа да замени досадните политици с достойни граждани. България отчаяно се нуждае от промяна, а не подмяна. Тя няма да дойде с отговора на глупавите въпроси за референдума, които президентът предлага, нито пък със символично изменение в Конституцията, която т.нар. реформатори наричат реформа. Промяна ще има само тогава, когато политиците станат слуги на народа, а не съучастници в унищожаването му.
ДЕЖУРНИЯТ ПРЕДИЗБОРЕН ИНФАНТИЛЕН КРЕТЕНИЗЪМ НА ГЕРБ. КАК ИВАН СЕ ОТВРАТИ ЗА ЕДНА НОЩ.
Премиерът Борисов явно не си е научил добре кармичния урок от зимата на 2013-та, а това означава, че колелото на съдбата пак ще го изправи пред същия ребус и ако пак постъпи като страхливец, ще загуби повече.




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616131
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031