Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2015 11:11 - ПОРЕДЕН ЦИРК! БОРИСОВ СЕ ПЪЧИ С „ТРАФИК КУЛА“ ВЪВ ВАРНА, ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ КАБИНЕТА „ОРЕШАРСКИ"
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 10.08.2015 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Борисов е загубил ориентация на кръговото движение на властта
 ПОРЕДЕН ЦИРК! БОРИСОВ СЕ ПЪЧИ С „ТРАФИК КУЛА“ ВЪВ ВАРНА, ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ КАБИНЕТА „ОРЕШАРСКИ“, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДАНАИЛ ПАПАЗОВ. ОЧАКВА СЕ ДА НАПЛЕЩИ ПОРЕДНИТЕ ГЛУПОТЕВИНИ!
image

Загряват олиото Боко/Пеевските журналя и жълтакави медийки. Обаче са както винаги некадърни и невчасови и пуснаха Анушка, която вече е разляла олиото, за да си счупи главата министър – председателят. Какъвто премиерът, такива му и пеевските медии.

Сега прочетете внимателно пиар-тъпнята, която се разпорстранява отсега:

Премиерът открива новата трафик кула във Варна
Новият брегови център за управление на корабния трафик във Варна ще заработи на Празника на града, 15 август, когато ще бъде официално открит от премиера Бойко Борисов, научи varna.topnovini.bg от правителствени източници. С новата трафик кула страната ни ще отговори на всички европейски изисквания за сигурен и ефективен морски транспорт. Със своите 4 етажа, 1000 метра разгъната площ и модерен дизайн, трафик кулата във Варна ще събере всички дейности за контрол на движението на корабите до северната граница на България. В сградата е предвидено и място за ситуационен център, където при кризи и аварии ще се взимат адекватни решения. Сред подсистемите, които осигуряват безопасността при корабоплаването, са автоматичната индентификационна система, която дава възможност да се проследяват корабите, мощно радарно покритие, което позволява откриване по физически параметри, камери и метеодатчици. Новата система ще гарантира и по-чисти води в крайбрежната морска зона.“.
image

А сега чуйте КАКВА Е ИСТИНАТА!

Новият брегови център е правен НЕ от Бойко Борисов и което и да му е правителство, а от правителството на Орешарски. Правен е с европейски пари по европейски проект, издействани от Данаил Папазов – тогавашен министър на транспорта.
АПЛОДИСМЕНТИ И ОВАЦИИ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

Така че, сега предстои на 15 август във Варна Борисов да наплещи поредните глупотевини и да реже лента на нещо, към което няма никакво касание. И за което трябва да благодари на Данаил Папазов.
Очаква се Бойко Методиев Борисов да наговори същите безумици, които произведе в Бургас по същия повод – как щял да бори контрабандата, благодарение на „нов брегови център“.

За да не се излага и във Варна, АФЕРА разяснява на лицето Бойко Методиев Борисов, че чрез „брегови център“ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА „БОРИ КОНТРАБАНДАТА“.
НЕ МОЖАХА ЛИ ПРАСЕТАТА МАЛКО ДА ПООТЛОЖАТ ПИАРА И ПОНЕ ДНЕС ДА СПЕСТЯТ "ОТКРИВАНИЯТА" НА КРЪЧМА
image

Варна, за сведение на Борисов, и преди „рязането на новата лента“ имаше Контролна кула, която се намира на Морска гара. Новият брегови център е на Аспарухово. Благодарение на правителството на Орешарски и Данаил Папазов, новият брегови център е оборудван чрез европари по европейски проект с най-модерната техника.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ СА КАК БОРИСОВ ЩЕ „ХВАЩА КОНТРАБАНДАТА“ чрез трафик кулата. Работата на Контролната кула изобщо не е да следи и да хваща контрабанда.

За още по-голямо сведение на Бойко Методиев Борисов, когато два кораба са в международни води, могат да си разменят каквото си поискат, освен части и гориво, например. Когато „засечеш“ два кораба, собственост на един и същи собственик, както например с БМФ, и това се е случвало стотици пъти, и си разменят резервни части, какво ще „хващат“ митничарите и Гранична полиция – контрабанда ли?!

И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО: „НОВИЯТ БРЕГОВИ ЦЕНТЪР“, КОЙТО ПРОПАГАНДНО СЕ ОГЛАСЯВА, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ВЕЧЕ РАБОТИ ОТДАВНА.

На 15 август т.г. просто Борисов предизборно ще се пъчи и с чужда пита ще прави майчин помен, режейки поредната циркова лентичка.

БРАВО БЕ, ТИКВОЧИ! ТОМОВА ВЛЕЗЕ С БУТОНКИТЕ: „ТРЕНИНГ. ГОНИМ „ТЕРОРИСТИТЕ“ НА БОКО ТИКВАТА. ОБАРКАЛИ ПЪТЯ КЪМ БАНКЯ“.

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ТЪРСИ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИД ИЗ ВАРНА – ПРИТЕСНЯВА СЕ ДА НЕ ДУМНАТ ТИКВАТА И ДЕБЕЛАКА. БРАВО, БЕ ТИКВОЧИ, ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИХТЕ ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ВЧЕРАШНИЯ ГАФ!

Днес беше поредният цирков ден в България. Боко-Пеевските медии се осраха, буквално, да тиражират „издирването“ на „терористи“ /защото личните им карти не били редовни и решили, че са такива!/ от липсващите в страната ни служби и разбитата от Цветан Цветанов структура на МВР, превърнати в посмешище от същите, които са пак на власт.

Веселина Томова им влезе направо „с бутонките“ с фотка придружена с коментар: „Тренинг. Гоним „терористите“ на Боко Тиквата…ОбАркали пътя към Банкя.“
Цял ден вчера некадърните БОСТАН-ски пиари и „журналисти“ са мъдрили как да замажат Боковия гаф с откриването на кръчма в Бургас, при смъртта на първородния син на президента и отклоняват вниманието на населението от срутващите се магистрали и пътния „възел“ на фльонга.
Браво бе, тиквочи! Това ли измислихте?!

НЕ СПОМЕНАХА ГЕРБ, ПОРТНИХ И БОЙКО БОРИСОВ, КАМО ЛИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЗАЩОТО НОВА ТВ НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ. А ЯНКО СТАНЕ ПОДДЪРЖА ТОЧНО ТЯХ!




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625109
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930