Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2015 06:17 - Световен скандал!Путин към турския посланик: Кажи на диктатора Ердоган, че ще отиде в ада...!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1107 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 06.08.2015 06:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Световен скандал! Путин към турския посланик: Кажи на диктатора Ердоган, че ще отиде в ада...! Той е лицемер, по-злобен и от Хитлер.
Ще превърна Сирия в един огромен Сталинград.
image

Руският президент Владимир Путин на среща с турския посланик в Москва даде ултиматум и призова за незабавно прекратяване на подкрепата на Турция за "Ислямска държава" и нарушаването на суверенитета на Сирия.

 Руският президент порица турския си колега Реджеп Ердоган, наричайки го "диктатор" и заплаши да прекъсне дипломатическите си отношения с Турция заради "продължаващата подкрепа на Ердоган за терористичната организацията "Ислямска държава".

 "Veteranstoday" посочва, че думите на Путин са в отговор на твърдението на Ердоган в западната преса преди дни, че Путин му е казал, Русия вече няма да подкрепя Сирия във войната с Ал-Кайда, ИД и техните западни крила.

 "Кажи на диктатора Ердоган, че ще отиде в ада, ако не спре добре установената подкрепа за ИД", казал руският президент на турския посланик в Москва Умит Ярдъм. "Не ми остава нищо друго, освен да превърна Сирия в един огромен Сталинград за Ердоган и неговите саудитски съюзници, които са по-злобни дори от Хитлер", казал Путин. "Вашият малък диктатор е лицемер, атакувайки Египет, докато в същото време се опитва да свали избраното правителство в Сирия", заявил още Путин. /БГНЕС/ 

Ердоган: Путин може да оттегли подкрепата си за Башар Асад

Руският президент Владимир Путин променя отношението си към досега подкрепяния от Кремъл сирийски лидер Башар Асад и може да „се откаже от него“ в бъдеще. Това е заявил в понеделник турският президент Реджеп Тайип Ердоган пред "Дейли Сабах".

 Запитан дали Владимир Путин може да бъде убеден да не подкрепя Асад, Ердоган е отбелязал, че заради двустранната им среща в азербайджанската столица Баку през юни и последвалите телефонни разговори, той смята отношението на своя противник за „по-позитивно“. „Отношението на Путин към Сирия в момента е по-окуражаващо от преди. Той вече не е на позицията, че Русия ще подкрепя Башар до край. Вярвам, че той може да се откаже от Асад“, твърди Ердоган.

 Турция и Русия са на противоположни позиции спрямо кризата в Сирия, като Анкара е един от най-сериозните критици на Асад, а Москва е един от малкото му верни съюзници.

Ердоган: ЕС носи отговорност за масовото давене на хора

Турският президент Реджеп Ердоган отправи тежки обвинения срещу Европейския съюз по отношение на бежанската криза и проблема с имигрантите. "ЕС носи отговорност за масовото удавяне на хора в Средиземно море. Нашата страна прие 2 милиона бежанци, а Европа не може да се приеме дори 10 пъти по-малко от нас", каза Ердоган по време на речта си във военния институт в Джакарта.

 "Турция прие 2 милиона бежанци – 1,7 милиона от Сирия и 300 000 от Ирак. Ако погледнем цяла Европа, ние виждаме, че тя не е в състояние да приеме и 200 000 бежанци в страните-членки на ЕС", каза той. Според него "Турция е спасила голяма част от бежанците, които са се опитали да преминат Средиземно море, за да се доберат до Европа". В същото време от Европа твърдят и това е тяхната политика, че тези хора се удавят във водите, каза още Ердоган, цитиран от Анадолската агенция.

 Междувременно турският премиер Ахмет Давутоглу каза, че "конфронтацията може да бъде избегната, ако всички въоръжени групи напуснат Турция". "Операцията на силите за сигурност ще продължи, докато всички въроъжени групи не напуснат страната и Ислямска държава не представлява повече заплаха", каза той, цитиран от "Хюрие





Гласувай:
7



1. bojinkata - Много силно!
06.08.2015 19:34
Много силно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624873
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930