Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2015 06:32 - Ревю на некадърните министри от ГЕРБ Петър Москов, Христо Иванов и Румен Порожанов...
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 905 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 23.07.2015 06:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Емигрирал български лекар потресен от "реформата" на Москов! Вижте как е осмян здравният министър!
62% от болниците в България са пред фалит – Правителството реши България да увеличи вноската си в ЕС с 35 млн. лв.

Отворено писмо до министъра на здравеопазването написа български лекар, емигрирал в САЩ.

 В писмото, публикувано в сайта medicalnews.bg, д-р Виктор Хинов отправя интересно предложение към Москов, осмивайки здравната му реформа: 

 "Пиша Ви, колега, защото разбрах от българските медии, че въвеждате закон, според който българските емигранти, завръщащи се в България, трябва да заплащат здравни вноски за пет години назад, за да имат съмнителното щастие да се лекуват в една разпадаща се, корумпирана здравна система", пише д-р Хинов.

 Вижте пълния текст на писмото до здравния министър:
image

 "Колега Москов,

 Пише Ви един български ортопед-травматолог в емиграция.

 Преди седемнайсет години моят тогавашен шеф, доцент (по онова време), Тивчев, отделяше всяка сутрин от времето за сутришен рапорт, за да обяснява на всички млади лекари колко претоварена с лекари е здравната система на България и колко ненужни сме всички ние – младите лекари на тази система. Тогава се вслушах в думите на по-възрастния от мен уважаван лекар – др. Тивчев и емигрирах със семейството си в САЩ.

 Тук се оказа, че лекари са крайно необходими, както на здравната система, така и на страната. Държавата САЩ приветства млади образовани хора със семейства, които да работят за много пари и съответно да плащат големи данъци.

 Откакто съм пристигнал тук, Америка отделя по малко време всеки ден, за да ми каже колко съм й необходим, чрез усмивките на пациентите ми, уважението на администраторите и защитата, която ми дава американската полиция и американският закон, от бандитски посегателства върху ми.

 Пиша Ви, колега, защото разбрах от българските медии, че въвеждате закон, според който българските емигранти, завръщащи се в България, трябва да заплащат здравни вноски за пет години назад, за да имат съмнителното щастие да се лекуват в една разпадаща се, корумпирана здравна система.

 Разбирам, че днес системата има голям недостиг на медицински сестри и лекари, а базата, в която се работи, е същата в някои болници, както преди седемнайсет години, когато заминавах.

 Пиша Ви, колега, с едно предложение. Какво ще кажете да не ви плащам пет години здравни осигуровки за мен и семейството ми, а да си дойда и да започна да лекувам български граждани?

 Тук в града, в който емигрирах, сме шест лекаря. Ще взимаме по два месеца на годината за мисионерска дейност и ще работим в България без заплащане, като лекари мисионери. А Вие ще ни опростите здравните вноски, ако се наложи да се лекуваме в България.

 Какво ще кажете, а?

 д-р Виктор Хинов"

 Петър Москов сложи чадър над Агенцията по лекарствата! Вижте как здравният министър се подиграва с хората! Защо Нова телевизия прикрива безчинствата му?

Вижте какви са новите схеми. Как лекарите ни точат парички под зоркия поглед на министър Петър Москов
Христо Иванов трябва да изхвръкне като коркова тапа от правосъдното министерство и от съдебната система!
image

"Христо Иванов трябва да изхвръкне като коркова тапа от Министерството на правосъдието и въобще от съдебната система. Защото само създава напрежение. Никога досега съдебната гилдия не е била толкова неконсолидирана", каза пред ПИК лидерът на РЗС Яне Янев.  

 Той нарече Христо Иванов "образ и подобие" на военния министър.

 "И двамата правят неадекватни ход след ход. Наливат от пусто в празно", поясни Янев, след като уточни, че говори като лидер на РЗС, а не като съветник на премиера. 

 "Реформаторите провалиха реформаторските си намерения по отношения на съдебната реформа. И в крайна сметка трябва да признаят открито грешките си", поясни Янев. Реформаторите месеци наред само имитирали действия.

 Според него "добро може да се очаква след местните избори". Тогава хората щели да преподредят политическата карта. И нямало да се позволи на партийните партньори до обяд да подават ръка, а след обяд да забождат ножове в гърба. 

 "Радвам се, че Бойко Борисов пое на плещите си преговорите за съдебната реформа. Защото след днешния ден той е разбрал, че с куци коне не може да се измине това така необходимо състезание", категоричен е Янев

Христо Иванов се крие зад гърба на Борисов! Всички са озадачени от поведението му, излага ни пред Европа!

ВЛАСТТА В ПАНИКА! България изгоря с 1 млрд. заради Румен Порожанов!
Кабинетът упорито крие дупката, тегли рекорден заем, за да я запълни
image
Властта е в паника! България е ощетена с 1 милиард лева от шефа на Държавен фонд „Земеделие“ Румен Порожанов. Потресаващата новина разкри само пред BIG5.BG източник от фонда, настоял за анонимност през заплахата от моментално дисциплинарно уволнение.

Според документите, с които разполагаме, в началото на януари 2015 година е пристигнало писмо от ЕК в Министерство на земеделието, което незнайно защо е заведено в секретно деловодство, въпреки че информацията в него е изцяло публична.

От писмото става ясно, че на България се налага глоба от 28 831 832,78 евро по мярка 311 и 312 поради за проектите, свързани с изграждането на възобновяеми енергийни източници. В момента тече втора помирителна процедура, но ЕК е отхвърлила доводите от българската страна и предстои налагане на втора глоба от 68 000 000 евро, отново за проектите за изграждане на възобновяеми енергийни мощности.

Дотук глобите за този период по темата зелена енергия са около 100 000 000 евро за държавния бюджет.

Тежката санкция се отнася за периода 29 април 2011 – 15 октомври 2013 година, което „случайно“ съвпада с целия предходен мандат на настоящия шеф на ДФЗ Румен Порожанов. Чиновникът, любимец на ДПС и ГЕРБ, бе назначен директор на Държавен фонд „Земеделие" на 1 април 2011 година и освободен на 30 август 2013 г.

Към момента заради „незаменимия експерт" Порожанов официално са потвърдени санкции за над 500 000 000 евро, повече от 1 милиард лева, отсече отлично информираният ни източник. Това се крие панически от властта, а парите вече се плащат от държавния бюджет.

Но, уви, Руменчо отново е на върха на корупционната пирамида и нищо не се е променило. Според източника на BIG5.BG една част от изтегления на 19 март рекорден в историята ни облигационен заем от 3,1 млрд евро от международните пазари е именно за да се покрие дупката от 1 милиард лева, нанесена от шефа на ДФЗ.

Жестокото задължение е рекордно като еднократно теглене в историята на България. Със сумата почти се достига нивото от максимално позволения заем, който може да се тегли тази година. Според закона за бюджета той е до 8 млрд. лв.

Припомняме, че след поредица наши разкрития за грандиозните злоупотреби във фонда Румен Порожанов забрани достъпа до BIG5.BG за всички свои подчинени. Заповедта му е сведена за изпълнение до компютърните експерти в ДФЗ на 1 април, сряда.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА НА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ МИНИСТРИ!?
МОРАЛ И ЦЕННОСТИ В ГЕРБ? И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ, ЧЕ БОЙКО СЕ РАЗПОРЕЖДА НА БОЙКОВИЯ И ТОЙ СЕ ПРОИЗНАСЯ ОТ ИМЕТО НА "СЕКТАТА"




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625657
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930