Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2015 06:42 - ЦВЕТАНОВ ЛЪЖЕ КАТО ИЗОГЛАВЕН. МЪЧИ СЕ ДА НАТОПИ КАЛИН ГЕОРГИЕВ. И ОЩЕ......
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 21.07.2015 14:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На 21 юли 2015 г. за втори път в САС първи състав ще се разгледа делото НОХД № С-155/ 2014 г. срещу бившия вътрешен министър и настоящ председател на ПГ на ГЕРБ Цецо подлецо за шестте умишлени отказа от негова страна за прилагане на СРС-та , по което две инстанции преди това го осъдиха на 4 години „Лишаване от свобода” ефективно .
image

Чудно ми е защо медиите мълчат като насрани и не го афишират това обстоятелство?

Самият Цветанов твърди, че е извършил престъплението, опитвайки се да натопи Калин Георгиев, като сочи, че отказал СРС по препоръка на бившия си главен секретар в името на успеха на друго разследване, което обаче не желае да назове, просто няма такова, този лъже като изоглавен.

Месец след отказа му за прилагане на СРС Цветанов променя позицията си и Орлин Тодоров е поставен под контрол.
Смайващ обрат по делото срещу Цветанов! Калин Георгиев го оневини с показанията си пред съда!
image

ЗРЯЩИ НА МАФИЯТА НЕ СА НУЖНИ ТУК. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА, МОЛЯ!

Най-гнусния ефект на мантрата за „съдебна реформа“ е чувството, което успяха да внушат на всеки обикновен мозък, че с промяна на някакви текстове от конституцията и няколко такива в законите, всеки гражданин ще получи справедливо съдопроизводство!

Колко трябва да си глупав, за да не можеш да разбереш, че Буда, Гоце и Доган никога няма да направят такива очаквани обществени реформи в съдебната система, че те самите да попаднат в затвора! А ако това не се случи веднага, означава единствено и само, че пясъка хвърлен в очите ви дълго ще дращи по очните ви роговици, докато ослепеете!
Зрящи на мафията не са нужни тук.
Запомнете това, моля!

image
ЗАПОВЕД НА Б.Б.: РЕФОРМАТОРИТЕ ИЗХВЪРЧАТ СЛЕД МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. НА ФИНАЛА „РУСКОТО РЕСТО“ – НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ, НО СА ОСТАВЕНИ ЗА НАКРАЯ.
image

Какво е това убийство в близост до МВнР? Публичен разстрел в София по светло! В ранния следобед.
В първия момент си помислих, че се е случило нещо хубаво с Митов. После се разочаровах. Иначе полицията била заловила 79-годишния извършител на убийството на 67-годишния вече покойник. Не можаха ли да намерят някой поне 101-годишен?? Добре, че дядо Добри не е бил наблизо.

Интересно ми е за кого е бил приготвен заредения нов калашников, намерен в Св. Влас.
Много са дребни нашите политически риби, а и другите, в източноевропейски план. И дума не може да става за общоевропейски и международен. Там са нещо много мимо-мизмо миниатюрно. В противен случай досега да ги бе застигнало „руското ресто“. Не, че ще им се размине, но са оставени за накрая. Все пак са последната дупка на геополитическия кавал на Балканите и трябва да се потят и пържат в напрежение.
Козируват дори без команда. Безинтересници.
Днес пък Божо Локото бил на среща в Бургас с бизнеса. Загубил времето на хората да си бляботи празнословията. Той да благодари на Д.П., иначе досега да беше хвърлен в изгнаие на футболния стадион, за да продължи кариерата си на гол до кръста запалянко със златен ланец.
И това ми било министър на икономиката!
По-забележителното е, че министър „Перукан“ изобщо не си поплюва. Привиква в България и родата от чужбина. Ще ги назначава.
И като завършек да ви издам една „тайна“ от лоното на РБ и ГЕРБ. Била спусната заповед отгоре реаниматорите да се явят на местните избори като реаниматори, а не като самостоятелни реаниматорски единици, както смятаха да направят. Заклещени са и с объркани сметки. Заповедта е продиктувана от изказване на Б.Б., че ако не покажат добри резултати на октомврийския вот, изхвърчат от повечето министерства. Пръмова била бетонирана. Та така, изплашените реаниматори спуснали директивата до областните и общински структури, че въпреки разцеплението в самия „блок“, ще трябва да го отнесат дружно след 25 октомври, но въпреки това се налагало да играят при всички положения за кандидатите за ГЕРБ-кметове и не покажат ли добри резултати на първо четене и одобрение от герб за балотажна подкрепа – духат парещата супа.
Патерицата им с патерица счупена!




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628079
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930