Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2015 15:00 - На каква цена влязохме в ЕС и колко банкерски заплати струва една пенсионерска сълза?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1013 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.07.2015 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 При какви условия бяхме „пласирани” в Европейския съюз от главната преговаряща Меглена Кунева? С времето въпросите се увеличават, а отговори няма. Остана само спомена за впечатляващата професионална кариера на екскомисарката, случила се на гърба на българската евроинтеграция. Тя е и единственият български еврокомисар, разследван в Етичната комисия по сигнал на „Трансперънси интернешънъл“, по повод прелитането й към парижка банка. От Брюксел изразиха загриженост за риска от конфликт на интереси, когато бивши еврокомисари приемат позиции в частния бизнес“. Прозвучаха предложения Етичният кодекс да бъде актуализиран, и ако е направено, то поправката би следвало да се казва „Меглена Кунева”.
image

Днес същата отново е на възлова позиция във властта, кове съдбините народни, а евроугодоното й дело се зъби от всяка зеленчукова сергия. На нея българска продукция почти няма. Полша, която се хранеше с вкусните български домати, днес е сред водещите производители на червения зеленчук. Българите продължават да се питат, защо липсват родни плодове и зеленчуци в търговската мрежа, защо не можем да изнасяме навън и да се храним от земята си.

Извадки от условията, подписани от Меглена Кунева: ТУК

Колко банкерски заплати струва една пенсионерска сълза?

image

ЗА „ОКТОПОДА“ И ОКТОПОДИТЕ. ПРИЯТЕН ДЕН НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ
За „Октопода“ и октоподите.
Тест за интелигентност. Открийте приликите.
Според Уикипедия октоподите (Octopoda) са разред главоноги мекотели. Имат късо, сферично тяло, което достига дължина до 4-5 м. Нямат вътрешен или външен скелет. Октоподите имат две очи и четири чифта ръце, и подобно на други главоноги, те са двустранно симетрични. Около устата имат 8 пипала, които са покрити с вендузи.
image
Любопитното е, че при допир с пипалото си, те реално опитва всичко докоснато на вкус! Октоподите са хищни животни. Интересното при тях е, че имат 3 сърца! Сиреч – трудно умират. Октоподите са едни от най-интелигентните и поведенческо гъвкави от всички безгръбначни. Всички октоподи са отровни, но само синьопръстенните октоподи са смъртоносни за хората.
Приятен ден на българското правителство и Алексей Петров.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624995
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930