Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2015 15:04 - Злият демон на ГЕРБ Симеон Дянков плете интриги, за да се върне в политиката! Какво се крие зад провалите му в САЩ и Русия?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1309 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 07.07.2015 15:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Един от хората заради, които ГЕРБ сдаде властта през зимата на 2013 г. Симеон Дянков се готви за нова политическа кариера, разкриха пред ПИК наши източници.

 От няколко дни Дянков дефилира ударно по студия и вестници и се вживява в ролята на магьосник, който да намери точната рецепта за колапса в Гърция!

 Уж покрай горещата тема в съседката ни, Дянков пуска и по някоя интрига!
image

 Последната е, че управителят на БНБ Иван Искров бил наложен от силна политическа фигура от парламента!

 Честният и независим Дянков, обаче хвърли "бомбата" едва сега, когато е извън борда на държавната власт!

 Къде бяха прозренията му, когато като финансов министър бе един от най-близките съратници на същия този Искров?

 Или гледа типично по Ганьовски да го окепази, за да се върне в политиката през още топлия му труп?

 За по-малко от две години Дянков излезе през задната врата на управлението в България, а после удари греда в САЩ и Русия!
image

 Явно "ценният" експерт е толкова полезен, че всеки си казва "вземи го ти"!
Бомба! Симеон Дянков: Правителството през 2009 г. предложи Калин Христов за шеф на БНБ! Фактор в парламента обърна нещата за Искров

И двете страни са прави, но гърците са най-виновни. Това каза бившият финансов министър на Гърция Симеон Дянков пред Би Ти Ви.

 Не съветвам СИРИЗА, но съм говорил заедно с други европейски специалисти с финансовия министър на Гърция Янис Варуфакис.

 Гърците 30 години живееха с трупане на дългове. Варуфакис ми показа договорите с Международния валутен фонд за последните пет години. Вижда се, че въпреки наложените мерки подобрение няма. Дългът е твърде голям, обясни Дянков.
Good mooooooooooorning, Мутриленд!

 Той прогнозира, че Гърция няма да напусне еврозоната и Европейския съюз. Европа няма интерес от това, заяви бившият финансов министър. Според него, опрощаването на част от гръцкия дълг е неминуемо.

  Дянков смята, че гръцкият премиер се опитал да спечели време с организирането на референдума. Той можел да подаде оставка в близките седмици, след като разбере, че Европа няма да отстъпи.

  Симеон Дянков хвърли бомбата, като обяви, че Калин Христов е било неговото предложение за управител на БНБ през 2009 г. В последния момент обаче, докато той бил в Брюксел, в парламента си обърнали мнението и предложили отново Иван Искров.

 Това станало под давлението на много значим фактор от Народното събрание, който бил извън правителството, по думите на Дянков.

 Още тогава знаехме, че Искров имаше значими грешки. Той се противопостави на създаването на механизъм за сформиране на банковите лихви. Така се случиха и нещата с големите лихви в КТБ.

 Само Иван Искров е отговорен за случилото се с банката. БНБ няма никакви други функции, освен да контролира банковата стабилност, заяви Симеон Дянков.

image

   Това е престъпникът - рецидивист Симеон Дянков
image

                         ЧЕТЕТЕ  ОЩЕ В ГАЛЕРИЯ:
image





Гласувай:
8



1. olivie - мръсен малоумник
07.07.2015 19:49
Успокоявам се само като си го представям овалян в катран и перушина
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624115
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930